Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η Έλλη σε καταλαβαίνει


Αγαπημένες φίλες  και φίλοι μου,

Γειά σας και πάλι μετά από αρκετό καιρό. Είναι αλήθεια πως είμαι αδικαιολόγητη για την απουσία μου από την στήλη μου,  όμως δεν σας κρύβω ότι είχα την χαρά να συμβουλεύσω αρκετές φίλες και φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου αλλά δεν θέλαν να δημοσιευτεί η επιστολή τους. Τώρα ειδικά, με την Ηitori που είναι σε σχέση, δεν μου μένει σχεδόν καθόλου χρόνος μιας και είναι λίγο άπειρη σε αυτά και ευτυχώς που εμείς οι φίλες της που την αγαπάμε την συμβουλεύουμε και την καθοδηγούμε.
Το τελευταίο διάστημα βομβαρδίζομαι από καλές ειδήσεις. Η Καιτούλα αρραβωνιάστηκε, η Βιβή είναι τρελά ερωτευμένη, η Αντωνία παντρεύεται και η Hitori επιτέλους είναι σε σοβαρή σχέση με την προοπτική  γάμου.
Αναρωτιέμαι γιατί εγώ έμεινα στο ράφι. Όμως νομίζω ότι όλα σ αυτή τη ζωή συμβαίνουν για ένα λόγο. Διαβάζω τα γράμματα σας και δακρύζω. Μου μιλάτε  με τόση αγάπη που νιώθω υπεύθυνη για σας. Αν είχα σχέση και ήμουν παντρεμένη δεν θα μπορούσα να σταθώ άξια των περιστάσεων.
Τώρα μπορώ και διοχετεύω όλη μου την ενέργεια στο να βοηθώ όλους και όλες εσάς που ζητάτε τις συμβουλές μου. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να θυσιάζω την προσωπική μου ζωή για το «έργο» που έχω αναλάβει.
H απάντηση είναι ΝΑΙ φίλες μου. Κάποια άτομα έχουν βαρύ φορτίο σε αυτή τη ζωή και πρέπει να θυσιάζονται για το κοινό καλό των υπόλοιπων βασανισμένων γυναικών που περνούν μόνες τους τα βάσανα τους. Όλες οι «μεγάλες» γυναίκες θυσίασαν τη ζωή τους για μια μεγάλη ιδέα, για ένα σκοπό.
Εμένα ο Θεός με έχει επιφορτίσει με το ρόλο αυτό, να είμαι εδώ δίπλα σας, κοντά σας, να σας αφουγκραστώ και να σας βοηθήσω
Η Έλλη είναι εδώ για να σε συμβουλεύει, να σε ακούει και προπαντώς να σε καταλαβαίνει...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

(Στείλε μου το πρόβλημά σου στο hitoritana@yahoo.gr ...η λύση σε περιμένει)

12 σχόλια:

  1. ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ
    ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ

    Σε πιστεύω! Συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπεάτα!!!
    τι ευγενικό όνομα χρόνια είχα να το ακούσω από την μεγάλη μας καλλιτέχνιδα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου γλυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην αναρωτιέστε για τίποτα, αγαπητή κυρία Έλλη Δελλημάνη!
    Αξίζουν τον κόπο οι θυσίες σας! Είναι απολύτως σημαντική η προσφορά σας στις γυναίκες. Έτσι να συνεχίσετε!
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koύκλα μου όμορφη σ΄ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είσαι καταπληκτική, παρακολουθώ την εξαιρετική σου παρουσία.
      Με κάνεις περήφανη.

      Διαγραφή
  4. Hitori!!!
    Καλέ Hitori δεν είσαι εσύ;
    Που πήγε η Hitori;;
    Ποια είσαι εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mικρή μου μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια...
      Το θέμα δεν είναι πια είμαι εγώ αλλά ποια είναι η hitori και η κάθε hitori...

      Διαγραφή
  5. εγω που εχω πρόβλημα με το έντερο να απευθυνθώ στην έλλη ή σε γιατρό...Όχι τίποτα, αλλά να στάζει η διάρροια μέσα στο λεωφορείο δεν είναι και το ποιο ευχάριστω πράγμα...Άντε να σε πλησιάσει άντρας μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν έχω λύση για τα πάντα
    πάρε και κανά immodium

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναζητώ υποψήφια αυτοκράτειρα, μοντέλο του 1352, από αριστοκρατική οικογένεια, όμορφη (=με προίκα τουλάχιστον 150.000 χρυσά σόλδια και ακίνητα στην Παφλαγονία ή την Κιλικία), αρίστης ηθικής και μορφωμένη. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τις αυκτοκράτειρες και βρες μια καλή κοπέλα και νοικοκυρά. Έχω δύο υπόψην μου τέτοιες κοπέλες να σου τις προτείνω.

      Διαγραφή
  8. και εγω εχω ενα θεμα, δεν εχω εμπνευση, μηπως φταει η αγαμια? μηπως το πασοκ? μηπως ο συνασπισμος? μηπως η ανοιξη? μηπως πεθαινω καθε ξημερωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πρότεινα απλά να ερωτευτείς τώρα ειδικά που είναι και Άνοιξη...

      Τότε και μόνο τότε θα σου έρθει έμπνευση γιατί ο έρωτας μας κάνει δυνατούς και μας δίνει φτερά να πετάξουμε.

      Διαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι