Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Sxesh-tana

Πόσες σχέσεις έχεις κάνει Hitoritana?
Ως τώρα έχω κάνει 2 μακροχρόνιες σχέσεις. Τουλάχιστον αυτό είναι που ισχυρίζομαι σε όποιον με ρωτήσει. Μόνο οι κολλητές μου και η οικογένειά μου ξέρουν την αλήθεια. Όλοι οι άλλοι έχουν ακούσει το ίδιο παραμύθι.

Η πρώτη μου σχέση, με τον Δημήτρη. κράτησε 3 μέρες. Γνωριστήκαμε ένα Σάββατο του Ιούνη. Όταν ξανασυναντηθήκαμε την Δευτέρα, μου είπε πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για σχέση και πως σ'αυτή τη φάση της ζωής του δεν έχει όρεξη για πιέσεις και φορτικές καταστάσεις.

Η δεύτερη σχέση μου κράτησε πολύ περισσότερο. 15 μέρες. Γνώρισα τον Διαγόρα από μία κολλητή. Βγήκαμε για ποτό και καταλήξαμε πως ταιριάζουμε. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα ο Διαγόρας έφυγε για διακοπές στην Κρήτη. Όταν επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες μου έστειλε μήνυμα πως δεν θέλει να δεσμευτεί σε κάτι τόσο ασφυκτικό και πως προτιμά να μείνει μόνος και να το σκεφτεί λίγο.

Αυτές είναι οι 2 σχέσεις της ζωής μου. Όταν όμως με ρωτάνε, πάντα ισχυρίζομαι πως η σχέση μου με τον Δημήτρη κράτησε 8 μήνες, ενώ η σχέση με τον Διαγόρα 3 χρόνια. Γιατί?

Παλιότερα δαγκωνόμουν και έτρεμα όταν με ρώταγε κάποιος αν έχω κάνει ποτέ σχέση. Όταν έλεγα την αλήθεια έβλεπα ήδη τον άλλο να αισθάνεται πλεονεκτικά απέναντί μου. Αποφάσισα κι εγώ πως πρέπει να αυτοσχεδιάσω και ίσως να διογκώσω χρονικά λίγο τις υπάρχουσες σχέσεις μου. Τώρα πια το παραμυθάκι το λέω σαν ποιηματάκι και κοντεύω να το πιστέψω και η ίδια.

Γιατί όμως το κάνουμε στον εαυτό μας? Γιατί αφήνουμε τους άλλους να ορίσουν τί σημαίνει σχέση και πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μείνεις με κάποιον για να αναγνωριστεί πως είχες σχέση? Γιατί παίζουμε το παιχνίδι τους και αναγκαζόμαστε να λέμε ψέμματα?

Έχω αποφασίσει να αλλάξω. Εγώ πιστεύω πως μια σχέση μπορεί να κρατήσει και μία μέρα. Και ναι η πρώτη μου σχέση κράτησε από τις 11 μέχρι τις 13 Ιουνίου του 2003! Η δεύτερη σχέση μου κράτησε από τις 10 μέχρι τις 23 Αυγούστου 2007. Εγώ πιστεύω πως ήταν σχέσεις με τα όλα τους. Με τα σκαμπανεβάσματά τους, τις εξομολογήσεις τους, τις αγκαλίτσες, το πάθος, την προδοσία.

Και ως γνήσια hitoritana υπόσχομαι πως θα υπερασπίσω, σε πείσμα των κοινών πεποιθήσεων περί σχέσης, πως οι sxesh-tanes μου, ήταν σχέσεις με τα όλα τους!

36 σχόλια:

  1. γκουχου γκουχου... δλδ περα από τις λίγες αυτές μέρες, σεξ δεν...;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μασάς με κάτι τέτοια. Ξέρεις πόσες και πόσοι έχουν κάνει τέτοιες σχέσεις; Πάμπολλοι. Απλά μην παραιτείσαι. Ψάχνοντας και πειραματιζόμενη θα φτάσεις στο ποθητό. Μπορεί και όχι. Αλλά ποιος χέστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @marco

    Το σεξ δεν είναι το παν. Κι άλλωστε τόσα χρόνια γεροντοκόρη, πιστεύεις δεν έχω βρεί διεξόδους?

    Ερώτηση κρίσεως: Τί κάνει μόνη της, μες το σαλόνι της, μια hitoritana?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @the elf at bay

    Φυσικά και το γνωρίζω πως πολλοί είναι στη θέση μου. Αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Εγώ λοιπόν αποφάσισα πως από δω κ πέρα θα το βροντοφωνάζω.

    Έτσι να σπάνε σιγά σιγά τα κατεστημένα που μας ταλαιπωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σου πω...εκτός την μεγάλη που κράτησε 7χρόνια...πριν πολλάαααα χρόνια...η των τελευταίων 5 χρόνων μεγαλύτερη ήταν 10μέρες....χαχαχα
    όμως τι να λέμε...δεν παίζει ρόλο η χρονική διάρκεια...μπορεί μια σχέση να κρατήσει 10μέρες και να σε σημαδέψει....ο χρόνος είναι μύθος σε τέτοιες περιπτώσεις...η συνήθεια της δίνει βαρύτητα....keep going Κοριτσάκι!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και καλα θα κανεις!! ετσι ειναι ο καθενας πρεπει να οριζει καποια πραγματα οπως θελει! οπως φυσικα και αυτο που για καποιον ειναι ''τελεια σχεση'' για αλλον δεν ειναι!! .- και σε μια μερα μονο μπορεις να νιωσεις πραγματα που σε σχεση χρονων να μην τα νιωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το φωνάζεις λοιπόν. Σιγά τα αβγά. Προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καμήλα βλέπει τις καμπούρες των άλλων. Τη δικιά της, ποτέ.
    Όποτε, κανείς δε είναι άξιος να σε κρίνει. Κοίτα πως θα προχωρήσεις και άσε τι έκανες.
    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν το κυνηγάς δεν έρχετε αν το αφήσεις θα κτυπήσει επάνω σου και το πιο πιθανόν να χρειαστείς και νοσοκομειο. ssdd same shit, different day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο μην χρησιμοποιήσεις κάνα τηλεβόα! Με το μαλακό! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα θελα να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων γύναιων που δεν προσέχουν για την καθαριότητα της πολυκατοικίας. Ο πατέρας μου καταξιωμένος αρεοπαγίτης φρόντισε να προικίσει την princess του, όπως με αποκαλούσε, με το ρετιρέ στην πλατεία Κολιάτσου. Που να ήξερε ο δύσμοιρος ότι θα ερχόταν οι κυράτσες και θα μετέτρεπαν την υπέροχη μας πολυκατοικία, που φιλοξένησε στρατιωτικούς, δικαστικούς και ανωτέρους ανθρώπους, σε στάβλο
    Η παστρικιά του τετάρτου που κουβάλησε τον σώγαμπρο και τον έχουν σπιτώσει με την μάνα της που να ξέρει από καθαριότητα και καλούς τρόπους…. Ντρέπομαι τόσο πολύ με τα αίσχη αυτά. Δύο άνθρωποι αστεφάνωτοι να μένουν μαζί και η μάνα να κάνει τα στραβά μάτια και να λερώνουν και το ασανσέρ με ζουμιά από τις σακούλες. Έπαθα σοκ όταν πριν λίγο πάτησα και μετέφερα τη βρωμιά πάνω στην κόκκινη μπουχάρα μου
    Τι τσόκαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poso xronon eisai epitrepetai na rotiso? kapou to exeis pei alla de to sigratisa :)

    Lonely

    p.s. alla tha se ksanarotiso giati pragmatika den mporo na to pistepso...kaneis plaka sosta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Έλλη Δελλημάνη

    Και ρετιρέ στην Κολιάτσου; Μιλάμε για μεγαλεία δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρις παρεξήγηση και διάθεσης ειρωνείας θα σου πω την πρωτη μου σκέψη μόλις διάβασα το κειμενο σου.
    "Φαντάσου αυτή η κοπέλα να άνοιγε ενα sex shop και με κάποιο τρόπο να μαθευόταν ότι ειναι το μαγαζί της διασήμης μπλόγκερ hitori tana- μιλάμε για πολύ μεγάλο σουξε!!!Γιατι πέρα οτι θα γινόταν στεκι ολων των ομοιδεατισσων της ,θα μάζευε και όλες τις ανικανοποιήτες που θα θέλαν να μάθουν το μυστικό που την κρατάει σε τετοια φόρμα παρά την έλλειψη σεξ"

    Ξέρω οτι μπορεί να φανεί το σχόλιο ως ψιλοκαφριλίκι αλλά δε με νοιάζει γιατί γίνεται με χιουμοριστική διάθεση σε ενα πρόσωπο που η ιστορία του και τα βιώματα που παρουσιάζει έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!
    Αλλωστε δεν είναι κακό αυτό που μας ποναει να το κανιβαλίζουμε εννίοτε για να μην μας παίρνει εντελώς από κάτω.
    Για να σε παρηγορήσω πριν γμωρίσω την συντροφο μου η μεγαλυτερη σχεση μου ηταν 5 λεπτά - τόσο κρατουσε συνήθως η προταση και η χυλόπιτα!(Δεν πούλαγε το μοντελο τότε ,ηταν πολύ μπροστα απο την εποχη του, χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Μαιράκι

    Ναι, δεν παίζει κανένα ρόλο η διάρκεια. Το πόσο σε σημαδεύει έχει σημασία. Και εμένα με σημάδεψαν αυτές οι δύο σχέσεις. Αυτές έζησα, αυτές ξέρω. Και από δω και πέρα θα τις υπερασπίζομαι. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @nefelo

    Ξέρεις εννοείται πόσο σε πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Πρόεδρος

    Δυστυχώς, το έχω ξανακούσει και το έχω βιώσει. Όσο το θες και το ψάχνεις δεν κάθεται το γαμημένο. Αλλά πού θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Lonely

    Στο έχω ξαναπεί. Αυτό που εσύ βλέπεις σαν πλάκα, είναι η εικόνα μιας γεροντοκόρης που δεν έχεις συνηθίσει. Αλλα... WE ARE HERE AND WE ARE HITORITANA...GET USED TO IT!

    Όσο για την ηλικία, αν και δεν ρωτάνε ποτέ μια κυρία...ανήκω στην ομάδα των 30something.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Evil chef

    Sex shop ε? Δεν ακούγεται καθόλου κακό. Αλλά κατά πόσο μπορείς να γνωρίσεις τον επιδιωκόμενο γαμβρό ανάμεσα σε δονητές και μαστίγια???

    You never know.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αααααχ, τσόκαρα κυρία Δελλημάνη μου, τσόκαρα, όπως το είπατε. Που είναι οι παλιές καλές εποχές όπου στις καθώς πρέπει πολυκατοικίες συναντούσες μόνον μεγαλοαστούς! Τώρα, κάθε καρυδιάς καρύδι... Ααααχ, κάτι τέτοια έβλεπα κι εγώ, έφυγα, και ησύχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @maria

    Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Έπιασες το νόημα της ανάρτησης. Ας ορίσουμε εμείς τί σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την ζωή μας. Τί σημαίνει σχέση, γεροντοκόρη, επιτυχημένη ζωή κλπ κλπ κλπ. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @the elf

    Keep on walking hitoritana! Εντάξει δεν θα το φωνάζω, αλλά αν κάποιος με κρύψει δεν θα το ξανακρύψω. Σε όποιον αρέσουμε στην τελική...και που το κρυβα τί κέρδισα? Τώρα τουλάχιστον θα τα χω καλά με τον εαυτό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε όποιον αρέσουμε, σιγά μην απολογηθείς κιόλας. Πάντως η ιδέα του evil chef είναι πολύ καλή. Και η το γκομενάκι που τα έφτιαξε η Amelie (στην ομώνυμη ταινία) σε sex shop δούλευε. Θα περάσεις και από casting τους υποψήφιους υπαλλήλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σ΄ευχαριστώ καλή μου, αν και μου θύμισε λίγο Χριστόδουλο αυτό το "σε πάω" και ανατρίχιασα. χιχιχ
    Πάντως...
    ...έχοντας κάνει κάμποσες σχέσεις, ναι, μπορώ να συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ, ότι η διάρκεια δεν έχει καμιά σημασία. Αν δεν είχα παιδιά, η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου θα είχε περάσει στο ντούκου. Αντίθετα, μια "σχέση" που είχα με κάποιον που απλά τον είδα τρεις φορές σε ένα χρόνο, με σημάδεψε. Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε εσύ, δεν κάνουμε ένα συνεταιρικό μαγαζί?
    Αλλά όχι όπως η ομάδα δίαιτας που διαλύθηκε πριν ξακινήσει.χιχιχ
    Που είναι ο Mahler μουυυ, ν΄αναλάβει τις άδειες πολεοδομίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλά κορίτσι μου να σαι καλά, είχα καιρό να γελάσω τόσο.
    Δεν παίζεσαι, αλλά ποιόν αγάπησες απ΄τους δύο δεν μας είπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. hitori tana, παιζουν ρολο κι οι περιστασεις,οι συνθηκες ζωης πχ το ωραριο εργασιας.Αλλα μηπως ασυνειδητα σαμποταρεις τον εαυτο σου?
    ξανασκεψου το για κεινο το βιβλιο(reinventing your life)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω ομως οτι δεν κανεις πλακα... εστω και στο πολυ πολυ πολυ βαθος..πιο τερμα κηπος δεν παει ομως... γιατι δεν με πειραζει πραγματικα να εισαι γεροντοκορη, μα καθολου, με τσιγκλαει λιγακι που λες οτι εχεις αναγκη τοσο πολυ να βρεις εναν αντρα να παντρευτεις κλπ κλπ κλπ... και εισαι μολισ 30+ οπως λες...

    αναρωτιεμαι αν βλεπεσαι, τι αυτοεκτιμηση εχεις, ποσες μαπες θελει μαλλον η μαμα/μπαμπας/γιαγια/τιβι σου που σου περασανε τετοια ιδανικα για τη ζωη σου και στην κατεστρεψαν...ειμαι ενα βημα πριν σου στειλω μεηλ μονο και μονο για να σου ζητησω να μου στειλεις φωτο σου.. με εχεις σαγηνεψει...

    ολα τα παραπανω χωρις καμια προσπαθεια ή ταση για να σε μειωσω ή να παρεξηγηθουμε αλλα πραγματικα ειναι αδιανοητο για το μυαλο μου... και θελω πολυ μα παρα πολυ να το κατανοησω...

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι η διαρκεια μιας σχεσης δεν εχει σημασια, ειναι η ενταση που μετραει.
    τι κι αν εισαι με τον αλλο 15 χρονια αλλα βαριεσαι και μονο που τον βλεπεις;

    θα μπω και εγω παντως στην λιστα με τους υπολοιπους που αφησαν σχολιο και εχουν μεινει με την απορια πως γινεται ο ερωτας να σου χτυπησε την πορτα τοσες λιγες φορες.
    εχεις σκεφτει αν κανεις κατι λαθος ή αν πραγματικη η τυχη δεν ειναι με το μερος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Lonely

    Έχεις το ελεύθερο να στείλεις όσα μέιλ θέλεις. Ειδικά αν ψάχνεις μια υποψήφια νύφη είσαι 100% καλοδεχούμενος. Ενώ, αν έχεις κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα μπορείς να στείλεις μέιλ για την στήλη της Έλλης.

    @dimitris

    Έχω καταλήξει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος μου τελικά. Βλέπω άλλες κι άλλες που έχουν κάνει την τύχη τους και τρελαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Άντρη

    Ευχαριστώ και καλως ήρθατε

    @aizen

    Δεν το χω ξεχάσει το βιβλίο..είναι στα υπόψιν για τα επόμενα αναγνώσματά μου.

    @ΜΑΙΡΗ

    Δυστυχώς και τους δύο τους αλήτες τους αγάπησα. Και αισθάνθηκα χρησιμοποιημένη στο τέλος και από τους δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @νεφελο

    Μέσα για το συνεταιρικό sex-shop. Φοβούμαι μη μας καπελώσει ο Mahler όμως στο τέλος, που τον κόβω να έχει και περίσσιο λέγειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. στείλε μέηλ, σου βρήκα σύζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ria
    το μέιλ μου ειναι το hitoritana@yahoo.gr

    να σαι καλά για τις προσπάθειες...κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι