Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

H Έλλη σε καταλαβαίνει






Αγαπητές μου φίλες σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είμαι εδώ και σας περιμένω για να σας ακούσω. Στείλτε μου τα προβλήματα σας στο mail hitoritana@yahoo.gr  και υπεύθυνα θα σας απαντήσω. Παρακάτω ακολουθεί το γράμμα αναγνώστριας που ελπίζω να προβληματίσει όλες τις κοπέλες και να τις συνετίσει. Όσο για κάποια γύναια που μου επιτίθενται με κακεντρεχή σχόλια θα θελα να πω πως δεν δίνω καμία απολύτως σημασία και συνεχίζω ακάθεκτη το έργο μου, όπως άλλωστε όλες οι σπουδαίες γυναίκες.


Αγαπητή μου Έλλη,

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σε συγχαρώ για την εκπληκτική σου δουλειά και το κοινωνικό έργο που επιτελείς. Με βασανίζει ένα θέμα και αποφάσισα  να σου γράψω για να με συμβουλέψεις με την πολύτιμη εμπειρία  και γνώση σου.
Εδώ και επτά μήνες βγαίνω με τον Μιχάλη, ένα πολύ καλό παιδί, δημόσιο υπάλληλο, από πολύ καλή οικογένεια (μένουνε σε ρετιρέ στα Ιλίσια). Όλο αυτό το διάστημα, ο Μιχαλάκης ήταν κύριος, με το κ κεφαλαίο. Ούτε το χέρι μου είχε αγγίξει, μέχρι το περασμένο Σάββατο  που πήγαμε στο θερινό σινεμά στο Γκάζι (να συμπληρώσω εδώ ότι ο Μιχάλης πήρε μια ακριβή μπύρα 4.5€ και ότι το σινεμά είχε πολύ φιλικό προσωπικό στο μπαρ). Ο Μιχαλάκης ίσως παρασυρμένος και από το θέμα της ταινίας «τα 17 κορίτσια» με κάτι παλιοκόριτσα που έμεναν έγκυες αλόγιστα, μου έπιασε το χέρι. Τραβήχτηκα λίγο, αλλά λέω χαλάλι του ας προχωρήσω λίγο. Μετά όμως το χέρι του κατέβηκε και μου έπιασε το πόδι. Εκεί ντράπηκα και τραβήχτηκα, αν και η αλήθεια είναι ότι μια έξαψη ένιωσα στο σώμα μου αλλά το μυαλό μου έλεγε να τραβηχτώ για να μην με θεωρήσει φτηνή.
Μετά όταν βγήκαμε έξω μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο του όπου και σταματήσαμε σε ένα σκοτεινό δρόμο.  Με αγκάλιασε μου είπε πως μ αγαπάει και ότι θέλει να κάνουμε έρωτα. Ένιωσα την γη να ανοίγει κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτό που μου συμβαίνει.

Είμαι 32 ετών αγνή ακόμη και χωρίς εμπειρίες και θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να παντρευτώ τον Μιχαλάκη, αλλά σκέφτομαι ότι αν ενδώσω θα με περάσει για καμιά φτηνή και θα τον χάσω για πάντα. Τον ποθώ, θέλω να γίνω δικιά του ολοκληρωτικά αλλά φοβάμαι ότι θα με τρυγήσει και  μετά δεν θα έχει σοβαρούς σκοπούς.
Είμαι απελπισμένη δεν ξέρω τι να κάνω. Να προχωρήσω;
Θα με στεφανωθεί;



Αγαπητό μου κορίτσι,

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ. Η τιμή ενός κοριτσιού είναι πάνω από όλα και είναι ιερή. Αν ο κύριος Μιχαλάκης θέλει να ολοκληρώσει πρέπει να κάνει καθήκον του ως άνδρας και πρέπει πρώτα και να σε αποκαταστήσει. Τι πιο όμορφο να ανακαλύψεις τον έρωτα μέσα από το γάμο... Τι πιο σημαντικό από την τιμή ενός κοριτσιού;
 Ακόμη θυμόμαστε με συγκίνηση και καμάρι στην οικογένεια μας τη στιγμή που  ύψωσε η συμπεθέρα Χρυσάνθη το κόκκινο πανί με τη σημαία της αγνότητας της ξαδέρφης μου Ροδούλας.
Σκέψου τι καμάρι θα νιώσει ο γαμπρός και η οικογένεια του όταν δουν ότι είσαι αγνή και άσπιλη. Mην  θυσιάσεις κάτι τόσο πολύτιμο για μια πρόσκαιρη ηδονή.
Αν επιμείνει σ αυτό και θέσει εκβιαστικό δίλημμα να τον παρατήσεις.
Θα έρθει και η δική σου η σειρά μην βιάζεσαι…



29 σχόλια:

  1. εγώ ένα θα σου πώ. Ο πεθερός του ξαδέλφου μου του είπε τις προάλλες, "μπορεί οι κόρες μου να μην πήραν προίκα-μία από αυτές τις ξεβράκωτες πήρε και ο ξάδερφος-αλλά ήταν ανέγγιχτες. Εσύ ήσουν ο πρώτος της". Οπότε κρατήσου σεμνή μου κόρη και μην ενδίδεις στις ορέξεις του Μιχαλάκη και στα ταπεινά γενετήσια ένστικτά σου πρίν βάλεις το στεφάνι. Με θωπείες, χαμόγελα και τυχαία δήθεν αγγίγματα δίνε του με τον τρόπο σου υποσχέσεις για το μέλλον εξάπτοντας την φαντασία του τόσο όσο να θέλει να σε νυμφευθεί μιαν ώρα αρχύτερα αλλά μην το παρακάνεις και σου τραβήξει κανά βιασμό και σε χαλάσει πριν της ώρας σου. Και όταν μπεί το στεφάνι και έρθει η ώρα αυτή, θα σου μάθω ένα κόλπο με παγάκι που θα κάνεις κατά το τέλος της πεολειχίας και λίγο πριν την εκσπερμάτωση που έμαθα χτές κάνοντας ραδιοφωνική εκπομπή με το οποίο θα τον τρελάνεις να μην θέλει να σε αφήσει ποτέ.

    Καλή μου κόρη σε χαιρετώ. Οι προσευχές μου είναι μαζί σου για την ευτυχή εκπλήρωση του Ιερού σκοπού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι με τρώει με αυτό το εγχείρημα; Ότι πρέπει να σταματήσεις το ιερό σου έργο και να πας στην κατάψυξη για να βγάλεις παγάκι αφήνοντας το θηρίο μόνο να περιμένει. Δεν ξέρω πραγματικά, προβληματίζομαι έντονα

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που συμφωνείς αγαπητέ μου φίλε.
      Λίγοι είναι οι νέοι με αρχές
      Εύγε

      Διαγραφή
    3. @tremens
      βρε αγάπη, τα παγάκια τα έχεις δίπλα σε παγωνιέρα όπως όταν βγαίνεις για ποτό και πίνεις το ουζάκι σου και έχεις και μια ντάνα πάγο. σιγά μην σηκώνεσαι να τρέχεις ψυγείο. Εκτός κι αν το κάνεις δίπλα ή επάνω στο ψυγείο χιχιχι

      Διαγραφή
    4. @mahler76
      Καλά και με αυτή τη ζέστη παίζει να το κάνεις και μέσα στο ψυγείο...

      Διαγραφή
  2. Σωστά να πάρει γουρούνι στο σακί!

    Φιλάκι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γουρούνι το προτιμώ στην λαδόκολλα είναι η αλήθεια...

      Διαγραφή
    2. Nα πάρει κοπέλα με αρχές και όχι καμιά
      που ανεβαίνει στις μηχανές με σορτσάκια και αμάνικα

      Διαγραφή
  3. Εύγε κυρία Έλλη για την συμβουλή σας!
    Να μείνει ανέγγιχτη η κοπελίτσα.
    Πρώτα το στεφάνι!
    Ούτε καν με αρραβώνα μην του κάτσει.
    Διότι πολύ είναι αυτοί που χαίρονται τις χάρες των κορασίδων και μετά πράττουν το διάσημο στην χώρα μας "Στρίβειν δια του αρραβώνος".
    Γι' αυτό προς Θεού μην του κάτσει.
    Γιατί ακόμα κι αν την στεφανωθεί, τι σεντόνι θα βγάλουν καλέ στο μπαλκόνι μετά την πρώτη νύχτα του γάμου;
    θα ξεχάσω εγώ κυρία Έλλη μου, που τρέχαμε με τον Μήτσο (το στεφάνι μου) ξημερώματα στα χωριά της Αττικής και στα κοτέτσια να βρούμε κόκορα να σφάξουμε γιατί το σόι θα ερχόταν στις 11.32 π.μ. κάτω από το μπαλκόνι;
    Και ευτυχώς να λέμε που ο Μήτσος ήτο κύριος και με στεφανώθηκε, αλλιώς ποιος θα με έπαιρνε πηδημένη, Θεέ μου σχώρα με!
    Στο ράφι θα έμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έμενες στο ράφι θα είχε και η Hitori μας μια παρέα αφενός, αφετέρου ο Μήτσος κάνα καθαρό σώβρακο χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τι υπαινίσσεσαι κουμπάρε;
      Ότι είμαι μια ανεπρόκοπη;
      Πάλι ψευδή παράπονα σου έκανε το στεφάνι μου;
      Θα δει τι έχει να πάθει!

      Διαγραφή
    3. Δεν ήσουν αγνή πριν το γάμο; Πέφτω απ τα σύννεφα. Εγώ το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού...

      Διαγραφή
    4. Είδες; Και δεν μου φαινόταν!!!
      Εσύ πάντως πολύ καλά κάνεις! Φύλα το! Είναι η πιο μεγάλη σου προίκα!

      Διαγραφή
    5. Αγάπη μου
      εσένα ο Μήτσος σε απεκατέστησε τελικώς
      Όμως όπως καταλαβαίνεις είναι χρέος μου να προφυλάξω όλες τι κοπέλες

      Διαγραφή
  4. Αυτά ειναι προβλήματα να ουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρθενία είναι πολυ σοβαρό θέμα στις μέρες μας και δεν πρέπει να κάνουμε επιπολαιότητες!

      Διαγραφή
  5. Εγώ ένα θα σου πω...το χώμα θα στο φάει άμα συνεχίσεις να ακούς αυτή την σεμνότυφη μυξοπαρθένα!!!!
    Λες και θα δώσει κανείς σημασία άμα είσαι παρθένα!!! Εσύ χάνεις...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Eυτυχώς που όλες οι κοπέλες δεν έχουν τα ίδια μυαλά με σας...
      Απορώ με τις αρχές σας.

      Διαγραφή
  6. Συγνώμη Δεσποινίς αλλά δεν είναι σωστό και πρέπον να σε περπατάει ο Μιχαλάκης 7 μήνες!!!
    Αν του άρεσες θα έπρεπε να σε ζητήσει αμέσως.
    Για μένα το θέμα Τιμής είναι ήδη χαμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Άγη μου θα διαφωνίσω.

      Ο Μιχαλάκης φαίνεται να είναι σωστό παιδί απλά έχει παρεκτραπεί και κάπου πρέπει να μπει στο σωστό δρόμο
      και πάλι

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς φοβάμαι ότι ο δρόμος που πήρε ο Μιχαλάκης δεν έχει πλέον επιστροφή.

      Το μόνο που απομένει είναι να πατήσει πόδι η δεσποινίς και να απαιτήσει: "Σεξ μόνο στη νυφική σουίτα την πρώτη νύχτα του Γάμου"

      Διαγραφή
  7. Κρατήσου καλή μου για να έχεις την ευκαιρία να γιορτάσεις και τα 62 σου γενέθλια το ίδιο αγνη.

    @mahler ντροπή να κλέβεις την δουλειά της Ελλης χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κούκλα μου όμορφη

    μια γυναίκα αξίζει να περιμένει ακόμη και μέχρι τα 62 της τον έρωτα της ζωής της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑλησπερα!!Αναρωτιομουν αν σοβαρολογειτε η κανετε πλακα γιατι εχω μπερδευτει!ρωταω γιατι εγω δεν εχω δει κανενα σεντονι με αιμα να το κρεμανε σε μπαλκονι και δεν ξερω καμια 32 χρονων γυναικα παρθενα..βασικα ουτε 20χρονη παρθενα δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα χρυσοστομη!!!!μα καλα πατε καλα???περιμενετε να πεντρευτειτε για να κανετε σεξ???που ζειτε ,στο μεσαιωνα?????κυριε ελεησον!!!!!

      Διαγραφή
  10. Αγαπητή κ. Έλλη, αν ήθελες να ήσουν έστω και λίγο σοβαρή, θα έπρεπε να εξετάσεις τα στατιστικά στοιχεία της σημερινής ζωής και όχι κάποιων δεκαετιών πριν. Σήμερα, ως γνωστόν, οι άνθρωποι που παντρεύονται στη χώρα μας έχουν προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις. Πώς τα καταφέρνουν άραγε;;; Ο γάμος δεν βασίζεται στο σεξ αλλά στην αγάπη και το σεβασμό. Το μόνο που θα καταφέρει η κοπέλα, με τον συγκεκριμένο άνδρα, που όπως φαίνεται δεν περιμένει την πρώτη νύχτα του γάμου για να κάνει σεξ με την αγαπημένη του, είναι να του σπάσει τα νεύρα και να την παρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατι το λες αυτο ????επειδη θα την εχει κανει λαστιχο μεχρι να παντρευτει???απαπα σεντονια να κρεμασουμε!!!!ξυπνηστε και χαρειτε το ερωτα που το παιζετε μυξοπαρθενες;!!!!

      Διαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι