Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

«Η Έλλη σε καταλαβαίνει»

Αγαπητή μου Έλλη διαβάζω τις πολύτιμες συμβουλές σου κάθε βδομάδα. Είμαστε πραγματικά τυχερές όλες οι αναγνώστριες σου που σε έχουμε κοντά μας. Είμαι πάρα πολύ καιρό μόνη χωρίς σχέση και βρήκα το θάρρος να σου στείλω ένα γράμμα με τις σκέψεις μου και τις στεναχώριες μου.

Το τελευταίο διάστημα όπου και να γυρίσω βλέπω ζευγαράκια να φιλιούνται. Μου σπάνε τα νεύρα, μου ‘ρχεται να τους χαστουκίσω ειλικρινά. Τις προάλλες είδα ένα ζευγαράκι να φιλιέται μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια που το φανάρι ήταν κόκκινο. Θύμωσα τόσο πολύ που φώναξα στην κοπέλα « θα σε πληγώσει μωρή ηλίθια » και έφυγα πατώντας δυνατά το γκάζι.
Στα καφέ, στα μπαρ, στο μετρό, στις σκάλες του μετρό, στις πλατείες, στα παγκάκια, στο λεωφορείο, στο τρόλεϊ παντού ζευγαράκια που φιλιούνται, που κρατάν σφιχτά τα χέρια τους, που κοιτάζονται γλυκά, που αγκαλιάζονται.


ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ  ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ  ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ

Σιχαίνομαι όλα τα νησιά με τις παραλίες που πάνε τα ζευγαράκια και ειδικά την ΜΗΛΟ που το καταγγέλλω μαζεύει όλα τα ζευγαράκια. Σαλιαρίζουν στην παραλία παντού, παντού όπου και να γυρίζεις να δεις. Καταγγέλλω την Μήλο διότι εκεί μαζεύονται όλοι οι ερωτευμένοι και εμείς οι μόνες κοπέλες νιώθουμε στιγματισμένες και απομονωμένες. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΗΛΟ, ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ.

Έβλεπα χθες στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ που εξαιτίας της απεργίας των ταξί έχασε την πτήση για διακοπές. Καλά πως το χάρηκα, δεν λέγεται. Ευτυχώς που βρέθηκαν οι χρυσοί αυτοί άνθρωποι οι ταξιτζίδες ΕΥΤΥΧΩΣ...

Είμαι τόσο πληγωμένη με όλο αυτό που πιστεύω θα έπρεπε να υπάρξει ένας νόμος που να απαγορεύει τους εναγκαλισμούς και όλες αυτές τις αηδίες. Και η ποινή να είναι παραδειγματική. Και το εννοώ.

Σιχαίνομαι τους ερωτευμένους και τους καταριέμαι με όλη μου την δύναμη. Από τα βάθη της ψυχής μου, από τις ρίζες των μαλλιών μου, από τις άκρες των νυχιών μου καταριέμαι όλους αυτούς που είναι ερωτευμένοι και όλα τα ζευγαράκια. Απλά τους καταριέμαι και εύχομαι σύντομα να χωρίσουν και να είναι μόνοι τους όπως εγώ.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΛΟΣ

Η μεγάλη θαυμάστρια σου Βάντα, Σε λατρεύουμε εγώ και οι φίλες μου


Αγαπημένη μου Βάντα ,
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτά μου δίνουν δύναμη για να συνεχίζω το έργο μου. Η αγάπη του κόσμου με κρατάει να μη λυγίσω.
Πιστεύω όντως ότι οι οδηγοί ταξί έχουν τα δίκια τους, και δεν χάλασε και ο κόσμος αν κάποιοι καθυστερήσουν και λίγο να πάνε στις διακοπές τους……
Θα θελα σε παρακαλώ να ηρεμήσεις, και να χαλαρώσεις.
Και ναι η Μήλος είναι τόσο ξεπερασμένη πλέον..


44 σχόλια:

  1. εγώ έχω να πω στην αγαπητή Βάντα ότι ο έρωτας είναι ευλογία και ότι είναι αν μη τι άλλο ύβρις να μισείς αυτούς που αγαπιούνται.Άλλο το να σου τι δίνουν επειδή φιλιούνται γιατί έχει ανάψει πράσινο εδώ και 1ώρα αλλά αυτοί χαμπάρι και άλλο να θέλεις να τους καταραστείς επειδή ζηλεύεις που δεν βρίσκεσαι στη θέση τους.Δεν είναι υγιές και θα πρέπει να αποβάλλεις τέτοιου είδους συμπεριφορές το ταχύτερο αν δεν θες να μαραζώσει η ψυχή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κατά την διάρκεια του χρόνου 416 π.Χ., οι Αθηναίοι με 32 τριήρεις και μετά από παρότρυνση του Αλκιβιάδη, επετέθησαν χωρίς καμία αφορμή στο νησί της Μήλου... πολιόρκησαν το νησί, το οποίο παραδόθηκε μετά από από μερικούς μήνες. Όλοι οι άνδρες εκτελέσθηκαν, οι γυναίκες και τα παιδιά πουλήθηκαν σκλάβοι."

    Έναν Αλκιβιάδη, παρακαλώ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασε με κόκκινο?
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ?
    Γυναίκες οδηγοί...
    Πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητη βαντα,μπορεις να μου πεις πως στο καλο εγραψες ολο αυτο το κατεβατο κ μαλιστα με αψογη ορθογραφια φορωντας τον ζουρλομανδυα σου?η ιδια ερωτηση ισχυει κ για το θεμα της οδηγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, ναι σε θυμάμαι εσένα! Πάντως δεν έπρεπε να πατήσεις τόσο γρήγορα γκάζι και να φύγεις. Θα μπορούσαμε να γνωριστούμε καλύτερα και να σε γνωρίσω στους φίλους του. Άλλη μια ευκαρία χαμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Βάντα δεν γνωρίζω αν αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα αλλά σύμφωνα με το ρεποτρτάζζζζζ... ευρέθησαν στον Προφήτη Ηλία (μεγάλη η χάρη του σήμερα!) 16 ζευγαράκια μισολιπόθυμα.. στο Σαρακιννό 27.. στο Κλήμα 14.. στο Κλέφτικο 10. διότι το θερμόμετρο χτύπησε 40άρι και ως γνωστόν το υψηλότερο δέντρο στο εν λόγω νησί είναι ο άνηθος!

    Μήπως ..λέω μήπως.. αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω πω αν δεν υπηρχε το μπλογκινγκ δεν θα ανακαλυπτα την μουρλια που μπορει να κουβαλαει μεσα του κανεις.
    φαντασου εκεινη την αμοιρη την κοπελα να ειναι στο αυτοκινητο της και ξαφνικα να αρχισουν τα μπινελικια αχαχαχα.

    the_man πεθανα με την απαντηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τι είναι αυτά που διαβάζω?!...υπάρχουν άνθρωποι με ΤΌΣΗ ΚΑΚΊΑ?...ΈΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αποτυχημένες κατσαρίδες γράφουν ακόμα σε αυτό το μπουρδέλο; Δεν θες πράξεις αγάπης απο άντρα; Πήγαινε ζευγαρωσε με γάιδαρο, θα σε έχει πριγκίπισσα. Αφού δεν σου αρέσουν οι άντρες γιατί είσαι ότι νάναι νοητικά, γιατί δεν το κλίνεις το μαγαζί για να μπείς σε καμία ψυχιατρική κλινική; Εκεί θα είσαι εσύ και ο τοίχος, παράδεισος για σένα.

    Μην αρχίσετε τώρα με μαλακίες απαντήσεις του τύπου δεν ξέρω τι λέω κτλ. Εάν γράφεις μαλακίες θα υποστείς κριτική. Η Βάντα είναι έλεος, η Έλλη τί έργο πήρε δύναμη για να συνεχίσει; Να μας κάνει όλους emo; Ο θυμός σου και μόνο δίχνει στέριση και μια μεγάλη αυταπάτη. Το χρόνο που σπαταλάτε σε τέτοιες πίπες μιας ιδεολογίας του κώλου θα μπορούσατε να τον αξιοποιήσετε σε κάτι ποιό δημιουργικό, χαζοβιόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαντα δεν λέγαν και την κακιά στο Sport Billy?

    Βάντα δε λέγαν και εκείνη την κοπέλα στον διπλανό θάλαμο που ενταχθηκε απο τους πρωτους στο πρόγραμμα "Διαδικτυο και παρανοια"?(υποτιθεται οτι το νετ ηρεμει εμας τους σχοζοφρενεις!)

    Να πω στην αδερφη να μας ανεβασουν την δροσια στο δωματιο των υπολογιστων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @περσεας

    Θα συμφωνήσω κατ'αρχίν μαζί σου. Ναι, η φίλη μας ίσως θα πρεπε να γαληνέψει την ψυχή της. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρύψω πως ένα πικρό χαμόγελο συγκατάβασης και κατανόησης ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο μου όταν διάβασα την αντίδρασή της Βάντας στο φανάρι. Ποιός από εμάς δεν έχει δυσανασχετήσει με τέτοιες συμπεριφορές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Καντακουζηνός

    Ακραίο σε βρίσκω Καντακουζηνέ. Αν μη τι άλλο η αντίδρασή σου αποδεικνύει την παλλαίκή απήχηση που έχουν οι κατάρες της Βάντας. Κακά τα ψέμματα, το νησί έχει τραβήξει πολύ αρνητική ενέργεια, και ίσως οι Μηλίοι θα πρεπε να πάρουν κάποια μέτρα.

    @nafelokokkugia

    Νεφέλη, το θέμα μας δεν είναι η οδηγητική δεινότητα της φίλης Βάντας, την οποία φυσικά πρώτη εγώ θα καυτηριάσω. Το θέμα μας είναι τί οδήγησε την φίλη μας σ'αυτή την πράξη απόγνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @the-man

    Είναι τουλάχιστον λυπηρή η αντίδραση σου σε μια γυναίκα μόνη και απελπισμένη. Η Βάντα δεν χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, αν αυτό υπονοείς.

    @Koueen

    Σας παρακαλώ σταματήστε να μιλάτε εις βάρος αυτής της δύσμοιρης κοπέλας. Νιώστε τον πόνο της, απλώστε τα χέρια σας και χαιδέψτε την τυραγνισμένη ψυχούλα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Γιαγιά Αντιγόνη

    Είμαι σίγουρη πως αν η φίλη μας το διαβάσει θα γαληνέψει κάπως την οργισμένη διάθεσή της. Τι να πω...

    @dimitris.jp

    Δημήτρη, για ποιο λόγο μέμφεσαι την Βάντα. Δεν είναι ο θύτης, αλλά το θύμα αυτής της παράλογης ιστορίας που βιώνει. Δεν συμφωνώ φυσικά με τις βαριές κατάρες της, αλλά πες μου ποιος από όλους εσάς που τώρα κοροιδεύτε δεν αισθάνθηκε μια φορά την ακατανίκητη ορμή να κάψει το σπιτικό της ευτυχισμένης νιόπαντρης γειτονοπούλας ή να σπρώξει το σφιχταγκαλιασμένο ζευγάρι που ερωτοτροπεί στην άκρη μιας προκυμαίας ή να πετάξει πετραδάκια στους νέους που ερωτοτροπούν στο παρκάκι?

    Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ας δείξουμε λίγο ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @el.mar & evil chef

    Εγώ στο λεγόμενα της αναγνώστριας Βάντας δεν βλέπω κακία oύτε σχιζοφρένεια, αλλά πόνο και καημό. Μια βασανισμένη ψυχή που θαλασσοδέρνει, μια μοναχική μαούνα που προσπαθεί να βρεί τη ρότα της ανάμεσα σε κρουαζιερόπλοια γεμάτα ευτυχισμένα αδίστακτα ζεύγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ανώνυμος συκοφάντης

    Όταν διάβαζα την επιστολή της φίλης Βάντας, δίστασα προς στιγμήν να την δημοσιεύσω, φοβούμενη τις οργισμένες αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Δυστυχώς δεν άργησα να επιβεβαιωθώ, όπως πάντα.

    Παρ'όλα αυτά ήξερα πως τώρα είναι η στιγμή που χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και τόλμησα την ανάρτηση. Πάντα θα με βρίσκετε απέναντι σας, στο πλευρό των βασανισμένων γεροντοκόρων αυτού του ντουνιά.

    Οι δόλιες κατάρες σου δεν με πιάνουν, γιατί καταρχάς είναι Τετάρτη και γιατί έχοντας εμπειρία χρόνια τώρα σε ανάλογα μαγιολίκια είμαι εξοπλισμένη με τα καλύτερα ματοφυλακτά!

    Ξεπερνώντας τις κατάρες σου, δεν μπορώ να παραβλέψω, ως απόφοιτη Αρσακειάς, την εξωφρενική ορθογραφία σου και να σου απαντήσω στην παράκληση/κατάρα σου "γιατί δεν το κλίνεις το μαγαζί" ως εξής:

    το μαγαζί
    του μαγαζιού
    το μαγαζί
    ω μαγαζί

    Όξω από το μαγαζί μου, πανούργα ζευγαρωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ααααα τώρα κατάλαβα την ερώτηση.
    "Τι οδήγησε τη φίλη μας σ΄αυτή την πράξη απόγνωσης?"
    Χμ...
    Πλήρωσε για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, οπότε δεν της είπε κανείς ότι δεν περνάμε με κόκκινο.
    Το βρήκα?
    Κέρδισα κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τετάρτη δεν πιάνουν οι κατάρες?
    Τζάμπα τις έριχνα στον συνάδελφο σήμερα?
    Το σόι μου μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω θα επιμεινω οτι ειναι αυτη η ασχημη κακια απο το Σπορ Μπιλλυ!!!!
    Με τετοια μουτρα γτ απορει που ειναι ακομα μονη της;;;

    Εγω δεν δυσανασχετω στο φαναρι ,ουτε με τον ερωτα των αλλων γτ ίσως εχω μεγαλυτερα προβληματα απο την καθε βολεμενη (απο υλικης πλευρας) αμαμητη ....
    Να αλλαξουμε λιγο θεσεις να δουμε μηπως και εκτιμησει οσα εχει;

    Α! ο γιατρος μας εχει πει οτι δεν ειμαστε τρελοι -εχουμε μια αλλη διαννοια που δε γινεται αντιληπτη απο τους υπολοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή κυρία Έλλη Δελλημάνη,
    Θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα του συμπαθούς κλάδου των ταξιτζήδων.
    Επίσης θέλω να διαμαρτυρηθώ για το ότι στην ψυχιατρική κλινική του Άργους έπαθαν βλάβη τα κλιματιστικά οι ψυκτικοί κωλυσιεργούν και έξω έχει 44 βαθμούς αυτή τη στιγμή που σας γράφω.
    Τα σέβη μου.

    ΥΓ. Μην υπαινιχθεί κανείς ότι έκανα σχόλιο άσχετο της ανάρτησης γιατί θα αρχίσω κι εγώ τις κατάρες.
    Και εγώ είμαι μάνα.
    Και η κατάρα της μάνας πιάνει κάθε μέρα.
    Και τις Τετάρτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Έλλη Δελλημάνη

    Χαίρομαι που ανέδειξες το γεγονός πως τελείωσες κάποτε τη δευτέρα δημοτικού έστω. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ. Πίστευα πως μια σαν και εσένα θα ήταν αυτοδίδακτη κυρίως λόγω του εξελιγμένου νου σου που με τόση σιγουριά σχηματίζει τέτοιες ακραίες αντιλήψεις. Το ορθογραφικό μου λάθος αναφέρεται και ως typo, χαζοβασανισμένη γεροντοκόρη, και είναι από βιασύνη για να σε κολακέψω γρήγορα, μιάς και είχα έμπνευση. Πέρα από αυτά, απο πού και ως πού τα δικά μου λεγόμενα είναι συκοφαντίες ενώ τα δικά σου είναι αλήθειες; Γιατί πέρνεις αυτά που σου είπα ως κατάρες; Την παλέβεις; Ποιά μάγια, φυλαχτά και μαλακίες; Σαν μικρό παιδί κάνεις, πιστεύεις σε προκαταλήψεις και επηρεάζεσαι πανεύκολα. Ποιό ακριβώς είναι το έργο σου; Είσαι στο πλευρό των γεροντοκόρων κάνοντας τί και με ποιό στόχο καημένη; Το γιατί είσαι γεροντοκόρη δεν το έχεις πάρει χαμπάρι τόσο καιρό; Επειδή είσαι κάτι πρέπει να κάνεις και τους άλλους zombies;

    Και κοπελιά...δεν μιλάς με άλλη κοπελιά. Γιατί δεν κάνεις κανένα μαγικό άλλη φορά να βρείς το φύλο μου; Γιατί έτσι διστυχώς δεν σε πέρνει. Εάν σε πειράζει πάλι κάποιο ορθογραφικό μου ας μιλήσουμε αγγλικά. Έλα τώρα, ολόκληρη Αρσακειά τελείωσες που ούτε ο δημιουργός της δεν τη θυμάται.

    Να είσαι πάντα χαρούμενη, κεφάτη, γεμάτη ζωή, ρεαλιστική και αντικειμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Αθηνά
    Σε νιώθω, αχ να ΄ξερες πόσο σε νιώθω συναγωνίστρια.
    Θέλω και εγώ να κάνω μια καταγγελία.
    Στην δικιά μας κλινική έχουν τελειώσει οι σταφίδες και γι΄αυτό δεν μπορώ να μαυρίσω μέσα στο καπιτονέ δωμάτιο.

    Αλήθεια μαρή Αθηνά πιάνουν κάθε μέρα οι κατάρες των μανάδων?
    Δηλαδή θα του μαραθεί και θα του πέσει του συναδέλφου?
    Τσεκαρισμένο?
    Ουφφφ..ησύχασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πο ρε κομπλεξισμός...! Εντάξει μάνα μου, κι'εμείς στην ουρά είμαστε περιμένοντας τη Νεφέλω να βρει την απάντηση μπας και δούμε φως (ξέρει αυτή) αλλά δε μοιράζουμε κατάρες από τις ρίζες των νυχιών μας... Τι λεει ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nefelokokkugia
    Όχι μόνο θα του μαραθεί και θα του πέσει αλλά θα λιώσει κιόλας και θα εξατμιστεί! Καρατσεκαρισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Aθηνα, Νεφελο, Αμερικλανο, Σεφ, Εστρελλα

    Θα σας παρακαλούσα να αγκαλιάσετε τη φίλη μας Βάντα και να μην προβαίνετε στην εύκολη λύση της διαπόμπευσης και του οικτιρμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Aνώνυμο συκοφάντη

    Όταν διάβασα το πρώτο σου καταρο-μήνυμα θυμήθηκα και μουρμούρισα ένα απόφθεγμα που μου έλεγε η εσωτερική καθηγήτρια γαλλικών μου:

    πόρδου άκουσμα, σκατού μαντάτο....

    και δεν άργησα να επιβεβαιωθώ για άλλη μια φορά.

    Το πρώτο σου σκατολογικό υβρίδιο ακολούθησε ο οχετός του δεύτερου.

    Καταρχάς ανώνυμε συκοφάντη, με καταράστηκες να πάω να ζευγαρώσω με γάιδαρο και μετά σφύριζες αδιάφορα σαν να μην είχες ρίξει τις βαριές κατάρες σου πάνω στο νυφικό πεπρωμένο μου. Όντας Τετάρτη το ξεπέρασα γρήγορα αλλά δεν θα με βγάλεις τρελή! Προσπάθησες να με δέσεις!

    Τώρα το κατά πόσο υπάρχουν άνθρωποι που κρέμονται από τα χείλη μου και βρίσκουν σαν αποκούμπι τις συμβουλές μου δεν θα το κρίνεις εσύ. Ο πρώτος τυχάρπαστος. Το καταμαρτυρούν τα χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από αγωνιώσες γεροντοκόρες, τα μιλεούνια των ευχαριστηρίων μέιλ και το κουράγιο που μου δίνουν πλείστες όσες μεγαλοκοπέλες να συνεχίσω το έργο μου.

    Φυσικά, δεν εκπλήσσομαι από την παρουσία σου. Όταν ξεκίνησα την σταυροφορία μου, γιατί περί σταυροφορίας πρόκειται, ήξερα πως θα βρώ μπροστά μου τους σκόπελους που θα όρθωνε η μεγάλη πλειοψηφία των ζευγαρωμένων.

    Αποφάσισα να προχωρήσω παρά τις προσπάθειες κάποιων να μου βουλώσουν το στόμα και να φιμώσουν την φωνή μου. Όχι γιατί είμαι κάποια γενναία και ατρόμητη. Όχι! Δεν σου κρύβω πως είναι στιγμές που λιγοψυχώ κι εγώ, τρομάζω, σκέφτομαι "ποια είσαι εσύ Έλλη που πας να τα βάλεις με το κατεστημένο;". Απλός άνθρωπος είμαι κι εγώ, σαν εσάς.

    Αλλά εκείνες τις στιγμές, σαν μια αόρατη δύναμη να με προστάζει να μην σταματήσω, έρχονται τα δεκάδες χιλιάδες των υποστηρικτικών μηνυμάτων, τα μέιλ απλών γυναικών όπως της Βάντας και της κάθε Βάντας, και μου δίνουν μια δύναμη πάνω από μένα.

    Γι'αυτές λοιπόν έχω χρέος να συνεχίσω και θα συνεχίζω όσο κι αν προσπαθείτε να με ταπεινώσετε. Έχω ευθύνη στα ιδανικά μου, στα πιστεύω μου και στο κοινό μου!

    Παύσε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έτσι. Κατάρα στους ερωτευμένους..Δυστυχώς όμως δεν τους πιάνει τίποτα.. Και αυτό με την Μήλο? Τι πράγμα και αυτό. Να βουλιάξει. χαχαχα..Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή κυρία Έλλη Δελλημάνη, έχετε απόλυτο δίκιο! Πρέπει να αγκαλιάσουμε τη Βάντα...

    Αγαπητή μου Βάντα, δεν θέλω να στεναχωριέσαι όταν βλέπεις τους ειδεχθείς ερωτευμένους να σαλιαρίζουν παντού.
    Θα σου πρότεινα να σκεφτείς το εξής: Με μαθηματική ακρίβεια ο έρωτάς τους θα εξατμισθεί σε χρόνο dt και από πιτσουνάκια που ανταλλάσουν φιλάκια και γλυκόλογα θα γίνουν κουρούνες που θα σιχτιρίζονται εκατέρωθεν.
    Και ας μου επιτρέψεις και μία συμβουλή μια που είμαι και μεγαλύτερή σου: Του χρόνου μην πας σε νησί, να προτιμήσεις βουνό!
    Υπομονή λοιπόν καλή μου Βάντα και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ δεν μπορώ κυρία Έλλη μου, αν και θα ΄θελα να την αγκαλιάσω.
    Αγκαλιάζω εμένα σήμερα, μ΄αυτή την άσπρη ζακετούλα που μου φόρεσαν.
    Και τους είπα ότι δεν κρυώνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. LOVE AND UNDERSTANDING
    ..δια την θεραπεία του μίσους και της λατρείας συνίσταται σκωτσέζικο ντους.
    Πληροφορίες στο γκισέ με τους κυρίους με τις φουστίτσες.
    καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το βάντα βγαίνει από το αβάντα κεντάβρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλέ τι μίσος είναι αυτό; Α πα πα πα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. THN KATAΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ

    ΒΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βγαλε τα caps κυρα μου,μας στραβωσες…
    Α,κ μπερδευεις το «μισω» με το «ζηλευω».αλλο το ενα,αλλο το αλλο.να ανοιγουμε κ κανεναν Μπαμπινωτη που κ που..

    ανθρωπος που εχει αγαπη μεσα του κ δν ευχεται το κακο του αλλου δν κινδυνευει απο καταρες,(δεν) λυπαμαι που σε στεναχωρω.αλλωστε η καταρα ειναι γαιδαρα κ γυρνα στο νοικοκυρη,αυτο το ξερουμε ολοι.συγχαρητηρια,εχετε μαζεψει ενα σκασμο καταρες εξω απο την πορτα σας.κ νομιζω οτι ακουω το κουδουνι σου να χτυπαει.

    υπαρχουν ανθρωποι πραγματικα δυστυχεις,ατυχοι κ χτυπημενοι απο τη ζωη,θυματα καταστροφων,πολεμων,ασθενειων που κρατιουνται γερα κ γινονται οσο πιο ευτυχισμενοι μπορουν με οσα εχουν.αυτους τους ανθρωπους προσβαλλεις με την αχαριστια κ τη μιρλα σου κ τους οφειλεις oχι μια αλλα χιλιες συγνωμες.απο τη στιγμη που εχεις τη ζωη σου κ την υγεια σου ολα τα αλλα μπορεις να τα φτιαξεις,δν υπαρχουν δικαιολογιες,ΤΕΛΟΣ.αλλα ξεχασα..αυτο ειναι δυσκολο κ θελει κοπο,εσυ εχεις βολευτει ετσι.ε,που να τρεχουμε τωρα…

    θα μπορουσες να ευχεσαι το καλυτερο για εσενα αλλα προτιμας να ευχεσαι το χειροτερο για τους αλλους.αυτο τα λεει ολα για το τι ανθρωπος εισαι.επισης αυτο θα ειναι κ η ταφοπλακα σου,δε θα ευτυχησεις ποτε στη ζωη σου.ολοι θα συνεχισουν να ζουν,κοντρα στις καταρες σου κ εσυ θα περιφερεσαι σαν το ζομπι για ολα σου τα χρονια αναμεσα στους ζωντανους.κ σου αξιζει.ανθρωπος που δε νιωθει αγαπη δε θα παρει ποτε αγαπη.δν την γνωριζει,δν μπορει να την προσφερει κ δν την αξιζει.αλλα δε μπορει κ να τη στερησει απο τους αλλους που την εχουν.δν εχει αυτη τη δυναμη.οσο κ να καταριεται.

    αν εχεις υπαρξει ερωτευμενη ποτε,θα ξερεις οτι οταν εκδηλωνεσαι δημοσιως με φιλια κ αγκαλιες δν το κανεις για να τη σπασεις σε κανενα,αλλα γτ ετσι το νιωθεις.δν είναι τπτ προσωπικο εναντιον σου,αλλωστε ποιος ασχολειται μαζι σου καλη μου?οταν τα εκανες εσυ ηταν καλα??κ τωρα που εισαι μπακουρω σε ενοχλει??

    κανενας δε γεννηθηκε ζευγαρωμενος,ολοι εχουμε πονεσει,εχουμε χωρισει,εχουμε φαει κερατο,χυλοπιτα,τυροπιτα,οτι θες.αν δε ζουσες στον κοσμο σου θα το ειχες προσεξει.ολα τα εχουμε περασει αυτά αλλα τα ξεπερασαμε κ ξανααγαπησαμε κ ξαναφτιαξαμε τη ζωη μας ξανα κ ξανα.

    το θεμα δν ειναι ποσοι κακοι ανθρωποι θα βρεθουν στο διαβα μας,αλλα το ποσο εμεις τους αφηνουμε να μας κανουνε κακο.επισης το θεμα ειναι να μην καταντησουμε εμεις οι ιδιοι οι "κακοι ανθρωποι".δν ειμαστε αμοιροι ευθυνων ουτε μωρα παιδια.οσο κ να βριζεις,οσο κ να χτυπιεσαι,εσυ φταις για ολα.κ που αφησες καθικια να σε εκμεταλλευτουν κ που αρνεισαι να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου.

    Εκτιμησε οσα εχεις κ να παλεψε για οσα σου λειπυν.μη συνεχιζεις αυτο το τροπαριο,ρομπα εχεις γινει πια.Εγω παντως σε συγχωρω,δν ακουγεσαι να καταλαβαινεις τι λες…σου ευχομαι να βρεις τα λογικα σου συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βάντα γλυκό κορίτσι σαν τον μακελάρη της νορβηγίας- εμένα δεν με πείθεις ότι είσαι κακίστρω, απλά κάνεις αποτυχημένο χιουμοράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. filh,avrio tha eimai athina,tha epikoinwnhsw mazi sou,an exeis xrono kai diathesh gia kafe ta leme.pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητή κ. Δελλημάνη,
    Με συγχωρείτε για τη ενόχληση νυχτιάτικα αλλά δεν είχα που να απευθυνθώ.
    Πιστέψτε με.
    Πάνε περίπου 10 ημέρες τώρα και έχω χάσει την βλόγερ Hitori Tana.
    Και αναρωτιέμαι, που να είναι αυτό το κορίτσι; Έχει πάει διακοπές; Έχει βρει εραστή; Μήπως παντρεύτηκε;
    Δεν ξέρω που να την ψάξω... Να μάθω νέα της. Και πήρα το θάρρος να ρωτήσω εσάς γιατί τόσα ξέρετε, μπορεί να έχει πάρει κάτι το αυτί σας...
    Θα περιμένω εναγωνίως απάντησή σας.
    Σας ευχαριστώ.
    Με εκτίμηση,
    Αθηνά...

    ΥΓ. Καλό μήνα να έχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπήκα για να εκθέσω την ίδια απορία με την κυρία Αθηνά αποπάνω.
    (Κυρία Αθηνά, παχύνατε ή μου φαίνεται? Θα σκάσω με εσάς από πάνω μου. Ουφφφ...)

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η HITORI? Θέλω Hitoriiii τώρα. Φέρτε πίσω τη Hitoriiii, μη τα σπάσω όλα εδώ μέσα...

    Οκ, νιώθω κάπως καλύτερα. Ο γιατρός μου, μου είπε να μην καταπιέζομαι. Να εκφράζομαι ελεύθερα.
    Kαλημέρα, σας είπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @δεσμευμένες από πάνω (μην το ανοίξω)

    γύρισα από ολιγοήμερη αποτυχημένη εξόρμηση...δεν είδατε που ξεφτιλίζω τον μάλερ στα μπλογκ σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Hitori Tana
    Ναι, ότι θα σου κακοπέσει που θα μείνεις με τον Μάλερ! Μια χαρά θα περάσεις. Και για παϊδάκια θα σε πηγαίνει και στη Λυρική για όπερα θα σε τραβολογάει, τι άλλο θες;



    @nefelokokkugia
    Λέγε, ποιος στο πρόλαβε ότι τσάκισα μισό κιλό παγωτό προχθές το βράδυ. Μίλα. Έτσι και τον πιάσω τον καταδότη, μαύρο φίδι που τον έφαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Ηitori
    Ήσουν διακοπές με τον άντρα μουυυυυ? Με τον Mahler μουυυ?
    Μαρή θα σε σκοτώσω. Αντροχωρίστρα.
    Φτου σου.

    Τι κιουρίες είμαστε επιτέλους?

    @Αθηνά
    Έπρεπε να μου το πουν? Σε έψαχνε η Glaxosmithklein να σε χρησιμοποιήσει ως πειραματόζωο σε μια σειρά φαρμάκων για το σάγχαρο.
    Έλεος...μέχρι Αρκαδία έχουμε έλειψη παγωτού γιατί μια κυρία στην Αργολίδα δεν άφησε τίποτα σε μια κρίση υπογλυκαιμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά υπάρχει και κόσμος που σε παίρνει στα σοβαρά:(?

    Έχω μείνει μαλάκας με τον τυπά που πίστεψε μέχρι "αηδίας" την ανάρτηση, αντί να γελάσει με αυτή !!!!!

    ΥΣ:Πάντως αν μπορείς άλλαξε το όνομα του νησιού , γιατί πρόκειται να πάω στις 17/8. Έτσι και γίνει κανένας σεισμός ,λοιμός, καταποντισμός, τσουνάμι, σε εσένα θα το χρεώσω….( και για να είμαστε απολύτως σίγουροι βάλε νησί από το Ιόνιο, άσε ήσυχο το Αιγαίο, τουλάχιστον μέχρι τις 29/08)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι