Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η Έλλη σε καταλαβαίνει...


Φίλες\οι αν έχετε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου  στέλνοντας την  επιστολή σας στο hitoritana@yahoo.gr. «Η Έλλη σε καταλαβαίνει» και είναι εδώ για να σε ακούσει


Επιστολή Αναγνώστριας..

Αγαπητή Έλλη νομίζω μου ότι μου χουν κάνει μάγια. Υποψιάζομαι την καλύτερη μου φίλη επειδή με ζηλεύει. Είμαστε φίλες από μικρά κοριτσάκια.. Πάντα ήταν η πιο όμορφη, η πιο πετυχημένη και πάντα είχε όλες τις κατακτήσεις. Όλο αυτό τον καιρό εγώ ήμουν στη σκιά της, η πιστή της φίλη. Τον τελευταίο καιρό μου χαμογέλασε η τύχη και βρήκα επιτέλους αγόρι. Η φίλη μου έχει αλλάξει συμπεριφορά, έχει γίνει κακιά, και ζηλιάρα. Κάνει συνεχώς αρνητικά σχόλια και ξεσπάει πάνω μου. Τον τελευταίο καιρό  η σχέση μου με το αγόρι μου έχει κλονιστεί. Η φίλη μου δείχνει να χαίρεται. Προχθές, ενώ σκούπιζα την αυλή, βρήκα κάτι περίεργες βελόνες μέσα στον βασιλικό. Η γάτα μου η Ρούλα κρυολόγησε, βήχει, είναι νευρική και εγώ νιώθω σαν μια περίεργη δύναμη να με οδηγεί να τρώω. Έχει ανοίξει η όρεξη μου και τρώω συνέχεια, ενώ παλιά δεν έτρωγα. Δεν μπορώ να το ελέγξω, έχω συνέχεια νεύρα. Τις προάλλες σκούπιζα και βρήκα κάτι τρίχες κάτω από το κρεβάτι μου  Υποψιάζομαι την φίλη μου γιατί είχε μείνει μόνη της στο δωμάτιο μου και είμαι σίγουρη ότι αυτή τα έκανε όλα. Σε παρακαλώ βοήθησε με, χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου και έχω βάλει 6 κιλά. Μήπως ξέρεις κάποιο καλό μέντιουμ να με βοηθήσει (απευθύνομαι και στους αναγνώστες του blog)…


Αγάπη μου, απλά με έχεις αφήσει άφωνη. Είναι πολύ ανησυχητικά όλα αυτά που μου λες… 
Το 1981 όταν εγώ ήμουν κοριτσάκι  είχα ακούσει μια αντίστοιχη ιστορία από μία θεία  Φρόσω μου από τη Σμύρνη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά και μόνο που τα θυμάμαι τρομάζω. Αυτό που σε συμβουλεύω να κάνεις είναι να πας την γάτα σου σε μία πολύ καλή ξεματιάστρα που θα σου συστήσω και εσύ να πάς για ψώνια.
Έχω δει κάτι πολύ ωραία ρουχαλάκια σε προσφορά στο κέντρο, γιατί δεν πάτε με τη φίλη σου να ψωνίσετε κάτι?
Για μένα για όλα φταίει ο φίλος σου και προτείνω να τον σχολάσεις. Αρκετά με τους άντρες πια...μας έχουν τρελάνει. Μας θέλουν όμορφες και αδύνατες, δεν κοιτάν τα χάλια τους πια.. Εμείς δεν διαμαρτυρόμαστε για τις κοιλιές τους..
Γιατί αυτοί μας θέλουν κοκέτες, νοικοκυρές, και δυναμικές?
Α μη ξεχάσετε να πάτε και για μάσκες προσώπου, τώρα πρέπει  να κάνετε γιατί ταλαιπωρείται το δέρμα τώρα την άνοιξη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι να βγούμε κουκλάρες..

Φιλιάαα σε όλες/ους τις hitoritana..




26 σχόλια:

  1. εγω θα πω στην αναγνωστρια σου,οτι αμα του κανει καλο σεξ,μην φοβαται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @γνωστος αγνωστος

    Έχεις σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο, να της κάνει τα μάγια ο γκόμενος? Οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Οι συμβουλές μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να λαμβάνουν υπόψιν όλες τις παραμέτρους.

    Ούτως ή άλλως, αν τον χωρίσει, και θα αποδειχτεί ότι μπορεί να τον χωρίσει (άρα είναι πιο δυνατή από τα μάγια του, αν τα χει κάνει αυτός) ενώ άν τα μάγια τα έχει κάνει η φίλη της, θα απαλλαγεί από αυτά αφού η ζήλεια της θα έχει πλέον κατευναστεί.

    Πίστεψε με, ξέρω από αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mήπως έκανε η γάτα τα μάγια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος

    Μην εκπλαγείς αν η δύσμοιρη η γάτα είναι θύμα των μαγιών και η ίδια.

    Πολύ πιθανό η αυτουργός των μαγιών, αν είναι η φίλη, απηύθυνε τα μάγια της σε ό,τι αγαπά η αναγνωστριά μας. Και αντί να πιάσουν τον γκόμενο, έπιασαν τηη γάτα.

    Αν και αυτό λέει πολλά για τη σχέση της αναγνωστριάς μας, οπότε δικαιώνομαι και πάλι όταν της λέω να χωρίσει το συντομότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδί μου, μάγια είναι σίγουρα.
    Για το σωστό λύσιμο κάντε την δουλειά σας on line στο: http://www.abastronic.gr/
    Κι αν δεν θέλετε να τρέχετε για ξεματιάστρες, ιδού το ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=P_8Fe1sEeMM
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη το συζητάς. Φωνάζουν απο μακριά ότι είναι μάγια. Τόσες συμπτώσεις δεν μπορεί να είναι τυχαίες.
    Όχιιι αγάπη μου. Μάγια είναι σίγουρα.
    Τώρα που το σκέφτομαι...έχω βάλει 5 κιλά. Στο λέω γιατί ζυγίστηκα πριν λίγο που γυρίσαμε από φαγητό σε μια καινούργια ταβέρνα εδώ κοντά.
    Το κρεβάτι μου..μην πω για το μπάνιο μου, είναι γεμάτο τρίχες. Θυμάμαι πριν 4 μήνες που σκούπισα είχα βγάλει ένα φαράσι τρίχες. Πως λοιπόν τώρα έχει πάλι γεμίσει?
    Η γάτα μου δε βήχει, γιατί δεν έχω. Αλλά μια φορά που είχε βγει ξεκάλτσωτη η κόρη μου στα χιόνια γύρισε και μου προκάλεσε μόνιμη βλάβη στα τύμπανα των αυτιών.
    Πως το εξηγείς αυτό?
    Χμμμμμ...πως τα είπες τα site Aθηνά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το θελήσετε.
    Την καλημέρα μας από Θεσσαλονίκη, Mara Papado.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηπως δεν ειναι μαγια και ειναι ολα ιδέα της (σου);

    :)
    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην κα Μάρα, η κα Ελλη, δεν θα βοηθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι μάγια καλέ, βρες κανά γαμάτο γκόμενο κι όλα θα παν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Αθηνά

    Σε ευχαριστώ πολύ για το site που μας έδωσες. Όσο για το ξεμάτιασμα, ξέρω πολλά και αποδοτικά. Και χρησιμοποιώ ανάλογα ξεματιάσματα αν το μάτι είναι γαλανομάτικο, πρασινομάτικο, μπιρμπιλωτό, της πεθεράς, αν έχεις κοιμηθεί με μάτι κλπ. Δυστυχώς, δεν ξέρουν πολλές φίλες μας τις διάφορες παραλλαγές. Προσωπικά έχω γίνει μάρτυρας μιας φίλης (δεν αναφέρω το όνομα για να μην την εκθέσω) που χρησιμοποιεί ξεμάτιασμα που έχει μάθει από γυναίκα και μάλιστα Δευτεριάτικα! Φυσικά τέτοιοι ερασιτεχνισμοί είναι μόνο για γέλια και δεν έχουν καμία βαρύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @nefelo
    Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι οι τρίχες που βρήκες. Υποπτέυεσαι κάποιον που έχει πρόσβαση στο σπίτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Οίκος Ραφής Κουρτινών

    Εκ μέρους των κοριτσιών και της hitoritana που μας φιλοξενεί, σας ευχαριστώ πολύ και σας υπόσχομαι πως όταν ανοίξουμε σπιτικό θα σας προτιμήσουμε ανελλιπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Coula

    Μακάρι Κούλα μου να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Αλλά τόσα χρόνια στην πιάτσα ξέρω πια πως η γλωσσοφαγιά, τα δεσίματα και το πονηρό το μάτι έχουν κλείσει ακόμα και τα καλύτερα σπίτια. Έχω να σου διηγηθώ σημεία και τέρατα που έχουν δει τα ματάκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Elsa

    Το γεγονός πως δεν εξασκώ επαγγελματικά το χάρισμά μου, δεν με κάνει διόλου κατώτερη από την "κυρία" που αναφέρατε. Μην ανοίξω το στόμα μου γιατί δεν θα την ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ο ποταμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @the elf at bay

    Τι γίνεται όμως όταν έχεις βρεί τον γκόμενο, αλλά δεν σ'αφήνουν να τον χαρείς οι μουρμούρες και τα μαγιολίκια?

    Πως να αμυνθείς όταν βλέπεις την άλλη να κοιτάει το νυφο-κρεβατό σου και να ψυθιρίζει τα σολομωνικά της?

    Τι κάνεις τότε? Πάντως εγώ δεν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια να βλέπω την καθεμια να ροκανίζει την ευτυχία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά πάμε καλά; τι μάγια και βλακείες λέτε; Όλα της ιδέας σας είναι..είναι δυνατόν μορφωμένοι άνθρωποι να πιστεύουμε σε μάγια -.-

    Πρώτον το ότι πήρες κιλά δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από σένα έτρωγες τώρα το Πάσχα, κι εγώ πήρα 4 επειδή έτρωγα σαν βουβάλι (ευτυχώς τα έχασα τώρα).
    Το ότι σε ζηλεύει η φίλη σου δεν σημαίνει ότι σου κάνει μάγια, είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν πραγματικές φίλες γιατί όλες οι γυναίκες είμαστε κακιασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άσε τα μαγιολίκια και πιάσε τα γαμήσια θα έλεγα εγώ τώρα (δεν χυδαιολογώ απλά φτιάχνω ρίμα!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Blu3Th1nk3r
    Άκουσε να σου πω αγάπη μου, εμείς κάτι παραπάνω ξέρουμε από σένα.
    Έδώ υπάρχουν τεκμήρια χειροπιαστά που τα βλέπει ο καθένας εκτός αν έχει τα μάτια του κλειστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω λιώσει στο γέλιο. Από δίαιτα πως πάμε Hitori Tana μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εεεεε..Μμμμμμ....Γουχου γκουχου....Τί άλλα νεφέλω....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά...όλα καλά...και εδώ έτσι πάμε, μην αγχώνεσαι.
    Κι αύριο μέρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κανετε πλακα ετσι;;
    το 2011 συζηταμε για μαγια;

    προς την κυρια που εστειλε την επιστολη:
    αν σας φαει τελικα τον γκομενο η φιλη σου δεν θα φταινε τα μαγια αλλα η βλακεια που κουβαλατε στο κεφαλι σας.

    'νιώθω σαν μια περίεργη δύναμη να με οδηγεί να τρώω.'

    αααααααααχαχαχαχαχαχα
    τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι