Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αυτός που περιμένω


Είμαστε με την Βιβή στο Da Cappo και πίνουμε τις σοκολάτες μας. Το κλασικό θέμα της κουβέντας μας είναι το πότε θα βρούμε σχέση και τι λάθος κάνουμε και δεν βρίσκουμε..
Πολλές φορές έχω σκεφτεί πώς να ’ναι αυτός που περιμένω.. Πάντα προσπαθούσα να βάλω τους άλλους σε κουτάκια. Πριν καν γνωρίσω κάποιο άτομο τον ταξινομούσα σε κατηγορία.
Κατηγορία πρώτη: σεξ
Κατηγορία δεύτερη: σχέση
Κατηγορία τρίτη: φίλος
κ.ο.κ.

Κοιτάμε με την Βιβή τους περαστικούς άνδρες..

-          Πώς να είναι  το άλλο μου μισό την ρωτώ ?
Σίγουρα θα είναι μελαχρινός, ψηλός, γυμνασμένος μορφωμένος με                                οικονομική άνεση..
Έτσι τον φαντάζομαι, και αυτό ψάχνω..
      -     Δηλαδή αν ο άλλος είναι καστανός και έχει λίγα κιλάκια παραπάνω σε  χαλάει?
-          Μα είναι κάτι που δεν μ αρέσει στον άλλο τι να κάνω ???
-          Μα τι σχέση έχει ο έρωτας με το σώμα φωνάζει η Βιβή.... ο χαρακτήρας μετράει
-          Η σχέση όμως είναι ερωτική πρέπει να υπάρχει έλξη. Δεν είμαστε φίλοι  πρέπει να μου αρέσει κιόλας ρε συ..
-          Είσαι επιφανειακή, και δεν θα βρείς ποτέ τον mr perfect γιατί απλά δεν υπάρχει….
-     Και να συμβιβαστώ σε κάτι που δεν μου αρέσει? Η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει μια γυναίκα πάνω σε έναν άνδρα όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Αν υπάρχει αυτό, τότε προχωράς και στα υπόλοιπα. Διαφορετικά δεν μπαίνεις καν στον κόπο να  γνωρίσεις τον άλλον. Δυστυχώς αυτό είναι που μετράει σε πρώτη φάση. Μετά φυσικά μπαίνεις στη διαδικασία να γνωρίσεις τον άλλον και σίγουρα ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου είναι που σε κρατάει για να τον γνωρίσεις αλλά και να μείνεις μαζί του. Η ομορφιά όμως είναι το διαβατήριο Βιβή μου…
-          Η φίλη μου η Αρετή που αντικειμενικά είναι κουκλάρα μορφωμένη και με χρήμα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νίκο. Ο Νικολάκης είναι ένας γεματούλης nerd απλός υπάλληλος που όμως έχει κερδίσει την καρδία της φίλης μου. Τον παρακαλάει για γάμο.
-          Είναι χαζή η Αρετή ..
-       Ξεχνάς τα δικά σου ? Ο Πετράκης που όταν τον πρωτογνώρισες δεν ήθελες ούτε να τον βλέπεις και μετά έτρεχες από πίσω του και έφαγες χυλόπιτα?
Κατάλαβε το δεν υπάρχει συνταγή σ΄ αυτά. Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η κεραμίδα. Μην αποκλείεις πότε κανέναν απλά και μόνο από την εμφάνιση. Ο αληθινός θησαυρός κρύβεται μέσα μας και όχι στο περιτύλιγμα
-          Τελικά Βιβή μου δεν θα βρούμε ποτέ εμείς το ταίρι μας πρέπει να το  πάρουμε απόφαση. Που να είναι άραγε?  Που βρίσκεται? Τι να κάνει τώρα που μιλάμε..
-          Είναι στην τουαλέτα και κατουράει μωρή κουλή.  ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ
Αυτός που περιμένεις  δεν έχει τους κοιλιακούς φέτες, το θεληματικό πηγούνι και την cabrio Mercedes. Είναι το παιδί της διπλανής πόρτας που ποτέ δεν του δωσες την ευκαιρία , γιατί πάντα έβαζες τους άλλους σε κουτάκια πριν καν τους γνωρίσεις..
       -    Θα μείνω για πάντα μόνη μου Βιβή το ξέρω..

          

14 σχόλια:

  1. hitori tana δε θα μεινεις μονη σου.οταν γερασεις θα εχεις τις γατες σου για παρεα!χαχαχαααχχα
    ειμαι πολυ κακος το ξερω...
    οσο για τη θεωρια που σου λεγα,θα κανω σχετικη αναρτηση εντος των ημερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχ έχω και γω μια φίλη που στέκεται στα επιφανειακά! Προσωπικά δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους, που ενώ τους λες οτι ο άλλος μπορεί να σε κερδίσει ή να σε ξενερώσει με την συμπεριφορά του, οι άλλοι κλείνουν τα αυτιά με παρωπίδες. Τους λες πως φαντάζεσαι πως θα είναι ο αυτός που θα σε κάνει να τρέμεις από έρωτα και σου λένε μόνο εμφάνιση. Δεν λέω πάντα πρώτα βλέπουμε εμφάνιση, ολοι μας, αλλά στην συνέχεια αυτό που λατρεύουμε είναι ο χαρακτήρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hitoritana mou mh stekesai katholou sto perityligma,oi perissoteroi me koiliakous fetes kai gymnasmenoi einai felloi,de lew,h emfanish paizei rolo toulaxiston sthn arxh.gia mena afto pou mou kanei klik einai to poso strofarei o allos.filia h pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο Da Cappo πάντως σίγουρα δεν θα τον βρείτε. εκεί μόνο αδερφές και φλώρους και αδερφές φλώρους έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ...καλή η εμφάνιση δε λέω, αλλά αν ο άλλος δε σου πηδήξει το μυαλό...
    Τι να σου κάνουν από μόνες τους οι φέτες κοιλιακοί?
    Εκτός από το Mahler μουυυ, που τα έχει όλα. χαχαχα
    Ξεκόλλα λοιπόν και κοίτα κανέναν που θα σε κάνει να λιώνεις στα γέλια γι΄αρχή. Μέτα θα σου φαίνεται κούκλος.
    Καλό βόλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @nefelokokkugia
    τέτοια λέγε μου κοριτσάρα μου να με ανεβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντρα μου ατελείωτεεε, είμαι ανατολίτισσα εγώ.
    Ο σκοπός μου είναι να σε ανεβάζω. Σμουτςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω με τη Βιβή φιλη μου! :)

    καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με εμένα έτυχε να είναι κάποιος που δε θα πρόσεχα, δε θα με έλκυε υπό κανονικές συνθήκες... με προέτρεψαν να βγούμε, μιλήσαμε, μου ήταν σχεδόν αδιάφορος στην αρχή... σιγά σιγά έβγαιναν τα θετικά του στοιχεία στην επιφάνεια, τώρα τον βλέπω και λιώνω κι ας μην είναι κούκλος - δεν συμβιβάστηκα, απλά έβαλα άλλα πιο πάνω από την κουκλίστικη εμφάνιση (και μου αρέσει η ιδέα σιγά σιγά...)

    καλά σου είπε ότι μπορεί να είναι το παιδί της διπλανής πόρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άμα σου κάνει ¨κλικ¨ ο άλλος δεν κοιτάς τίποτα. Τον βλέπεις θεο και ας είναι σαν τα 7 κακά της μοίρας του. Δεν έχεις ακούσει την παροιμία, πάρ' τα μάτια μου και δες τον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με την menia. Με μια μικρή σημείωση. Αυτο το κλικ για να γίνει πρέπει εσύ συναισθηματικά και ως προσωπικότητα να είσαι έτοιμη να το δεχθείς. Αν φοράς παρωπίδες και αν το όλο στυλάκι σου είναι καβάλα-παν-κι-οι-μάρκες και η μύτη σου φτάνει στον ουρανό, μην περιμένεις να σου συμβεί. Φυσικά, πρώτα ερωτευόμαστε την εμφάνιση αλλά όχι το αντικειμενικά ωραίο γιατί αν ήταν έτσι θα είχαν δεσμευτεί μόνο οι αντικειμενικά ωραίοι και οι υπόλοιποι θα έμεναν στο ράφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η τελευταία γραμμή είναι όλα τα λεφτά (που λέει ο λόγος). Αν έχεις fuck buddies, και φίλους για παρέα δεν χρειάζεσαι κανένα κερατά! Και μην ξεχνάς ότι τον κύριο 1,85, με το θεληματικό πηγούνι, τα πράσινα μάτια και τους κοιλιακούς είναι πολύ εύκολο να τον πας στο κρεβάτι, αρκεί να μην του μιλήσεις για σχέση ή γάμο. Σε αντίθετη περίπτωση, ακόμη κι αν βρεις τον Mr. Perfect (φαινομενικώς) και τον καταφέρεις να σε πάει στο δήμαρχο ή στον παπά (ξορκισμένος ν'άναι), για σκέψου τι μπορεί να σου βγει μετά... Χώρια που μπορεί σε ένα δυό χρονάκια να έχει κοιλιακά στρογυλέματα, να σου κατουράει το κάθισμα του WC, να σου παραγγέλνει μπύρες και μεζέδες ενώ βλέπει μπάλα στην TV, να σου αραδιάσει και μερικά κουτσούβελα που μόνη σου θα τα κουλαντρίζεις και να σου κάνει και παρατηρήσεις ότι δεν τα αναθρέφεις καλά... (χώρια τα καρφιά από τη μαμά του...). Τα σκέφτηκες όλα τούτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @heliotypon

    Καλέ όλα τα έχω σκεφτεί και τα χω ζυγιάσει. Κι έχω καταλήξει πως τελικά άνδρα για γάμο θέλω! Να μου φύγει αυτό το άχτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε, τι να σου κάνω, αν ήμουν νέος και ήθελα γάμο θα το σκεφτόμουν, μιά και από εμφάνιση σκίζω και θα μ' ερωτευόσουν αμέσως (βλέπε φωτο)! Ατύχησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι