Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

H Έλλη σε καταλαβαίνει





Φίλες μου επιτέλους και πάλι μαζί σας μετά από αρκετό καιρό με το γράμμα της Ρούλας. Σας περιμένω για να σας ακούσω και να λύσουμε μαζί τα προβλήματα σας. Μη διστάσετε να στείλετε γράμμα στο hitoritana@yahoo.gr.

Γιατί υπάρχει πάντα ένας ώμος να γείρετε...


Αγαπητή μου Έλλη,

Συγχαρητήρια για την στήλη σου και  τις πολύτιμες συμβουλές που μας δίνεις, αν και δυστυχώς δεν γράφεις  όσο συχνά θα θέλαμε.
Πήρα και εγώ το θάρρος να σου γράψω μετά από αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο. Λέγομαι Ρούλα και είμαι μια νέα κοπέλα, σχετικά όμορφη και με προίκα. Έχω κάποιες εμπειρίες αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να κάνω σχέση και πάντα οι γνωριμίες περιοριζόταν σε κάποια περιστασιακά σεξ. Το περασμένο Σάββατο  είχα πάει με την κολλητή μου την Παναγιώτα σε ένα πολύ κεφάτο club που μαζεύει πολύ και όμορφο κόσμο. Είχαμε πιεί αρκετά, γελούσαμε, χορεύαμε και γενικώς περνούσαμε καλά, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα ένα πολύ όμορφο παιδί με γαλάζιο πουκάμισο. Είχε κάτι το περίεργο πάνω του, κάτι το μοναδικό και ξεχωριστό. Ήταν ένα μελαχρινό αγόρι (γύρω στα 35) με μελαγχολικό βλέμμα αλλά μύτη  κάπως μεγάλη που έμοιαζε λίγο με πάπιας (ξέρετε άλλωστε τι λένε για τους άνδρες με μεγάλες μύτες). Έκατσε σε μια άκρη σκεπτικός, παρήγγειλε ποτό (νομίζω βότκα πορτοκάλι)  και άρχισε να κοιτάζει στο χώρο. Κάποια στιγμή ένιωσα το βλέμμα του να πέφτει πάνω μου και εγώ κατέβασα τα μάτια μου αμέσως στο πάτωμα. Η φίλη μου με παρακινούσε να καρφώσω το βλέμμα του πάνω μου, αλλά εγώ αδυνατούσα, ήμουν τόσο αδύναμη και ανυπεράσπιστη. Έπινα συνέχεια μήπως και βρω το θάρρος να τον κοιτάξω, να του δώσω έστω ένα σινιάλο να κάνει κάποια κίνηση. Κάποια στιγμή μια ξετσίπωτη (με κόκκινο ταγέρ με βάτες) που καθόταν δίπλα του, του μίλησε και πιάσανε κουβέντα. Τα γόνατα μου τρέμανε, ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου και άρχισα να βρίζω τον εαυτό μου που δεν τόλμησε να κάνει το βήμα. Ευτυχώς η γνωριμία με την κόκκινη αράχνη δεν πήγε καλά αλλά μετά από λίγο τον είδα να πιάνει με μια άλλη κουβέντα (δεν ξέρω αν ήταν φίλη του ή γνωριστήκαν εκεί). Το μελαγχολικό αγόρι έκατσε λίγη ώρα ακόμη και μετά έφυγε και εμείς με την Παναγιώτα μείναμε μόνες μας να πίνουμε και να χορεύουμε ως τα ξημερώματα.
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν τόλμησα και δεν τολμώ γενικά να διεκδικώ τους άνδρες που μ’ αρέσουν. Είμαι τόσο ντροπαλή και άβουλη μερικές φορές που μοιάζω σαν να είμαι εντελώς άπειρη ενώ δεν είμαι. 

Ειλικρινά στεναχωρήθηκα Έλλη μου εκείνο το βράδυ και θα ήθελα πραγματικά να μου πεις τη γνώμη σου για το θέμα  αλλά και τι με συμβουλεύεις να κάνω από δω και πέρα.

Σε φιλώ
είσαι  απλά μοναδική 


Ρούλα μου, 

καλό  μου κορίτσι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,  επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους αυτούς τους αναγνώστες που δυστυχώς δεν έχω απαντήσει στα γράμματα τους.
Για να έρθω στο γράμμα σου που το βρήκα πολύ όμορφο και  θα σου απαντήσω απλά ότι είμαι κατά των ευκαιριακών γνωριμιών που γίνονται στα μπαρ και στις καφετέριες. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίνετε σε ζαχαροπλαστεία και ειδικά στον Βάρσο στην Κηφισιά που είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να γνωρίσετε νέους με σεμνό τρόπο πάντα και χωρίς να δίνετε δικαιώματα για να μην παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας. Σε παρακαλώ να ξεχάσεις τον νέο με το γαλάζιο πουκάμισο και να επικεντρωθείς σε γνωριμίες που έχουν σοβαρούς σκοπούς και συγκεκριμένα τον γάμο. Η γνώμη μου είναι ότι ο νεαρός είναι ένας αλήτης που ήθελε απλά να σε εκμεταλλευτεί για μια βραδιά και όσο για την κοπέλα με το κόκκινο ταγέρ είναι μια ξετσίπωτη παστρικιά!
  

33 σχόλια:

  1. Έτσι, έτσι στον Βάρσο.
    Σταθερή αξία.
    Από το 1892.
    Από τα πιο «δυνατά» ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα.
    Άσε που έχει τα πάντα.
    Από γαλακτομπούρεκο και παραδοσιακό γιαούρτι, μέχρι τούρτες, παγωτά (ημέρας, παρακαλώ!) και φυσικά τα φημισμένα σοκολατάκια του.
    Σε τούρτες και πάστες βρίσκουμε γύρω στις 20 διαφορετικές γεύσεις, με μπισκότο, φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς αλλά και πιο συνηθισμένες όπως σοκολατίνα κ.ά.
    Ακόμα δύο διαχρονικές επιλογές είναι το ρυζόγαλο και το παγωτό καϊμάκι, που παρασκευάζονται όπως παλιά.
    Βάρσος, τι να λέμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνεται η γυναίκα που ξέρει τις προτεραιότητες της ζωής...

      Διαγραφή
    2. @tremens
      Αλίμονο χρυσό μου!
      Ότι πληροφορία για όποιο ζαχαροπλαστείο και τα γλυκά του θες, σ' εμένα θα απευθύνεσαι!

      Διαγραφή
  2. Συγγνώμη Ρούλα που θα ξεφύγω λίγο από το θέμα σου,αλλά θα αναφερθώ στην ξετσίπωτη παστρικιά.
    Το κόκκινο να το δεχτώ...το ταγιέρ να το δεχτώ..αλλά όχι και βάτες αυτό ήταν μαχαιριά στο στήθος!!!!
    Αν τον τύλιγε αυτή θα ήταν σκέτος όλεθρος,οπότε να είσαι χαρούμενη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμμμμμμ (το μμμμμ με ξινισμένη μούρη)...
      Κοίτα τώρα ποια μιλάει για ξετσίπωτες και για ξετσιπωσιές.
      Η αρραβωνιάρα που ζαχάρωνε με το βρακί του tremens!
      Έλα να σοβαρευόμαστε λίγο...

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζόταν επεξήγηση για το μμμμμμμμμ....
      Περσινά ξινά σταφύλια!
      Τώρα που γειώθηκα και φοράω και τραγιάσκα είμαι πολύ σοβαρή!!!

      Διαγραφή
  3. Σωστή πολύ σωστή!
    Στο Βάρσο με πήγαινε η μαμά μου.
    Υπάρχει ακόμα;...
    Νόμιζα πως έχει κλείσει.
    Αυτή που φορούσε ταγιέρ με βάτες από ποια δεκαετία είχε έρθει;
    Σε φιλώ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα σου λεει η κυρια Ελλη,το οτι το μονο που ηθελε ηταν να σε κανει να περασεις ενα one night stand μαζι του και υστερα να σε πεταξει στο καλαθι των αχρηστων.Καλα εκανες που δεν τον κοιταξες,και δεν του μιλησες αλλιως στο τσεπακι το χες να φας στη μαπα τη χυλοπιτα.Ηθελε να παιξει μαζι σου,να σε κοροιδεψει.Αστον να παει,ξεχασε τον,και προσπαθυσε να μην κηνηγας τοσο πολυ τον ερωτα οπου και αν πηγαινεις γιατι μονο πικρες θα τρως.Αστον να σε περιμενη στη επομενη γωνια.Οσο για την κοπελα με το κοκκινο ταγιερ,και αυτην θα την εκμεταλευτει,και αφου του περασει το ενδιαφερον του για αυτην,θα παει σε αλλη,και σε αλλη.Οποτε ξεχασε τον και ζησε τη ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε εντάξει, μας δουλεύετε!
    βασικά μας τρολάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ.
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΔΕ ΘΑ
    ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΠΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω δεν στριμωχνομαι σε καμια ουτοπια,ουτε παω προς την ιδια πορεια,αμα χρειαστει παιρνω στροφες.Ετσι ειναι τα πραγματα,αμα δεν κατεβεις λιγο απο το συνεφακι που βρισκεσαι,δεν προκειται να γνωρισεις πως ειναι η σκληρη πραγματικοτης.Αυτα που λεω στην κοπελια αυτην τα ξερω γιατι τα χω περασει απο πρωτο χερι.Τα συνεφα της χαζομαρας μας μας κρυβουν τον ηλιο της αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή είμαι και συνονόματη με την φίλτατη Έλλη, έχω να δώσω μια βασική συμβουλή στην φίλη μας που βασανίζεται!Την επόμενη φορά που θα πας στα κλαμπς θα φροντίσεις φυσικά να είναι Σάββατο.Μόλις γνωρίσεις κάποιον εκεί ποτισέ τον και κάνε του τα γλυκά μάτια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Ύστερα, αφού σηκωθεί και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του μπείτε σε ένα ταξί και πηγαίνεται στην πλησιέστερη εκκλησία..Το επόμενο μεσημέρι αφου τον ξεμεθύσεις φωναξέ τον αντρούλη μου και πεταξέ του τα μάτια έξω.Έτσι και ευπρεπής θα είσαι και το ξεσκίσεις το μαναράκι!πι.ες.Κορίτσια εκμεταλευτείτε τους πριν σας εκμεταλευτούν,αυτό είναι το μότοο, α τουτ αλεργγ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο αυτο Εγω.Μπραβο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι παλιομιζερια και αυτη.Κοιτα πως βριζει.Αυτο το ατομο δεν εχει τιποτα αξιολογο κανει απο το να βριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λες να μην εχω; εχεις καταλαβει τι εστι γεροντοκορες;
    ειστε ο ορισμος της μιζεριας, η επιτομη της κλαψομουνιας,
    ειστε το πιο απιστευτο ειδος ανθρωπου,εγγληματειτε κατα του ιδιου σας εαυτου. αχθος αρουρις στην κυριολεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεροντοκορες ειμαστε γιατη εσεις κυριοι που εισαστε μονο κατονομα κυριοι,μας λετε μπαζα και μετα πατε και την πεφτετε στην πρωτη τυχαρπαστη.Ο ορισμος της μιζεριας ειστε εσεις που πατε και τρυβεστε στα μοντελα ενω εμας στην πραγματικοτητα μας φοβασται.Κλαψωφοβιτσιαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η κατηγορια των 'τυχαρπαστων γυναικων' ειναι ενα ειδος ρατσισμου απο μερους σας? η αμυνα για τη νομοτελειακη μπαζοσυνη σας?
    ισως να παιζει και φοβος η μαλλον ενστικτο επιβιωσης, μιας και η συσωρευμενη κακια σας θα ξεσπασει πανω στον ανυποψιαστο ηρωα που θα σας εμπιστευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπαρχουν μπαζοκοριτσια,που τουλαχιστον ειναι εντιμες,και μπορει να εχουν καποια συσωρευμενα ψυχολογικα προβληματα[που παρακαλω τους τα χουν δημιουργησει κατι φλωρικα τυπακια,που θελουν να βγαινουν μονο με γκομενες-γλαστρες]αλλα ποτε δεν κρατανε κακια,και αυτους που πραγματικα της θελουνε για σοβαρες σχεσεις[που δυστυχως λιγες υπαρχουν]τους σεβονται.Και τα μπαζα εχουν το δικαιωμα να της αγαπησει ενας καλος και εμφανισημος τυπος.Τα συνεφα της εσωτερικης μας τυφλοτητας κρυβουν τον ουρανο της αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 'εντιμες'??????????
    'κακια' ?????????????
    'φλωρικα τυπακια' ???????????
    'σοβαρες σχεσεις'???????????????
    οταν η αναγκη γινετε 'εντιμοτης' και 'καλοσυνη'
    οταν 'φλωρος" ειναι ο αντρας που δεν κανει οτι θα μας βολευε,
    η αν ειναι αντρας οπως το αντιλαμβανεται ο ιδιος και οπως η βιολογια το καθοριζει,
    οταν 'σοβαρες σχεσεις ' ειναι μονο αυτες που οδηγουν στο γαμο
    ε τοτε εισαι τελειωμενη μισανθρωπος γεροντοκορη.
    .ροτουν ενα δεκαχρονο τι θα γινει οταν μεγαλωσει, και αυτο απαντα αστροναυτης, ε τοτε ολοι οι καλοι και εντιμοι της γης συγκατανευουν και το ενθαρυνουν χαμογελοντας, ποσο αδιστακτοι ειναι?
    μονο κατι σκληροι παλιοτομαρα προσπαθουν να του εξηγησουν ποσο απιθανο ειναι αυτο, και πως καλα θα κανει να αλαξει ροτα και να μπορεσει να σταθει πατωντας με τα ποδια στη γη.

    ποσο τους μισει αυτους ναξερες,
    ποσο ατυχο θανε να πορευτει με τους καλους και εντιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εισαι σοβαρη??
    αφαιρεις τα σχολια και νομιζεις πως ξορκιζεις την αδυναμια σου?
    σαρανταρησες και εξακουλουθεις να κρυβεσαι?
    καυμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και για τους αντρες μπαζα[αντρες που η εμφανιση τους εχει παει περιπατο]και μπλεκουν με κατι γκομενακια διμετρα,για αυτους τη εχεις να πεις;Αυτοι ειναι πιο φλωρικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εκτος απο τον φθονο του πεους σε διακατεχει και ο φθονος του καλους.
    προσπαθησε για ενα νανοδευτερολεπτο να σκεφτεις οτι αν εσυ εισουν ενα διμετρο γκομενακι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τι με αυτο;Βγαζουμε τιποτα ετσι;Ναι ισως με διακατεχει φθονος και το λεω.Γιατι οι αντρες σε αυτη τη χωρα εκτιμουν τοσο λιγο το μυαλο και τη δυναμικοτητα μιας γυναικας[φοβιτσιαριδες]και δινουν μπονους στην εξωτερικη εμφανιση.Αυτοι που φοβουνται να βγουν με μια ασχημη κοπελα[μπας και μη τους δουν οι φιλοι τους ενα βραδυ και μετα τους κραξουν]ειναι δυστυχως ριχοι αντρες και βγαινουν με γλαστρακια[για να καμαρωνουν για το τροπαιο τους μετα σαν να πηραν το μουντιαλ]..Ναι κυριοι αυτο το φαινομενο το συναντας μονο στην ελλαδιτσα μας.Γιατη εξω υπαρχουν αντρες που ειναι ΑΝΤΡΕΣ,κυριοι.Και αυτοι αξιζουν με το παραπανω.Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι εγινε σας εφαγε η μαρμαγκα τη γλωσσα τωρα;Αιστον οξ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδη να παμε να γινουμε καλογριες,αφου δεν μας θελει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σκεφτείτε πιο ωφέλιμες επιλογές για σας αλλά και τους γύρω σας ειδικά τους δικού σας ανθρώπους και όσους αγαπάτε.
    βασανιστείτε και αν χρειάζεται ένα brain storming οργανώστετο.
    εγώ δε λέω θα με βρίζετε,
    πάντως βρε παιδάκι μου τόσος φασισμός να αφαιρείς τα σχόλια μου?
    έλαμψε το επίπεδο σου,η είναι ένα σημάδι που θέλεις να μου στείλεις ότι τα διαβάζεις και τα αφομοιώνεις? οπος και να χει είναι τρανή απόδειξη να καταλάβεις επιτέλους τι και ποια πράγματι είσαι. κατά πως φαίνεται μάλλον μια ρηχή κυράτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι