Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

H Έλλη σε καταλαβαίνει...


Για άλλη μια εβδομάδα η Έλλη είναι εδώ για να απαντήσει στα mail σας. Δύο αναγνώστριες του blog, με παρόμοια θέματα, έστειλαν επιστολές τις οποίες και δημοσιεύω, κατόπιν άδειάς τους φυσικά.

Επιστολή 1η

Αγαπητή Έλλη,
Έχω δεσμό με ένα παιδί εδώ και έξι μήνες. Μ αρέσει πολύ εμφανισιακά, είναι καλό παιδί, αλλά δυστυχώς δεν περνάω καλά μαζί του στο σεξ. Μοιάζει να κάνει τα πάντα με λάθος τρόπο, και δυστυχώς  δεν με ικανοποιεί ποτέ. Είναι πολύ τρυφερός και με φιλάει συνέχεια. Εμένα μ’ αρέσει το παθιασμένο σεξ, ίσως και το λίγο βρώμικο… Προσπαθώ να του δείξω με κάποιο τρόπο πώς μ΄ αρέσει να γίνεται η «δουλειά», αλλά δυστυχώς δεν παίρνει χαμπάρι. Τί του βάζω ταινίες πορνό, τί προσπαθώ να τον κατευθύνω, ο τύπος είναι εντελώς χάπατο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Διστάζω να του μιλήσω ξεκάθαρα μήπως με περάσει για  πουτανάκι αλλά ειλικρινά έχω φτάσει στα όρια μου.. Τι με συμβουλεύεις να κάνω?

Αγαπητή φίλη,
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να σε συμβουλέψω. Θα μπορούσες να αφήσεις κάποια λίγο πιο έντονα υπονοούμενα. Ίσως πάλι να φορέσεις κάποιο αποκαλυπτικό  εσώρουχο, ή ακόμη και κάποιο αξεσουάρ. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος κάθε γυναίκας είναι να παντρευτεί. Οπότε θα σε συμβούλευα να μην κάνεις τίποτα στην παρούσα φάση και απλά να περιμένεις. Οι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους «παρθένα» και τα πρόστυχα τα κάνουν μόνο με τις γκόμενες. Εσύ σε ποια κατηγορία θέλεις να είσαι?
Της γκόμενας ή της συζύγου?


Επιστολή 2η

Έλλη μου,
Ζω ένα δράμα… Γνώρισα τον Π. πριν τέσσερις μήνες. Μετά από όλο αυτό το διάστημα προσμονής επιτέλους προχωρήσαμε. Κατά τη διάρκεια του σεξ επέμενε να κλείσουμε τα φώτα και να είμαστε στο σκοτάδι, κάτι που εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί μ ΄ αρέσει να βλέπω τον άλλον κατά την «πράξη». Μόλις τελείωσε αμέσως ντύθηκε με κλειστά τα φώτα. Εντωμεταξύ αν και δεν είχα πολλούς ερωτικούς συντρόφους μέχρι τώρα, μπορώ να καταλάβω κάπως το μέγεθος του άλλου. Ο τρόπος που έγινε το σεξ μ’ άφησε ανικανοποίητη.
Καλέ πότε μπήκε πότε βγήκε ούτε που το κατάλαβα!!!
 Ο Π. έτρεξε στο μπάνιο να πάει να πλυθεί, και δεν άντεξα έτρεξα πίσω του δήθεν για να πλυθούμε μαζί. Και μόνο που το σκέφτομαι Έλλη μου ταράζομαι.. Το μόριο του γαριδάκι, φίφα, το πιο μικρό που έχω δει ποτέ μου. Είπαμε ότι το μέγεθος δεν μετράει αλλά όχι και σ΄ αυτό το σημείο.. Όταν το είδα δεν είπα τίποτα αλλά μάλλον  κατάλαβε το πόσο απογοητεύτηκα.. Είμαι σε απόγνωση βοήθησε με ..

Κορίτσι μου όμορφο, νομίζω ότι υπερβάλεις. Βέβαια κάποια πράγματα είναι και υποκειμενικά..Δεν θα ξεχάσω την ξαδέρφη μου που έλεγε πως ήταν το μεγάλο της παράπονο από τον άνδρα της. Για να μην καταλάβουν τίποτα οι φίλες της, γέμιζε με βαμβάκι το μαγιό του άνδρα της για να φαίνεται προικισμένος όταν έβγαινε στην παραλία. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι για κάποιες γυναίκες παίζει ρόλο, ενώ κάποιες άλλες τις αφήνει αδιάφορες. Άλλωστε μετράει και ο τρόπος, όχι μόνο το μέγεθος..


Φίλες\οι, αν έχετε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου   στέλνοντας την  επιστολή σας στο  hitoritana@yahoo.gr  . «Η Έλλη σας καταλαβαίνει» και μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της στις ανθρώπινες σχέσεις θα σας συμβουλέψει άμεσα και υπεύθυνα.




17 σχόλια:

  1. gia thn prwth epistolh,koritsi mou kalo ase ton eafto sou teleiws elefthero sto sex,mila tou oso pio prostyxa thes,vgale gousta trella kai de mporei tha tsimphsei o typos,mh sou pw de tha ksekolaei apo sena.hitori tha diafwnhsw mazi sou oti oi antres tis syzygous tis theloun parthenes,ksekwla tis theloun sto krevvati.kalhnyxta.h pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω ρε πουλάκι μου? Δεν υπάρχεις λέμε. Έχω πεθάνει στα γέλια.

    Και καλά...το δεύτερο το θεωρώ "Μέγα δράμα".
    Να μη σου τύχει. Γιατί εμένα μου έτυχε και αυτό αλλά ήμουν μικρή και το ξεπέρασα. Και μην πει καμία ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο...
    Αλλά το πρώτο γράμμα...
    Να θες να βγάλεις την πουτανίτσα που κρύβεται μέσα σου και ο άλλος να παριστάνει την Candy Candy?
    Αυτά είναι τα δράματα της ζωής. Τσ τσ...

    ΥΓ Τις συμπάθειές μου στις αναγνώστριές σου αγαπητή Hitori
    Μήπως να τους συστήσω τον Mahler μουυυυ, που είναι βαρβατίλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους «παρθένα» και τα πρόστυχα τα κάνουν μόνο με τις γκόμενες. Εσύ σε ποια κατηγορία θέλεις να είσαι?
    Της γκόμενας ή της συζύγου?'

    που ζεις; ακομα και αν ισχυει αυτο που λες απο την εμπειρια σου τοτε μαλλον τα εχεις μπλεξει με λαθος αντρες. το σεξ ειναι απολαυση και δεν χωρανε ταμπελες του τυπου: αυτα τα κανω με την γυναικα μου και αυτα με την γκομενα; θεε μου....

    'Από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος κάθε γυναίκας είναι να παντρευτεί.'

    κανεις πλακα ετσι;;;;; ααααααχαχαχαχα
    και να σκεφτεις οτι υπαρχουν γυναικες που σου γραφουν για να τις βοηθησεις.

    εχω φριξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είσαι από τους/τις καλύτερους/ρες ψεύτ-ες/ριες που έχω διαβάσει ποτέ. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Έλλη μου, θα διαφωνήσω με την συμβουλή που δίνετε στην απεγνωσμένη της πρώτης επιστολής. Διότι όπως έλεγε η θεία μου η Διηάνειρα:
    "Η γυναίκα πρέπει να είναι κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεββάτι".
    Όσο για την δεύτερη, τι άλλο να πω, παρά μόνο ότι την συμπονώ. Αααααχ, είναι να μην σου τύχει η μπάμια...
    Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ anwnymh padremenh
    Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε κυρίες στο σεξ. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ nefelokokkugia
    Ελπίζω ο Μαhler πάνω από όλα να έχει καλή καρδιά.Και μακάρι να βρει ένα καλό τυχερό από εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ dimitris.jp
    Αγαπητέ μου, ο σκοπός της γυναίκας είναι η οικογένεια και τα παιδιά. Πίστεψε με κάτι ξέρω παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @the elf at bay

    Αγαπητέ μας φίλε εδώ λέμε μόνο αλήθειες, μερικές φορές ίσως με κάπως κωμικό τρόπο. Όμως πίστεψε με οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Αθηνά...
    Αγαπημένη μου φίλη μια γυναίκα οφείλει να είναι κυρία σε κάθε χώρο του σπιτιού της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή κυρία Έλλη, επιτρέψτε μου να επιμείνω στη ρήση της θείας μου διότι όλες οι ανηψιές της που την ακούσαμε έχουμε καλοπαντρευτεί.
    Εξ άλλου πέραν αυτού υπάρχει και η παροιμία: "Οι πουτάνες κι οι λολές έχουν τις τύχες τις καλές".
    Φυσικά στην περίπτωση εμού και των ξαδερφάδων μου δεν έχω καταλήξει ακόμα τι από τα δύο υπερίσχυσε.
    Η ρήση της θείας ή η παροιμία;
    Κι αν υπερίσχυσε η παροιμία δεν ξεύρω τι ακριβώς είμεθα στο σόι μου οι γυναίκες. Πουτάνες ή λολές;
    Αλλά ουδόλως έχει σημασία διότι όλες μας τους καλύτερους παντρευτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ, τι καημός να βλέπουμε ότι υπάρχουν 20+ και πολλές από σάς να ζητάτε ακόμη μεγαλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα, μετά τόσα σχόλια, τι να πω, τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γεια σου χιτορι τανα καλό μήνα. μην αγχώνεστε βρε παιδιά μόνο όταν μας γράφετε σας κυνηγάμε. δεν το μάθατε ακόμα αυτό. γ-ρ-α-ψ-ι-μ-ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το "οι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους «παρθένα» και τα πρόστυχα τα κάνουν μόνο με τις γκόμενες" ειναι πολυ σωστη κουβεντα.Αν εισαι 60 χρονων.Και αναφερεσαι στην εποχη που ησουν νεα.Αλλιως,δεν...sorry..Παντως αν ξαπλωσεις με αντρα κ εισαι "κυρια στο κρεβατι" οπως το εννοεις,αμα τον ξαναδεις γραψε μου.Πραγματικη κυρια στο κρεβατι ειναι αυτη ειναι πολυ καλη στο κρεβατι κ δν αφηνει ανικανοποιητο το συζυγο,ακριβως οπως οφειλει να ειναι καλη οικοδεσποινα στο σαλονι κ καλη μαγειρισα στη κουζινα.Εκτος αν σε αντιπροσωπευει κ το "ο γαμος ειναι το τιμημα που πληρωνουν οι αντρες για το σεξ,το σεξ ειναι το τιμημα που πληρωνουν οι γυναικες για το γαμο".Επισης ληγμενο εδω και 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @i3/4

    Πού είμαι καλέ? Εδώ μόνη και άραχνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι