Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τί κάνω μόνη μου...{πάνω στο ράφι μου}...μες στο σαλόνι μου;

Παρατήρησα πως μετά την εξομολόγησή μου για τις σχέσεις της ζωής μου εγέρθησαν κάποιες απορίες και αντιδράσεις. Θα μπορούσα να τις συνοψίσω στο εξής αμήχανο σχόλιο του marco: "γκουχου γκουχου...δλδ πέρα από τις λίγες αυτές μέρες, σεξ δεν...;;;;;  ¨"

Τι κάνει λοιπόν μια hitoritana μόνη της μες στο σαλόνι της; Πώς την παλεύει;

Καταρχάς πολλές φορές δεν την παλεύει. Γι αυτό ερωτοτροπεί με το ψυγείο, φλερτάρει με την πιτσαρία της γειτονιάς, βιάζει το σούπερ-μάρκετ, καταλήγει να τα φτιάξει με τον φούρνο μικροκυμάτων της. Υπάρχουν στιγμές που ξυπνάει κάθιδρη μετά από ένα αισθησιακό όνειρο και αποσβένει την λάγνα δίψα της με μεταμεσονύκτιες μακαρονάδες. Την επόμενη φορά που θα δείτε μια γειτόνισσα λοιπόν να τηγανίζει πατατομελέτες στις 3 τα χαράματα, ρίχτε ένα συμπονετικό βλέμμα και αφήστε τη να κουλάρει όπως μπορεί η γυναίκα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο εκλεπτυσμένος και εδώ θα χρειαζόμουν την αρωγή ενός aizen. Νομίζω λέγεται συναισθηματική απόσυρση ή απώθηση/υποκατάσταση ή παλινδρόμηση σε εφηβικές εξιδανικεύσεις ή τεσπα κάτι τέτοιο ανησυχητικό. Θυμάστε μικρές που ερωτευόμασταν τον Ριτζ από την Τόλμη και γοητεία ή ονειρευόμασταν καθημερινά τον Ζαλμά; Ε κάπως ανάλογα μπορείς να υποκαταστήσεις την έλλειψη σεξ και σε μεγαλύτερη ηλικία διαβάζοντας ερωτικές μυθοπλασίες, παρακολουθώντας σαπουνόπερες και αποσυρόμενη κάθε βράδυ σε έναν ιδανικό κόσμο όπου ονειροπολείς πως o Justin μονομαχεί με τον Keanu για τα μάτια σου μόνο, ή όπου το τεκνό από το επιπλάδικο της γειτονιάς σε απαγάγει με τη μηχανή του και σου εξομολογείται πως χρόνια τώρα εσένα περίμενε να μάθει τον έρωτα.

Ο τρίτος όμως τρόπος είναι και ο πιο αποδοτικός. Και είναι απλό! ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ girlfriends. Καταρχάς να τονίσω στα αγοράκια της παρέας πόσο περισσότερο ταμπού θεωρείται στον φαλλοκρατικό μας κόσμο για μια γυναίκα ο αυνανισμός. Αυτό που εσείς θεωρείτε δεδομένο από τα εφηβικά σας χρόνια και το ακούτε από παντού, εμείς το μαθαίνουμε μόνες μας και πολλές φορές συνοδευόμενο με τύψεις και ενοχικά σύνδρομα.

Ε, λοιπόν, εγώ το λέω ανοιχτά. Αυνανίζομαι και μπορώ να το κάνω παντού και δεν είναι καθόλου ντροπή και όλοι ΟΛΟΙ το κάνουμε. Ναι, έχω δονητή, ναι έχω χρησιμοποιήσει και άλλα αντικείμενα, ναι έχω καταφέρει να χρησιμοποιώ τους μύες του κάτω σώματός μου προς ικανοποίηση ακόμα και μέσα στο μετρό ενώ ο διπλανός δεν καταλαβαίνει τίποτα (κάτι που τα αγοράκια δεν μπορείτε να το κάνετε, ζήλια κακιά), ναι έχω ακυρώσει πολλές φορές ραντεβού με φίλες μου επικαλούμενη ξαφνικές αδιαθεσίες γιατί γουστάρω να κάτσω μόνη μου και να την καταβρώ με εμένα, μέσα στο σαλόνι μου, πάνω στο ράφι μου! Ουφ, το είπα!

Το ζήτημα για μένα δεν είναι να βρω έναν απλό σεξουαλικό σύντροφο. Το ζήτημα είναι να βρώ το άλλο μου μισό που θα θέλει να με παντρευτεί. Μέχρι τότε...πιστέψτε με...πολύ καλά περνώ...στον καναπέ μου εγώ!




57 σχόλια:

  1. xaxaxa, απίστευτη. Και γιατί δλδ να το κρύψουμε? Δεν κατάλαβα!! Όλες το έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να το κάνουμε που και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ex Estrella

    Γιατί μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου πως ο γυναικείος αυνανισμός είναι κατάντια ενώ ο ανδρικός εκτόνωση.

    Γιατί νομίζουν πως δεν υπάρχει γυναικείος αυνανισμός.

    Γιατί στον φαλλοκρατικό εγκέφαλο πολλών η γυναίκα μόνο κάτω από έναν άντρα μπορεί να πάρει την σωστή και πρέπουσα ηδονή...

    Γιατί γιατί γιατί....γιατί απλά δεν ξυπνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζηλειαα κακιαα αχαχαχαχαχα ΘΕΑ!! οντως υπαρχει ακομα ταμπου εν ετη 2011 και μαλιστα δεν ειναι το μονο!! αλλαααα θα σε μαλωσω :) λες οτι εχεις ακυρωσει πολλες φορες ραντεβου με φιλες .... εεεεε πως θα το βρουμε το παληκαρι που θελουμε αν πεταμε ευκαιριες ετσι???? :) αλλη φορα τα ακυρωμενα ραντεβου τελος,βγες εξω και μετα αργοτερα που θα γυρισεις περνα και μονη σου καλα :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυνανίσου να βρεις την υγειά σου αλλά μην το παρακάνεις. Είναι προτιμότερο να μοιραζόμαστε αυτή την χαρά με κάποιον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου το κάνεις που το κάνεις(και καλά κάνεις) δε σκεγφτηκες να βγάλεις και κάνενα ψιλό απ'ολο αυτό;(το τερπνον μετα του ωφελίμου δλδ!)
    Δεν είναι δύσκολο ,μια web camera θες ,μια μεταμφίεση για να μην φαίνεται το πρόσωπο σου και να υπάρχει και λίγο μυστήριο και ένας λογαριασμός σε μια σελίδα που φιλοξενεί κι άλλες κοπέλες που προσφερουν στο φιλοθεαμον κοινο τις υπηρεσίες τους(με την σχετική βεβαια οικονομικη επιβάρυνση).
    Θα μπορούσες να το έχεις και δωρεαν όμως ,με την προυπόθεση οτι θα ελεγες οτι είσαι η γνωστη hitori tana και για να το συνδυάσω με προηγούμενο σχολιο θα μπορούσες να βγαίνεις και ζωντανα απο το σαλονάκι του καταστήματος(αυτο που λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση)και στο τραβηγμένο του σεναρίου θα μπορούσες με τοην καταλληλη τεχνική υποστήριξη και "βγαίνεις" και τηλεοπτικα μαζί με τα άλλα κανάλια(τα γνωστα με τα κοριτσια που χαιδεύονται και δειχνουν κάτι ροζ τηλέφωνα) στα VHF τα βραδυα με την διαφορά οτι εσύ θα έδινες τηλέφωνο που θα μιλάγαν απευθείας με σένα και τα κερδη θα πηγαίναν ολα στον κορβανά για την προικούλα σου.
    Νομίζω οτι μετα απο κάτι τετοιο θα υπήρχαν πολλοί που θα κολάζονταν στην σκέψη να σε εχουν για prive προβολές και όχι μόνο και θα σου καθόταν και το τυχερό!!!
    Κι να μην σου καθόταν θα μάζευες πολυ χρήμα και θα μπορούσες να δελεασεις με την προίκα σου αρκετούς(γιατι με τα χαλια που εχει η οικονομια της χωρας ,μας βλέπω να γυρνάμε στην εποχή που η φραγκάτη νυφη θεωρούνταν καλή επένδυση για το μέλλον).
    Είναι κάτι που πιστεύω οτι δε το ειχες σκεφτεί
    και μπορει να φερει αποτελέσματα.

    Υ.γ .Κάτι τέτοιες στιγμές τρομάζω με την αχιλίνωτη φαντασία και ακρως ροζ επιχειρηματικη σκέψη μου!!!Νομίζω οτι θα παρατήσω την κουζίνα και θα ανοίξω γραφείο καλών επιχειρηματικών προτάσεων και λύσεων αποκατάστασης .Το εχω , μου φαίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλέ, σιγά όλοι hitoritanoi απλά την παίζουμε, και όπως βλέπω σε αυτό το μπλόγκ αυτό το μήνα μπορούμε να το κάνουμε και χωρίς τύψεις χαχαχ http://tipotastasovara.blogspot.com/2011/05/happy-national-masturbation-month.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @maria

    Καλά μη νομίζεις, οι εξόδοι που έχω ακυρώσει πάντα ήταν μαζώματα σε σπίτια ετέρων Hitoritana για μασαμπούκιασμα, όπου ο μόνος άντρας της βραδυάς είναι ο ντελιβεράς της κοντινότερης ψησταριάς που δεν περνάει ούτε το κατώφλι της πόρτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @the elf

    Μα εξ'ορισμού αυτή η χαρά δεν μοιράζεται με άλλον. Είναι άλλη η γλύκα...παραδέξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Evil Chef

    Βρε λύσσα κακιά να με βγάλεις στο κλαρί. Άντρα ψαχνω καλέ...γαμβρό...όχι πελάτες και νταβά!

    Ό,τι το χεις το χεις το επιχειρηματικό...horny chef!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @mahler

    Τελικά ο Μάης έχει γαμώ τις γιορτές...μέρα κατά τις δίαιτας τις προάλλες, μήνας για τον αυνανισμό...eurovision (άρα απενοχοποιημένο σαβούρωμα) το αλλο σουκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. hitori tana.κατ'αρχην,ποιος σου ειπε οτι κι εμεις δε το κανουμε στο μετρο?Εχουμε και μεις μυς εκει κατω καλη μου! :P ;)
    επειτα,αυτο που λες με τις μασαμπουκες μαλλον για συναισθηματικη αποσυρση μου κανει κι υποκαταστατο αγαπης κυριως,οχι σεξ.
    επειτα,πολλες γυναικες πασχετε απο το συνδρομο της ραπουνζελ : περιμενετε απο ενα πριγκηπα να σκαρφαλωσει στη μαλλουρα σας κι να σας βγαλει απο το Πυργο της Αυτοικανοποιησης.Και να σας παντρευτει.
    Κατ'αρχην,προσπαθησε να να γινεις εσυ ο σωτηρας του εαυτου σου.Κυνηγα,μη περιμενεις να ερθει ο κιανου ρις(θεος απλα respect) απο το matrix να σε σωσει.Γινε θηρευτης!
    Επειτα,γνωρισε κανα ωραιο αγορι και ασε γαμους και κλαπατσιμπαλα για μετα.Οι αντρες 'νιωθουν' οτι απο το πρωτο ραντεβου εσεις ακουτε καμπανες και εννοειται πως φευγουν τρεχοντας.Κι αυτο οχι γιατι ταχα ολοι μισουμε το γαμο,αλλα γιατι μια σχεση θελει καιρο ν'αναπτυχθει.Δε θα καταλαβεις αμεσως αν ο αλλος ειναι το αλλο σου μισο.Παρα μονο μετα απο μηνες σχεσης.Οποτε μηπως να ξεβολευοσουν και να εψαχνες για γκομενο κι οχι γαμπρο?(σε πρωτη φαση και βλεπουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα διαφωνήσω με την επιστήθια μου φίλη hitoritana καθώς ούτε η ανατροφή μου ούτε οι καλοί μου τρόποι θα μου επέτρεπαν να προβώ σε τέτοιου είδους πράξεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει μια νέα κοπέλα μόνη της στο σαλόνι και να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της.
    Έχω πλέξει, ράψει πολλές ώρες. Έχω φτιάξει ολόκληρη προίκα κεντώντας . Ας περιμένουμε την ώρα μας η καθεμία μας, για να χαρούμε την μαγεία του έρωτα με τον σύζυγο μας. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε φίλες μου.
    Μέχρι τότε μπορούμε να κεντάμε ή ακόμη και να κάνουμε κομψές χειροτεχνίες που θα στολίσουν το σπιτικό μας όταν με το καλό στεφανωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mπα, δεν είμαι πολύ φαν, θέλω το έτερον ήμισυ για να ανάψω συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @the elf at bay
    και υπάρχει καλύτερο έτερον ήμισυ από την χούφτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι πραγματικά απίστευτη!!!!
    Καταπληκτικό χιούμορ!!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του Aizen περί γάμου. Όσο σκληρό κι αν ακουστεί, απλά δεν έχετε τα περιθώρια να ονειρεύεστε πρίγκιπες. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να πας με τον πρώτο τυχόντα. Αλλά ξεκίνα μια σχέση που μπορεί για αρχή να έχει μόνο σεξ και καθόλου λουλουδοαστεράκια.
    Τα υπόλοιπα μπορεί και να έρθουν..μπορεί και όχι. Εσύ θα έχεις περάσει καλά πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Aizen

    Ποτέ δεν λέω σε άντρες από το πρώτο ραντεβού ότι θέλω να τους παντρευτώ. Αυτά τα λάθη τα έκανα μικρότερη. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να νομίζουν πως ψάχνω έναν απλό γκόμενο, γιατί τα χρόνια περνούνε. Δεν θέλω να με περνάνε για μια που δεν την ενδιαφέρει ο γάμος...γιατί με καίει.

    Και δεν είπα να είναι ο πρίγκηπας, αλλά όχι να μην μου ανοίγει και την πόρτα του αμαξιού και να μου λέει να πάω σπίτι του από την πρώτη νύχτα. Έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @top blogs

    Χαίρομαι που σας έφτιαξα τη διάθεση και καλως ορίσατε, αν και πολλά από αυτά που γράφω είναι γραμμένα με πόνο ψυχής και ας προκαλούν τον κλαυσίγελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @the elf at bay

    Μήπως να τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σου? Είναι ο μόνος που δεν μπορεί να σε προδώσει.

    @mahler

    Θα συμφωνήσω. If only μπορούσαμε και να παντρευτούμε μόνοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @nefelo

    Δυστυχώς νεφέλω, αν τα λουλουδοαστεράκια δεν ακολουθήσουν, η σχέση δεν με ενδιαφέρει. Θέλω κάποιον που να μπορεί να μου προσφέρει περισσότερα από την ικανοποίηση που παίρνω και μόνη μου ένα απόγευμα στον καναπέ μου βλέποντας το matrix reloaded...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλώς σε βρήκα....μπήκα με το δεξί στο μπλόγκ σου κ εύχομαι να βρείς τον άνθρωπο που ψάχνεις...να βρείς αυτό που σου ταιριάζει....
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @el.mar

    Σε ευχαριστώ πολύ el.mar. Και αν έχεις κάποιον υπόψιν σου...θα χαρώ πόλύ για κανα διαδικτυακό προξενιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι λες πουλάκι μου! Καλός ο εαυτός αλλά τιν να τον κάνεις ολόκληρο; Η μοιρασιά είναι γλυκύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπορώ να πληροφορηθώ γιατί αυτό το κόλλημα με το γάμο, παρακαλώ; Τι κακό θα έκανε ένας fuck buddy? που θα αλλαζες μόλις τον βαρυόσουν, ή μόλις έπεφτε η απόδοσή του; Για σκέψου το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @the elf

    Βρε ελφ...βάλε μυαλό...ποιος θα είναι εκεί τα κρύα βράδυα του χειμώνα, τα αποπνικτικά καταθλιπτικά μεσημέρια του αυγούστου, την ώρα που θα ξεκινάει άλλο ενα γλέντι γάμου στη γειτονιά, σε κάθε δύσκολη στιγμή της μέρας? Ποιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Heliotypon

    Με σκέφτεσαι στον επόμενο γάμο πρώην συμμαθητριάς μου, όταν θα μου λένε και στα δικά σου, να λέω στη θεία Πουλχερία "δε βαριέσαι...και ο Βάγγος από το συνεργείο καλός fuckbuddy είναι"???

    Το δύσκολο είναι ποιος θα μου περάσει το στεφάνι, όχι ποιος θα μου αλλάξει ρουλεμάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το πρωτο που πρεπει να σ ενδιαφερει ειναι να βρεις καποιον που να νιωθεται ομορφα και οι δυο.Αν αυτη η ομορφια εχει μια καποια διαρκεια τοτε σκεφτεσαι και τον γαμο.Αν ο γαμος σου ειναι οντως εμονη ιδεα,μαλον ειναι λιγες οι πιθανοτητες να παντρευτεις...Κι αν αυτο συμβει εστω και πιεστικά(μιας και πιεσμενη δειχνεις),μπορει να δεις καποια μερα ξαφνιασμενη,πως αλλιως το φανταζοσουν...

    Γραφεις ωραια.Θα ρχομαι!
    Καλως σε βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προσεχε τους πριγκιπες συνηθως γινονται βατραχοι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @NET MAN

    Η εμμονή μου είναι, ήταν και θα είναι ο γάμος με ένα καλό παιδί! Ας παντρευτώ εγώ κι ας ξυπνήσω μια μέρα ξαφνιασμένη. Το μόνο ξάφνιασμα που θα έχω είναι πως μου φαίνεται αδιανόητο να ξυπνάω κάθε μέρα και να ξέρω πως κάποιος θέλει να μείνει μαζί μου. Καλως όρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @SARIN

    Δεν πα να μου μεταμορφωθεί και σε σαμιαμίδι...την κουλούρα να έχει προλάβει να μου περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπόν Hitori Tana είσαι απόλαυση. Σήμερα δεν έχω ώρα για μελέτη, όμως προσεχώς θα σε μελετήσω. Μέχρι τότε σου αφιερώνω μια σχετική ανάρτηση που είχα κάνει το 2009, στα πρώτα γενέθλια του blog μου. Είναι ανάλαφρο το κείμενο και θα σου αρέσει γιατί έχει άμεση σχέση με τους αυνανισμούς! Στο τέλος της ανάρτησης έχει και ένα video- blues, σου το αφιερώνω! Καλή διασκέδαση.
    Ο εκκλησιανισμός προκαλεί τύφλωση όπως λέμε αυνανισμός… εκκλησιασμός… ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεροντοκόρη; υπάρχει τέτοιος όρος πια;Γλυκιά μου ο τρόπος που αισθάνεται το σεξ ο καθένας είναι προσωπικός και χωρίς αναστολές για μένα.Αν και ...σιτεμένη ..για μένα και τον άνδρα μου το σεξ έπαιζε και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας,ίσως γι' αυτό έχουμε στη..πλάτη μας 35 χρονια ευτυχισμένου γάμου.Και πίστεψε με γάμος δεν είναι η τυπική τελετή και το χαρτί που γράφει τους νομικούς όρους, γάμος είναι η ένωση της ψυχής και του σώματος, η "γλώσσα" της ικανοποίησης και την συνασθηματικής κάλυψης.Καλώς σε βρήκα.. είμαι "γιαγιά' είπαμε μα ...σπέσιαλ γιαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λύσσαξες ρε Hitori με τον γάμο, νισάφι, βρες κάνα γκόμενο να ξελασπώσεις και βλέπεις μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχω μόνον να πω ότι ο αυνανισμός στο μετρό συμβάλλει και στην καλή λειτουργία των γεννητικών οργάνου και του ουροποιητιού συστήματος γιατί αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για τους σχετικούς μύες.
    Πρόκειται για τις ασκήσεις Κεγκελ οι οποίες βοηθούν όχι μόνο τον πρωκτό και την κύστη αλλά και τον κόλπο να παραμένει σφικτός και ζωντανός.
    Βουρ λοιπόν HitoriTana!, Βουρ για Κεγκελ-ίδωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πάρτο χαμπάρι ο γάμος δεν είναι ούτε αυτοσκοπός ούτε λύση! Θα βρεθεί σίγουρα κάποιος να καλοπεράσει στη καμπούρα σου... Ψάξε για Άνθρωπο ΟΧΙ για στεφάνι.Βλέπω ότι έχεις πολύ καλό λόγο, αμέσως-αμέσως αυτό είναι ένα προσόν που θα άρεσε σε αρκετούς άντρες, χρησιμοποίησέ το. Παντρεμένη είμαι, ε και;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τη βρίσκεις με το matrix reloaded? Ανωμαλιάραααα.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ασχετο. Να σε κάνω κονέ με τον πρώην άντρα μου? Όμορφος, γυμνασμένος...και κάνει και δουλειές στο σπίτι.
    Αν θες, στείλε Ε1 και Ε9 στο mail μου.
    (Να μην έχω και εγώ κάνα κέρδος να σας θυμάμαι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Άθεος

    Να σαι καλά. Πολύ ευχάριστο το άρθρο σου. Καλως όρισες.

    @ria

    Ευχαιστώ για τις ευχές σου γλυκιά μου. Δεν έχω παντρευτεί ακόμη η δύσμοιρη και τα χρόνια περνάνε και δεν βλέπω φως στο τούνελ, γι αυτό ακούγομαι λίγο υστερική μερικές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @αχτίδα

    Χαίρομαι πολύ που είσαι παντρεμένη και ευτυχισμένη τόσα χρόνια. Εννοείται πως κι εγώ θέλω να κάνω σεξ, αλλά θέλω τη σεξουαλική ζωή μου να τη μοιράζομαι με τον άντρα μου. Γιατί τελικά το σεξ με όσους δεν ήθελαν τελικά να με παντρευτούν δεν μου άφησε παραπάνω γλυκιές αναμνήσεις από τα βράδυα που πέρασα διασκεδάζοντας μόνη μου.

    Καλως ήρθες και ελπίζω να με φωτίσεις με συμβουλές πώς να βρω κι εγώ κάποιον να με ανεχτεί για 35 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @the elf

    Εσύ λύσσα elf, που βάλθηκες σώνει και καλά να βρω περιστασιακό γκόμενο@ Βρε δεν τον θέλω σου λέω! Γαμβρό έχεις να μου προτείνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Mary Ka

    Δεν το ξερα αυτό που γράφεις. Χαίρομαι γιατί σημαίνει πως μετά από τόσες ασκήσεις στις καθημερινές μετακινήσεις μου με το μετρό, ο κόλπος μου έχει sixpack καλύτερο της Πετρουλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @marianna

    Τι να τον κάνω τον λόγο καλή μου? Νομίζεις περνάει? Με το που τους λέω για στεφάνι γίνονται όλοι μπουχός! Καλύτερα να το κράταγα κλειστό το στοματάκι μου και να μηχανορραφούσα πως θα τον τυλίξω πίσω από την πλάτη του, όπως κάνουν άλλες κι άλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @nefelokokkugia

    Αγάπη μου αν δεν κατάφερε να κρατήσει εσένα, τότε τί να τον κάνω εγώ? Δεν μου κάνει!

    Παρακαλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @elf

    Κάνε κάτι τότε! Τί κάθεσαι! Ενεργοποιήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λοιπόν, διαβάζοντας τις αναρτήσεις και τις απαντήσεις στα σχόλια, σχημάτισα την εντύπωση (έως και βεβαιότητα, θα έλεγα) ότι η Hitoritana κάνει, απλώς, πολύ δυνατό χιούμορ με όσα γράφει. Δεν είναι κάποια που ζητάει γαμπρό ούτε ονειρεύεται γαμπρούς τύπου "Δυναστεία". Απλώς, ξέρει πολύ καλά να γράφει και έχει διαλέξει να παίξει αυτόν τον ρόλλο, ενώ διασκεδάζει αφάνταστα που "τσιμπάμε" εμείς και της γράφουμε στα σοβαρά, προσφέροντάς της και τις συμβουλές μας, οι χάνοι! Νομίζω μιά τέτοια στήλη θα ήταν πολύ πιασάρικη σε λαϊκό περιοδικό και θα της έδινε και καλό μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γέλασα απίστευτα απόψε (μόλις σ ανακάλυψα) νάσαι καλά αλλά κι όσοι σχολίασαν άπαιχτοι. Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν δεν ρωτώ,μ άρέσει ν αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είσαι τόσο απολαυστική!!!!! Θα σού' ρχομαι συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @heliotypon ΧΑΡΑ Kiki Spring

    Ευχαριστώ. Κι αν είναι οι συμφορές μου να σταθούν αφορμή να χαμογελάσετε λίγο...ας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι ειναι βρε κοπελια?..??? βλεπουμε bleach??? εε?? χαχαχαχαχα..............-alex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι