Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Στον Αστερισμό του Τυλίγματος (Μέρος Τρίτο)

Τρίτο και τελευταίο αφιέρωμα ξεστραβώματος.
Τί να περιμένουμε από τα μπάνια των γεροντοκόρων?
Πέντε ώρες στο καράβι, ευκαιρία για ξεμονάχιασμα ή στραβωμάρα πάνω από το κινητό παίζοντας φιδάκι?
Βιβλίο στην πλάζ, καμουφλάζ για να πάρω μάτι το σλιπάκι του υποψήφιου γαμβρού ή αφορμή να τελειώσω την ιστορία του Παπαρηγόπουλου?
Βραδυνή εξόρμηση, ξετσουλίασμα σε παραλιακά μπαρ ή τοπική ταβέρνα για ούζα με την κολλητή?

Και εν τέλει, διακοπές το καλοκαίρι του 2011: η ευτυχία που περίμενα τόσα χρόνια ή το συνηθισμένο θερινό κωσταλέξι των ελπίδων μου?

ΥΓ: Θα παρακαλούσα να διαβάζετε στις αστρολογικές προβλέψεις κυρίως τον ωροσκόπο σας και όχι το ζώδιο σας. Για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Κριός 

Με τον Ουρανό απο πάνω σας, τον Κρόνο απέναντι σας και τον Πλούτωνα να σας τετραγωνίζει, ό,τι και να γίνει φέτος το καλοκαίρι, θα είναι σημαντικό. Μια βουτιά στη θάλασσα μπορεί να κρύβει τα πάντα, από τη γνωριμία με τον γαμβρό της ζωής σας, μέχρι τη γνωριμία σας με το κοτρώνι στον βυθό που δεν προσέξατε. Ένα είναι το σίγουρο...τα σημάδια του καλοκαιριού θα σας μείνουν ανεξίτηλα. Πρωταγωνιστές όσοι έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο.


Συμβουλή του θέρους: Πλυθείτε! Το αποκρυσταλλωμένο αλάτι στα φρύδια δεν είναι σέξυ.

Ταύρος

Σε κάποιο φυσιολογικό ζώδιο η διέλευση του Δία πάνω από το κεφάλι του θα σήμαινε ευτυχία, πλούσια ζωή, ταξίδια, αισιοδοξία, αλλαγή στα πάντα, άνοιγμα μυαλού και ψυχής. Εσείς ξέρετε τι θα ανοίξετε πάλι...την καταβόθρα σας. Και μην μου λέτε "μπα"...μπάκα και κοιλιά, αχόρταγα. Βγείτε βρε αμβλύνοες αδηφάγες ρουφήχτρες. Εξαιρούνται όσοι έχουν γεννηθεί 19-20 Μαϊου. Εσείς φάτε άφοβα, έχετε χρόνο ακόμα.

Συμβουλή του θέρους: Ράφτε το! Υπάρχει ζωή και μετά τη μπεσαμέλ.

Δίδυμοι

I know, i know, σας γάμησαν οι εκλείψεις. Τί να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Το καλό είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια ανάσα για το καλοκαίρι και να επιδοθείτε στο προσφιλές σας χόμπι, να ξεσαλώσετε εκπορνεύοντας ό,τι διαθέτετε στο ξενέρωτο κορμί σας και να χτυπήσετε αλύπητα τους γοφούς σας προς τέρψιν του κάθε λιγδωμένου τουρίστα σας κουνηθεί. Το κακό είναι ότι οι εκλείψεις αγάπη μου δεν τελειώσαν εδώ. Έρχεται συνέχεια και νέμεση.

Συμβουλή του θέρους: Προφυλάξεις! Όχι, δεν έχουν όλοι κάρτα επίτιμου μέλους στο Συγγρού.

Καρκίνος

Έλεος δηλαδή. Οκ, έγινε μια έκλειψη στο ζώδιο σας, οκ, έχετε έναν Κρόνο στον τομέα των οικογενειακών σας και πνίγεστε από παντού, οκ, ο Πλούτωνας είναι απεναντί σας και μοιράζει διαζύγια πιο απλόχερα απ'ότι χημικά ο Παπουτσής. Οκ τι έγινε δηλαδή. Αν και τώρα που το σκέφτομαι βρωμάτε από παντού. Τεσπά, άντε κλαφτείτε ελεύθερα για φέτος, χτυπηθείτε, τσουρομαδηθείτε, τραβήξτε τα βυζιά σας. Μια φορά έχετε και κάποια δικαιολογία.

Συμβουλή του θέρους: Σύνταγμα! Γιατί να μην αξιοποιήσετε την κλαψομουνίαση σας για το κοινό όφελος?

Λέων

Καταρχάς, η επανείσοδος του Ποσειδώνα στον Υδροχόο έρχεται να απομουρλάνει όσους από σας έχετε ξεφύγει την λαίλαπα βλακείας και μυθομανίας από την οποία ταλαιπωρείστε χρόνια τώρα. Από την άλλη, με έναν Δία να σας φουσκώνει τα εκ της φύσεώς τους παραφουσκωμένα μυαλά σας, το πιο πιθανό είναι να ξεμείνετε από λεφτά εν μέσω διακοπών και να παρακαλάτε διακοποδάνεια για να ναυλώσετε μαούνα.



Συμβουλή του θέρους: Οικονομία. Τα μπριγιάν της Βουκουρεστίου και της Αχαρνών δείχνουν το ίδιο πάνω στο λιγδιασμένο σβέρκο σας.

Παρθένος

Σπεύσατε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα μεταξύ των εκλείψεων και της εισόδου του Άρη στο ζώδιό σας. Ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και περιπτύξεις με τουρίστες. Μα ένα ούγγρικο τεκνό, μα ένας σαουδάραβας χήρος επιχειρηματίας, μα κανά άπλυτο σουηδό, όλο και κάτι θα τσιμπήσετε. Με το που μπει ο Άρης πάνω σας, ξεχάστε και τεκνά και πλοίαρχους, ανανεώστε την συνδρομή σας στο νευρολογικό τμήμα του Μπακάκου και ετοιμαστείτε να τσακωθείτε ακόμα και με το κομοδίνο σας.

Συμβουλή του θέρους: Interlingua. Μην βρεθείτε λογοδοσμένη στο Άμπου Ντάμπι αυγουστιάτικα (εκτός αν εκει αποσκοπείτε)

Ζυγός

Εγώ αν είχα Κρόνο πάνω από το κεφάλι μου και Ουρανό απέναντί μου, το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν οι διακοπές. Επειδή όμως εγώ είμαι μια Κυρία και εσείς Ζυγοί, έχω να συμβουλεύσω το εξής: κρατήστε μικρό καλάθι στην παραλία, τι καλάθι ...νεσεσέρ...τι νεσεσερ...πορτοφολάκι δεκάλεπτων. Αφοσιωθείτε στην περισπούδαστη ενασχόληση σας, αθεράπευτο ναρκισσισμό και περιλούσιμο με ενυδατικές παρα θιν'αλός και αφήστε τα τεκνά ήσυχα. Δεν είναι για τις καινούριες πορσελάνες των δοντιών σας.

Συμβουλή του θέρους: Σταυρόλεξα! Αμερικάνικα, μην πανικοβάλλεστε.

Σκορπιός

Βγάλτε το αλυσοπρίονο, αλατίστε το βούρδουλα, βρέχτε τη σανίδα, αγοράστε το σύστημα διοχέτευσης ηλεκτρικού ρεύματος που έχετε βάλει στο μάτι, ποιος τη χάρη σας. Από τους πλέον ευνοημένους του θέρους, στήστε τις αρρωστημένες παγίδες σας και όποιον πάρει ο χάρος. Αν έχετε και καλή σελήνη, μπορεί να βρείτε και το μόνιμο μαζοχιστικό ανώμαλο που περιμένατε. Φέτος ξεσαλώνετε, του χρόνου μοκο.

Συμβουλή του θέρους: Με το μαλακό! 320 watt ηλεκτροδοτούν ολόκληρο δυάρι.

Τοξότης

Μάλλον το σύμπαν βαρέθηκε τις παπαριές σας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Τουλάχιστον με τόσο χτύπημα ενδέχεται να το χετε βουλώσει και να ξεγελάσετε κάποιον στην παραλία. Δυστυχώς, οι εκλείψεις θα επανέλθουν δριμύτερες τον χειμώνα, ενώ ο Άρης σε τετράγωνο με κάνει να σκέφτομαι ότι τελικά η μικρομεσαία τάξη στην Ελλάδα είναι τοξοτίνα. Τί να πω, καλά μπάνια και καλά στερνά.

Συμβουλή του θέρους: Κουράγιο. Θα μπορούσατε να είχατε γεννηθεί Αιγόκεροι.

Αιγόκερως

Αν υποπτευθώ πως αποφασίσατε να πάτε διακοπές θα τρελαθώ. Πάντως, τώρα που πέρασε και η έκλειψη, βρίσκεστε στα καλύτερα σας. Αφήστε το μίζερο τσαρδί σας, ξεχάστε λίγο το μεσοπρόθεσμο και τον Γιούνκερ και χαρίστε στον εαυτό σας την ξεγνοιασιά ενός καλοκαιριού που είναι σύμμαχός σας. Προσέξτε μόνο ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες μετά από παραλιακά μεθυσογλέντια. Δεν είστε και μαθημένοι στο ποτό και καραδοκεί ο Ουρανός.

Συμβουλή του θέρους: Διακοπές. Η διαδρομή Πέραμα-Σαλαμίνα δεν πιάνεται ως μονοήμερη κρουαζιέρα.

Υδροχόος

Υπάρχει ένας αστικός μύθος πως υπάρχουν ανάμεσα μας Υδροχόοι που δεν έχουν καταλήξει εθισμένοι σε ηρεμιστικά. Ήρθε η ώρα αυτός ο μύθος να καταρρεύσει. Ναι, νευρωτικά και μυθομανή αποκαϊδια μου, ο Ποσειδώνας επιστρέφει για να αποτελειώσει την ατέρμονη διανοητική σύγχυσή σας. Αν η καφείνη είχε ζώδιο θα ήταν Υδροχόος φέτος το καλοκαίρι. Οπότε αφήστε τ' ακρογυάλια και κυνηγήστε κανα φασιστομπάτσο στην Αμαλίας.

Συμβουλή του θέρους: Γιόγκα. Άλλο γιόγκα άλλο γιάνκα, που θα λεγε και η Πέπη.

Ιχθείς

Πάει 4 και μισή, σε λίγες ώρες η Έλλη θα με περιμένει στο λιμάνι με την ψάθινη καπελαδούρα της και το φούξια ομπρελίνο της για να αναχωρήσουμε για την μαγευτική Κύθνο και τα ιαματικά λουτρά της και εγώ είμαι πάνω στο πληκτρολόγιο και προβλέπω το καλοκαίρι των Ιχθύων? Αυτό είναι too much! Δεν τους συμπαθώ καν! (Όχι ότι συμπαθώ κανέναν άλλο). Anyway, συνοπτικά: ο Ουρανός στον Κριό θα σας φέρει χρήματα και με την ίδια ευκολία θα τα πάρει, ο Δίας στον Ταύρο είναι άσχετος, οι εκλείψεις σας πηδήξαν ανάποδα και θα το ματαξανακάνουν, ό Άρης στην Παρθένο σημαίνει πως η μπούκλα σας θα μείνει στα χέρια του έτερον ήμισύ σας, ενώ ο Κρόνος στον Ζυγό σας υπενθυμίζει πως χωράγατε ανετότατα στο ράντζο εσείς και η χούφτα σας και δεν είχατε κανένα λόγο να πάρετε υπέρδιπλο.

Συμβουλή του θέρους: Με το μπαρδόν! Θα με σκοτώσει η άλλη αύριο αν με πάρει ο ύπνος, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες καταλόγου Αττικής, την ίδια άκρη θα βγάλετε.

Παίρνω το ράφι μου και πάω παραλία. Φιλάκια σε όλους και τα λέμε σύντομα. Να προσέχετε και να μου ψάχνετε γαμβρό! Σας αγαπώ, κι ας μην το δείχνω. :)


14 σχόλια:

  1. Τρελοκόριτσο είμαι ώρα αυτή που κάνεις αναρτήσεις;
    Ξενύχτω!
    Που λες έχω στα υπ'όψιν ένα τύπο αλλοπαρμένο λίγο... πολύ (;) εσύ θα κρίνεις..
    Αθυρόστομος, ανατρεπτικός, απρόβλεπτος..
    Να "ξεπουλήσω" θέλω!

    Φιλιά από την απελπισμένη μάνα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς σ' αγαπάμε Χιτορίνα επειδή ούτε κοιμάσαι για να μας ξεστραβώσεις (και στον κάμπο τα ίδια σκατά είναι οι γαμβροί και βλάχοι από πάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω; Οι προβλέψεις δεν αφορούν εμένα διότι τον μόνιμο μαζοχιστικό ανώμαλο που έψαχνα τον τύλιξα εδώ και 30 χρόνια. Και επιμένει να είναι μαζί μου ακόμα. Φαντάσου, μιλάμε για τόσο πολύ μαζοχισμό ο τύπος!!! Αbsolute masochist, ένα πράμα....
    Φιλί.
    Εσύ άραγε τι ζώδιο να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. filh mou,pes mou se parakalw ti wroskopo exw,gennhthika 18 marth,deftera stis 8m.m. kala na peraseis kai kanoniste me thn ellh vreste kana antra gia ksexarmaniasma estw,afhste tous gamous kai ta synafh,provlepetai dyskolos xeimwnas.ta daonta sthn ellh.kai mh fate poly.pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εγώ μαζί σου νοερά!!
    καλά να περάσεις!
    (εσύ τί ζώδιο είσαι βρε?)

    κι αν βρεις άντρα σ' έφαγα!! τί να κάνω μόνη μου στο ράφι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α, δεν παίζω, μου άρεσε η περιγραφή του ζώδιου μου αλλά όχι του ωροσκόπου! πέφτει μακρυά το σύνταγμα!

    καλές βουτιές! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "νευρωτικά και μυθομανή αποκαϊδια" τς τς τς τς πως τολμάς να εκφράζεσαι έτσι για το ζώδιο του μιλένιουμ? Ο υδροχόος είναι μακράν το πιο άρτιο και τέλειο και ό,τι άλλο θετικό θες βρες και πες το. Το έχω ψάξει το θέμα, βαθειά και αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα αν παντρευτώ σε αραβικό ή παρόμοιο κράτος με βλέπω να καταλήγω όχι εκατομμυριούχος αλλά κρεμασμένος στην κεντρική πλατεία για ευνόητους λόγους
    Στην Μπαρτσελόνα αδερφές μου και αδέρφια Στην Μπαρτσελόνα (στην Μόσχα κάνει κρύο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο το καλοκαιρι κατα πως τα βλέπω κανενα ζωωδιο δε θα δει χαρα....
    Δε κανεις για αστρολογος...
    Δεν αρεσουν αυτα στο κοσμο-απο οτι βλεπεις θα δεις τα αναποδα .
    Εγω προσωπικα οτι δε θα παει καλα το εχω παρει το μηνυμα με τρεις εκλειψεις στη σειρα...οποτε ελαχιστα με στεναχωρει το γεγονος -αν τωρα ξεστραβωθει και μας γυρισει η τυχη ,καλοδεχουμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πιστεύω τόσο καιρό που λείπεις να έχει βρει γαμβρό ή ακόμα και να έχεις παντρευτεί και να τον φυλάω τζάμπα τον γιο μου.
    Να περνάς πολύ πολύ όμορφα εκεί που είσαι.
    Μου έλειψες και ας μην το παραδέχομαι.
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @γιαγιά

    Απελπισμένος? Αθυρόστομος? Δεκτός! Μην το μαθει η Αθηνά μόνο.

    @sewsome

    Και οι βλάχοι καλοί είναι, τουλάχιστον στο κρεβάτι, n'est-ce pas?

    @Αθηνά

    Τι γαμβρός? Το μόνο που καβάλησα στην Κύθνο ήταν μια μαούνα, που μπάταρε κιόλας όταν μπήκα. Άστα Αθηνά μου, τον υποψήφιο γαμβρό σου και τα μάτια σου, θα μου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ανώνυμη παντρεμένη

    8 το απόγευμα έ? Δηλαδή ιχθείς με ωροσκόπο Ζυγό. Εμ γι αυτό μου είσαι κοκότα και τα χεις καταβρεί με τον μάλερ! Στείλε μου πλήρη στοιχεία γέννησης, και χρονιά δηλαδή, και θα σου κάνω χάρτη για το επόμενο ντα κάπο! Φιλάκια.

    @Νeerie

    Σιγά μην έβρισκα άντρα. Απεναντίας βρήκα 2 ωραιότατα κιλά.

    @ουφ!

    Ο ωροσκόπος μετραει πολύ όμως όταν έχεις να κάνεις με προβλέψεις. Τον ήλιο, δηλαδή το ζώδιο, το κοιτάμε κυρίως για μια γενική ανάλυση του χαρακτήρα.

    @Αμερικλάνος

    Νευρωτικό και μυθομανές αποκαϊδι μου, ό,τι πεις! Δεν λέμε ποτέ όχι σε υδροχόο. :P

    @περσέας

    Το ξέρω μάτια μου. Αλλά είδαμε και στην Δημοκρατία του Ελλαδιστάν και τους δικούς μας τους ρεζίληδες, που ούτε ένα σύμφωνο συμβίωσης δεν κατάφεραν να περάσουν. Τί να πείς. Πάντως αν σου κάτσει σαουδάραβας επιχειρηματίας εγώ λέω μην τον χάσεις, κι ας σε έχει αστεφάνωτο.

    @Evil chef

    Θα γυρίσει ο τροχός ρε σεφακο, θα γαμήσει και η/ο χιτοριτάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re sy hitori diavasa ton wroskopo mou kai sta ellatwmata eimai akrivws etsi,th xronia pou gennhtika tha sou thn pw kat idian.kai nai eimai kokota kai maresei,oxi san esena phges liges meres diakopes kai poios kserei ti savourwse apo faghta to stoma sou.kala marh pws tha vreis antra;se ligo de tha xwras na katseis sthn karekla tou da capo,einai pou einai strimwxta.kalh sou nyxta,pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @παντρεμένη

    Άσε. Σφουγγάτο κυθνιώτικο έχεις φάει? Να μη στο φυλάει. Μπουκιά και χιλιοθέρμιδο! 4 κιλά πήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι