Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

(Π)λιγωμένη


Τί γίνεται όταν δεν ξέρουμε τί θέλουμε ακριβώς από τους άλλους, από τον εαυτό μας και από τη ζωή γενικότερα; Και αν αυτό που θέλουμε είναι πολύ δύσκολο να το βρούμε ή απλά δεν υπάρχει, τότε τί γίνεται; Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τελικά ψάχνω κάτι πραγματικά ή απλώς περνάω την ώρα μου ψάχνοντας. Και αν δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω ή να πετύχω αυτό που προσπαθώ, πότε σταματάει όλο αυτό το ψάξιμο, όλη αυτή η προσπάθεια να ικανοποιήσω τον εαυτό μου;

Ποιά είμαι τελικά; Είμαι ένα μοιραίο θηλυκό; Τί θέλω τελικά από τους άντρες; Τί περιμένω από τη ζωή; Μήπως είμαι αχάριστη; Ή μήπως τελικά είμαι θεά και πνίγομαι ανάμεσα σε τόσες μετριότητες; Με σιχαίνομαι ή με λατρεύω; Το ερώτημα φίλες μου είναι, μέ θέλω; Με ποθώ; Θα μοιραζόμουν τη ζωή και την κλίνη μου μαζί μου; Θα με φίλαγα ηδονικά στο αυτί; Θα με πέταγα βάναυσα πάνω στο πλυντήριο; Θα μου πέρναγα στεφάνι;


Μήπως η μαγική λέξη είναι συμβιβασμός; Πότε θα πω στον εαυτό μου φτάνει τόσο τώρα! Ό,τι έκανες έκανες κοπέλα μου, "κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει". Πότε πια θα ηρεμήσεις κι εσύ; Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν σταματήσω να προσπαθώ, θα προδώσω τον εαυτό μου. Από τί όμως αλήθεια; Δεν αντέχω άλλο πια να μην μπορώ να πάρω κάποιες οριστικές αποφάσεις και να δώσω ένα τέρμα. Μήπως όμως βάζω μόνη μου όλα αυτά τα διλλήματα και τις δυσκολίες στον εαυτό μου επίτηδες για να μην μπορώ να τα κάνω και πάντα να είμαι μίζερη και μουρόχαβλη; Μήπως με βολεύει όλη αυτή η κατάσταση;

Δαγκώνω λίγη από την βάφλα που έφτιαξα.  Παγωτό βανίλια, ένα κουτί μερέντα, σιρόπι σοκολάτας και τριμμένο πτι μπερ. Η μερέντα τρέχει από τα χειλάκια μου, στο πιγούνι μου και από κει στα μπαλκονάκια μου. Χαζογελώ. Χιχιχιχι. Βουτάω το χέρι μου στο σιρόπι και το αλοίφω στους γλουτούς μου. Κόβω την βάφλα στη μέση κι αρχίζω να με πασπατεύω παντού. Εκστασιασμένη κυλιέμαι πάνω στη σοκολάτα, σαντιγύ, μπισκότο. Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι! Τρέχω και φέρνω το γλυκό κεράσι. Αχ! Ναι! Παντού! Έτσι! Τρέμω! Τώρα! Κλείσε τα πατζούρια! Ναιιιιιιιι!

Δε βαριέσαι Χιτοριτανάρα μου! Τί το ψάχνεις!

Πασαλειμμένη παντού σοκολάτα, βούτυρο και σιρόπι. Εγώ έτσι θα με ξέσκιζα!

Λιγωμένη. Ξεθεωμένη. Βρώμικη. Πρόστυχη.


37 σχόλια:

  1. Δε μου λες καλέ, αυτό το παγωτό το ανακατεύεις με τη μερέντα ή τη μερέντα τη βάζεις πάνω στη βάφλα και από πάνω το παγωτό στο οποίο προσθέτεις το σιρόπι σοκολάτας;
    Άσε μην μου πεις. Δεν σ' ακούω. Πολλαπλούς οργασμούς έπαθα γράφοντας και μόνο τους συνδυασμούς. Φαντάσου να τους είχα και δίπλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκα να σχολιάσω σε ένα πράσινο βλογ και μόλις πάτησα δημοσίευση αυτό ήρθε κι έγινε ροζ!
    Θαύμα! Θαύμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα έγινε φούξια! Αλήθεια σας λέω, έγινε φούξια!!!
    Καλά θα περάσω κι αργότερα να δω σε τι χρώμα θα καταλήξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H πλήρης αναμόρφωση του μπλογκ έχει ανατεθεί σε ειδική χιτοριτάνα. Υπομονή λίγο Αθηνά μου, αν και τελικά δεν μας βγήκε και πολύ σόι η διακοσμήτρια.

      Διαγραφή
    2. Κάντε δουλειά σας, δεν βιάζομαι!

      Διαγραφή
    3. Να υποθέσω ότι καταλήξατε στο ροζ, διότι έχετε πάνω από 12 ώρες να αλλάξετε χρώμα!

      Διαγραφή
    4. Όνειρα πλυμένα που γίναν ροζ ξεθωριασμένα, που λέει και μια καμμένη

      Διαγραφή
  4. Αυτό το λουτρό σοκολάτας το είδα κι αλλού σήμερα! Και την έξαψη αισθησιασμού! Εδώ είναι καλύτερα ομολογουμένως!
    Συνέχισε έτσι και θα τον ρίξεις τον παντρεμένο! Άλλο γεροντοκόρη άλλο ξελογιάστρα θα συμφωνήσω με την αλλαγή του τάργκετ γκρουπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι και η ζέστη μωρή Τζωρτζίνα..μην με ξεσυνερίζεσαι. Με το πρώτο μελτεμάκι πάλι στεφάνι θα ζητώ, με ξέρω.

      Διαγραφή
    2. Georgina Kassavetes, ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ? ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗς ΧΟΝΤΡΗς ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ?

      Διαγραφή
    3. Are you talking to me? Από ποιόν μαρή? Βγήκε κι άλλη χοντρή στο κουρμπέτι? Να με την στείλεις να την φωτογραφίσω!
      Εσύ παγωτατζού θεολόγα και καλός άνθρωπος είσαι!
      Παρεξηγήθηκες κομμάτι που δεν γράφτηκα στους αναγνώστες σου ε? Άντε θα στην πω την αμαρτία μου! Δεν υποφέρω τα κεφαλαία γράμματα! Όταν ανακαινίσεις να έρθεις να με πεις! Θα γραφτώ στις ενημερώσεις είμαι ευγενικός άνθρωπος δεν έχω αδικήσει κανέναν μπλογκερά που μου έκανε την τιμή, αλλά έχω και έναν περιορισμό από τον blogger! Σβήνω κάποιους μη δραστήριους και γράφομαι σε νέους! Το παθαίνετε οι υπόλοιποι? Έχει όριο τους 300 μου γράφει!
      Μόλις κάνεις αποκεφαλαιοποίση σφύρα!

      Διαγραφή
  5. μαρί πασάλειψε το κορμάκι σου με καμιά γαρδούμπα, μια τηγανιά, μερικές πατατούλες τηγανητές, και θα δείς πως θα ορμίσει ο παίδαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Μαλεράκο μη γίνεσαι πεζός!
    Το κορίτσι έχει βρει την καλύτερη συνταγή!
    Το όργιο της γλύκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να καταλάβει μωρή Αντιγόνη την οργασμική σχέση μιας γυναίκας με την σοκολάτα! Σύνελθε Μάλερ!

      Διαγραφή
  7. Όταν δεν ξέρουμε τι ψάχνουμε και τι θέλουμε και ποιοί είμαστε, τότε κοιτάμε γύρω να δούμε τι υπάρχει και το αξιοποιο΄με κατάλληλα.

    Ωραίοι προβληματισμοί, μου θύμισαν τις εποχές πριν την κρίση. Τώρα ο μοναδικός προβληματισμός που έμεινε είναι πως θα βγεί ο μήνας.

    Τα υπόλοιπα..... 9μησι εβδομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έκανα κι εγώ σήμερα. Κοίταξα γύρω μου τι υπάρχει, βρήκα κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, πατάτες κι έφτιαξα ένα yummy τουρλού. Το οποίο θα το φάω και δεν θα λουστώ.

      Διαγραφή
    2. Εννοώ κοιτάς τι υπάρχει έξω από την κουζίνα. Εκτός αν περιμένεις να στην πέσει ο Θάνος το κολοκυθάκι και ο Βρασίδας το κρεμμύδι!

      Διαγραφή
    3. Είδαμε και τον Βρασίδα τον βενζινά. Άσε μη μου τα θυμίζεις.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Hitori Tana, ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΏ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙς, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα χρυσή μου με φάγανε οι τύψεις και τα αυτομαστιγώματα μια ζωή. Οι απαιτήσεις της κοινωνίας!

      Διαγραφή
  9. Πάνω που είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι πως να σου απαντήσω στα φιλοσοφικά σου ερωτήματα....
    Με τσάκισες με το γλυκό!!
    Και κάνω και δίαιτα!
    Μου τρέχουν τα σάλια τώρα!
    Γιατί μου το έκανες αυτό;
    Πως θα κοιμηθώ το βράδυ;
    Κακιά γυναίκα...
    Δε θα σου στείλω φιλί!
    Ετσι να μάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ πήγαινε και βίασε μια κρέπα διπλη σοκολάτα-καρύδα να στανιάρεις καυσωνιάτικα....πολλά μελωμένα φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Μήπως να το δούμε το ράφι σου μαζί?


    (Πασαλειμμένη παντού σοκολάτα, βούτυρο και σιρόπι. Εγώ έτσι θα με ξέσκιζα!Λιγωμένη. Ξεθεωμένη. Βρώμικη. Πρόστυχη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάκη Σουγιά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο;

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Hitori Tana
      Προτεινω τον ενικο για αρχη!

      Διαγραφή
    3. Μμμμμμ με προκαλείς....τι θες από μένα Μάκη Σουγια;

      Διαγραφή
    4. Άστο..διάβασα το μπλογκ σου και ξενέρωσα... Τον μπούλο plzzz από εδώ. Με ελαφρά....

      Διαγραφή
  11. είμαι καινούριος στα ελληνικά blogs τι έκανα λάθος? νόμιζα ότι εδώ στην Ελλάδα στα blogs ανοίγουμε τις καρδιές μας και τα λέμε καθαρά...θα ήθελα όμως να μου πεις τι ενοχλεί τους αναγνώστες μου και τι φαίνεται άσχημο, δεν θέλω να είμαι παρεξηγημένος...εσένα γιατί δεν σε παρεξήγησαν οι φίλοι σου? εγώ τι έκανα λάθος? τις αλήθειες μου λέω, ενοχλεί η αλήθεια εδώ στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Προσπαθώντας να ανακαλύψω γιατί μια γυναίκα καταφεύγει στην πορνεία αντί ας πούμε στην απλη δουλειά για να βγάλει τα προς το ζην ή τα προς το ευ ζην της, φτάνω σε συμπεράσματα αναλύοντας την προσφορά και τη ζήτηση της αγοράς."

    Edo sto ellada, πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί σου. Ekei sto souidia, ή όπου είσαι μπορείς να ξεστραβωθείς και να μάθεις γιατί άραγε μια αλυσοδεμένη Μολδαβή 40 κιλών εκδίδεται στην Πατησίων, γιατί είναι το αποστεωμένο σώμα της γεμάτο μελανιές από τον έλληνα οικογενειάρχη που την αναγκάζει να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό, και γιατί γαμώ το φελέκι μου μέσα χέστηκα αν το θέμα έκανε κακό στον τουρισμό. Φωτογραφίες όλων αυτών των ελληναράδων οικογενειαρχών έπρεπε να βγουν προς τα έξω κι όχι των ιερόδουλων θυμάτων τους. Που θα λυπηθώ για το αν σοκαρίστικαν τα Σουηδά και δεν έρθουν να φάνε τζατζίκι. Ρε μαλάκα αν είναι να σοκαριστείς με κάτι είναι με τη διαπόμπευση των εξαθλιωμένων γυναικών, που δεν μετράται σε χωριάτικες σαλάτες και rooms to let.

    Η αλήθεια σου δεν ενοχλεί στο Ellada καθόλου. Τα ίδια ακριβώς μυαλά με τους παππούδες σου έχεις, όπως και οι περισσότεροι ομογενείς.

    Επειδή όμως εδώ μέσα δεν είναι η μικροαστική ελληνορθόδοξη δημοκρατική Ελλάδα, αλλά της χιτοριτάνας το τσιφλίκι, βάλε όπισθεν και γύρνα στον νεοβλάχικο, αμβύνοα, αγκυλωμένο αυνανισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. διαβασέ το προσεκτικά και μην με παίρνεις απο τα μούτρα, τα ίδια πράγματα λέμε , αλλά μάλλον σε ζαλίσαν τα βυζιά που κουνιούνται.
    Αυτό το mail το ξέρουμε όλοι εδώ στο εξωτερικό για την διαφήμιση της Τουρκίας,εσείς εκεί έχετε μαύρα σκοτάδια για το τι λένε εξω! Ισως έπρεπε να το γράψω απο κάτω απο την εικόνα. Είμαι κάθετος και ενάντιος σε κάθε είδους κακοποίηση και εξευτελισμό.Δέ με ξέρεις τόσο για να εκφέρεις γνώμη.Αλλά δεν χρειάζεται να στο αποδείξω μου φτάνει που το ξέρω εγώ κι αυτοί οι κακόμοιροι οι συμπατριώτες μας που εχω βοηθήσει τόσα χρόνια να μην ξεφτυλιστούν στην πορνεία που ουτε ψωμί δεν είχαν, οταν ήρθαν στην Ολλανδία που νόμιζαν οτι θα έβρισκαν τη κότα με τα χρυσά αυγά. Και ναί εγώ δεν αυνανίζομαι κάποιοι άλλοι το κάνουν φανερά και δημόσια ακόμα και στο blog τους.Κι αν μπορείς να ξενευριάσεις βλάχος δέν είμαι όσο θα θελες για να ξεσπάσεις. Μεγάλωσα σε φτωχογειτονειά στη Δραπετσώνα και το 'χω για καμάρι.

    τώρα μπορούμε να μιλάμε στον ενικό ή εχεις ακόμα νεύρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε τράβα σπίτι σου βρωμολανδέζα. Εδώ είναι μόνο για γυναίκες
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το blog είναι για όλους και για όλες τις χιτοριτάνες. Ηρέμησε κι εσύ ανώνυμε. Απλά απαγορεύονται αυστηρά οι Ελληνάρες ανεξαρτήτως φύλου.

      Διαγραφή
  15. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ BLOGS ΤΕΛΙΚΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΧΌΝΟΙΑ , ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑς, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑς ΖΩΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ BLOGS ΛΕΩ ΘΑ ΈΒΡΙΣΚΑ ΦΙΛΟΥς ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗς ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟς ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑς ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ? ΝΑ ΜΗΝ ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΚΑΠΟΙΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΤΟΥς ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑς ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΤΕς ΠΟΥ ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μωρίιι θα σου κάνω δώρο ένα πακέτο χαρτομάντηλά...

      Διαγραφή
    2. Μας ματιάσανε που μας είδαν αγαπημένες icecreaminal.

      Είμαι αμείλικτη αλλά ακριβοδίκαιη! Όλα καλά θα πάνε!

      Διαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι