Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κάνε μου λιγάκι μμμμ (Μέρος Α)


Λοιπόν δεν πάει άλλο... πρέπει να βρω γκόμενο. Έχει έρθει η άνοιξη, τα λουλουδάκια ανθίζουν, τα πουλάκια τιτιβίζουν,  και μένα οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ . Εντάξει  το χω πάρει απόφαση....σχέση δεν βρίσκω, να μη γνωρίσω τουλάχιστον κάποιον έστω για ένα καφέ?   Έχω βαρεθεί πια να βγαίνω μόνο με τις  φίλες μου. Η κάθε μας έξοδος καταλήγει για φαγητό ( κατά προτίμηση κινέζικο) και μετά γλυκό. Ήδη έχω πάρει 3 κιλάκια από τις επιδρομές στα τσουρεκάκια και στα προφιτερόλ.
Μιλώ με τις άλλες Hitoritana και καταλήγουμε ότι πρέπει να  καταστρώσουμε  σχέδιο δράσης. Το θέμα είναι τι κάνουμε όμως και πως.
Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά και το ραντεβού κανονίζεται για τις 9 το βράδυ στο σπίτι μου. Έχω εφοδιαστεί με πατατάκια, δρακουλίνια (οκ το ομολογώ είναι η αδυναμία μου), δύο τσουρέκια ( το ένα με κάστανο και αμυγδαλάκια, το άλλο σκέτο διότι κάνουμε όλες δίαιτα), δύο δίλιτρα μπουκάλια coca cola light, και  ένα κιλό ξηρούς καρπούς διάφορους ( έτσι για τη λιγούρα).
Η ώρα έχει  γίνει 10  και έχουμε  ήδη τσακίσει  όλα τα γλυκά, συν τις τρεις πίτσες που έφερε η Καίτη  και αποτέλεσμα μηδέν. Αντί να καταστρώνουμε σχέδια για το πώς θα ρίξω τον κούκλο που δουλεύει στο γειτονικό κατάστημα επίπλων οι βλαμμένες  ανταλλάσουν συνταγές μαγειρικής. Η Σωτηρία βλέπει ένα σίριαλ στην τηλεόραση ενώ η Βιβή χασμουριέται. Ως εδώ τσιρίζω!!!!! Εδώ ήρθαμε για ένα λόγο και κλείνω την τηλεόραση. Πρέπει να βρούμε άμεσα γκόμενο. ΟΛΕΣ ΜΑΣ .. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
- Να κάνουμε  προφίλ στο facebook ή στο  Ζοο πετάγεται η  Γιαννούλα. Μία φίλη μου η Μαίρη γνώρισε ένα πολύ καλό παιδί, λίγο μαμούχαλο βέβαια, αλλά από καλή οικογένεια. Και να τώρα είναι μαζί και μάλιστα βλέπουν για  στεγαστικό. Έχουν βρει ένα φανταστικό τριάρι στην Καλλιθέα και σκέφτονται να το κλείσουν.
Όχι εμείς δεν θέλουμε σχέση, θέλουμε απλά μία γνωριμία ίσως και κάτι παραπάνω αν προκύψει. Το θέμα είναι, πώς κάνεις κάποιον να ζητήσει το τηλέφωνο σου, να σου πιάσει κουβέντα, και ακόμη καλύτερα να σου ζητήσει να πάτε για καφέ.
-Και γιατί να μην του την πέσουμε εμείς? Γιατί να μην κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση λέει η Βιβή..
-Είναι ο ρόλος του άνδρα να ναι κυνηγός την διακόπτει η Σωτηρία. Εξάλλου μερικούς τους  φοβίζει να μην έχουν το πάνω χέρι . Το θέμα είναι λοιπόν πως κάνεις ότι θέλεις εσύ, αλλά τον αφήνεις να νομίζει ότι κάνει αυτός παιχνίδι.
-Πρέπει να χαμογελάσεις με τρόπο προς το μέρος του, και να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει. Οπότε έτσι δεν θα φοβηθεί να σε πλησιάσει και θα νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι.
Λοιπόν εντάξει πρέπει να το δοκιμάσουμε εδώ και τώρα φωνάζω. Πάμε όπως είμαστε σε κάποιο baraki να δούμε τι θα κάνουμε.
Η μόνη που ακολουθεί είναι η Καίτη καθώς οι άλλες χασμουριούνται και δραπετεύουν.
-Σήμερα έχω προαίσθηση θα βρούμε κάτι πολύ καλό λέει. Και αστρολογικά νομίζω έφυγε ο ανάδρομος Ερμής . Το χουμε το χουμε…
Έχει την φαεινή ιδέα να πάμε σε ένα μαγαζί στο κέντρο που  δήθεν μαζευόνται οι bon viveur της Αθήνας
To bar είναι μισοάδειο και κάτι υπερήλικες κάθονται βαριεστημένα  στην άκρη σε ένα καναπέ και παίζουν με  το κομπολοί τους.
-Που με έφερες μωρή  με τα ΚΑΠΗ πια?
- Ίσα ίσα εδώ θα χουμε σουξέ μου λέει η Καίτη. Είναι μια πρόβα τζενεράλε για την πέσεις στον κούκλο από τα επιπλάδικο.
- Εντάξει εντάξει της λέω ας βρούμε κάποιον κάτω από 150 χρονών και ας τον κάνουμε να ρθει να μας μιλήσει.
Η Καίτη χασκογελάει και ανακατεύει όλο νάζι το μαρτίνι της. Χαμογελάει με σκέρτσο προς έναν ασπρομάλλη κοτσονάτο  κυριούλη ο οποίος μάλλον δεν έχει καταφέρει να διακρίνει κάτι μέσα στο μισοσκόταδο λόγω καταρράκτη. Γυρνάμε και οι δύο προς το μέρος του και χαμογελάμε με νόημα. Μα τι στο καλό ούτε αυτόν μπορούμε να ρίξουμε? Έλεος δηλαδή δεν μετράμε καθόλου ως γυναίκες? Ο κυριούλης σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μας. Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή και  νομίζω έρχεται χαμογελαστός να μου μιλήσει. Θέε μου τι του λένε τώρα αν και κατά βάθος με κολακεύει οτι επιτέλους έστω  και ένα χούφταλο ασχολήθηκε μαζί μου.
Ο κυριούλης τελικά μας προσπερνάει και πάει στην τουαλέτα. Αυτό ήταν… ηθικό κάτω από το μηδέν.
Ούτε καν αυτός ...
 Και εκεί που κοιταζόμαστε  γεμάτες απογοήτευση με τη Καίτη, μας πλησιάζει ένας σαραντάρης που ΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
- Καλησπέρα κορίτσια , να σας κεράσω ένα ποτό?
Τον κοιτάμε γεμάτες απορία? Κοιτώ πίσω μου, ΝΑΙ μιλάει σε μας. Μου ρχεται να ουρλιάξω από χαρά ναιιιι τα καταφέραμε υπάρχει κάποιος που θέλει να μας κεράσει ποτό. Μου ρχεται να φιλήσω την Καίτη και να χοροπηδήσουμε, να κεράσω όλο το μαγαζί. ΥΕSSSSS!!!!!
Ο σαραντάρης είναι τελικά πλασιέ από Θεσ/κη  και έχει έρθει για δουλειές στην Αθήνα, παντρεμένοςμε τρία παιδιά. Πίνουμε το ποτό μας τον ευχαριστούμε και φεύγουμε βιαστικά. Τα είχαμε καταφέρει. Είναι ώρα για το Plan B. To σχέδιο ξελογιάσματος του κούκλου από το επιπλάδικο…

Συνεχίζεται……




19 σχόλια:

  1. μμμμ....μακρία από παντρεμένους. Μόνο μπελάδες θα έχεις.
    ...και μακρία από παππούδες. Τι σου ΄ρθε να μάθεις πως φτιάχνεται το τέλειο φασκόμηλο?
    Καλό βόλι βρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hitori tana,ως αντρας(γιατι και οι γκει αντρες ειμαστε) και ως φοιτητης ψυχολογιας εχω να σου πω το εξης : πολλοι απο μας ειναι κοτουλες και περιμενουν να κανει η γυναικα(η στη περιπτωση μου ο αλλος αντρας) την πρωτη κινηση.Μησεπω ειναι κι κολακευτικο.Οποτε ορματε κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύσσαξες πια με τον επιπλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mή μασάς,έρχεται!Το διαισθάνομαι!Καλημέραααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα οι παππούδες δεν είναι και η καλύτερη ιδέα...την πέφτουν πανταχού παρόν! ΟΥΣΤ (για τους παππούδες)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na exeis sxedia kselogiasmatos oxi mono gia ton kouklo apo ta epipla,ta matia orthanoixta.h pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχ σεξ πάνω στα πριονίδια και τους καπλαμάδες!!! γουστάρω! (οκ το σχόλιο αυτό είναι μάλλον για το πάρτ 2 αλλά τι να κάνω δεν μπόρεσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου χαχαχα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @nefelokokkugia
    Εννοείται μακριά.. Και από παπούδες..
    χαχαχα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @aizen999
    Έχεις δίκιο..πρέπει να αναλάβω δράση.
    Να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @53fm
    Λες όντως ρε σύ???
    Μακάρι τι να πώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Blu3Th1nk3r
    Από μακριά και αγαπημένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμη παντρεμένη
    Πρέπει να με βοηθήσεις να καταστρώσουμε πλάνο δράσης γιατί αν περιμένω από τις κοιμισμένες τις φίλες μου σώθηκα..
    Φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @mahler76
    Χαχαχα. Δεν αποκαλύπτω τη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειστε ολεσ για τον πουτσο καβαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι