Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Και αυτό το καλοκαίρι



Πάντα ζήλευα τα ζευγαράκια που πηγαίνουν καλοκαιρινές διακοπές μαζί. Θυμάμαι τον εαυτό μου να περιμένω για το πλοίο στο λιμάνι και να τα βλέπω φορτωμένα με σακίδια και εγώ να είμαι  με τη μάμα μου φορτωμένες με τα τάπερ κεφτεδάκια και ντολμαδάκια για να χουμε κάτι να τσιμπήσουμε  μέσα στο πλοίο (γιατί είναι φαρμάκι οι τιμές στο εστιατόριο)  αλλά και μόλις φτάσουμε στα rooms to let.
Και ύστερα στην παραλία να τα βλέπω να φιλιούνται να χαϊδεύονται να γελάνε και να χαίρονται  τον έρωτα τους και την ομορφιά τους. Και εγώ τόσο μόνη να αλείφω την χοντρή πλάτη της μαμάς μου και να τσιμπάω κρακεράκια με την θεία Τασούλα.
Και το βράδυ εμείς να τρώμε γλυκό στο ζαχαροπλαστείο και τα ζευγαράκια να περνάν χέρι χέρι  με μία μπύρα στο χέρι να είναι τόσο ευτυχισμένα και εγώ τόσο μα τόσο δυστυχισμένη και μόνη. 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ

ΑΔΙΚΗ

ΑΔΙΚΗ

Ο καθένας δικαιούται να έχει το ταίρι του. Δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά. Θέλω να πάω και εγώ στη Μήλο και στην Αμοργό ζευγαρωμένη.
Γιατί όχι εγώ δηλαδή;
Θέλω και εμένα να μου πούν το σ΄ αγαπώ μπροστά σε ένα Αυγουστιάτικο φεγγάρι και να ξενυχτήσω σε μια παραλία αγκαλιά με το αγόρι μου κάτω από τα αστέρια και να μας βρει το πρωινό αγκαλιά.
Δεν ξέρω  αν ζηλεύω πλέον τα εικοσάχρονα ζευγαράκια απλά νιώθω να τόσο άδικο να είναι όλο αυτό.
Άλλοι το ζούνε από τα είκοσί τους και εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμη να πάω διακοπές με τη σχέση μου.
Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένη…

19 σχόλια:

  1. κάντε διακοπές εκεί που είστε. βαφτίστε το μέρος όπως θέλετε κι όταν συναντιέστε να είστε με ντύσιμο διακοπών και το ανάλογο πνεύμα!!
    πετυχαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. τι να κάνει αγάπη μου δεν βλέπεις? έχει πέσει στα σκληρά πάλι και δυστυχώς όχι στα σκληρά καβλιά.

      Διαγραφή
  3. Μα καλά, δεν σε πήγε ακόμα ο Mahler σε εκείνο το λαϊκό στέκι στην Αχαρνών που έχει 2μετρους Πολωνούς οικοδόμους να πάρεις έναν να πάτε διακοπές μαζί;
    Φυσικά καταλαβαίνω ότι έχει εξεταστική και ίσως δεν πρόλαβε, αλλά τι φταις κι εσύ δόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουμπάρα μου καλοί και οι 2μετροι Πολωνοί άλλα όχι και να τους πάρει και για διακοπές μαζί. Διακοπές με άντρα ίσον μαύρες διακοπές.

      Διαγραφή
  4. Μαρή είχα τόσα να σου γράψω που δεν άντεξα και τα έκανα πόστ. Άντε βραδιάτικο με σύγχυσες πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς χαίρεται και κατά δεύτερον δε θέλω απαισιόδοξες σκέψεις..ξέρεις κανέναν να πάει ζευγαρωμένος διακοπές..; Εγώ κανέναν, ούτε καν εμένα..Γιατί για να πας διακοπές σα ζευγάρι πρέπει να έχεις γίνει πρώτα ζευγάρι..και αυτό φαντάζει δυσκολότερο..ακατόρθωτο να πω..Αν δε θες να πας με τη μαμά και τη θεία έλα μαζί μου..το ίδιο περίπου θα είναι..άσε που θα έχουμε και τον Mahler παρεά..ανεκτίμητο..Καλημέρες ελπιδοφόρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου μην μου πανικοβάλλεσαι! Ξέρεις τι είναι να έχεις ζευγαρωμένη συγκάτοικο με άτομο που μένει στην ίδια πόλη και το δικό σου ταίρι να δουλεύει δίχως να μπορεί να πάρει μία άδεια και να βρίσκεται καμιά 200km θάλασσας μακρία;
    Οι διακοπές βλέπεις είναι 10 άντε βαριά 15 μέρες. Για βάλε όλες τις υπόλοιπες να είσαι σε ένα σπίτι με το ζεύγος. Στο τέλος θα πάρω αγκαλιά το λαπιτόπι και θα πάω για ζουζούνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον, καταρχην ασε τη Μηλο και τη Σαντορινη, τα περισσοτερα ζευγαρια που πανε εκει χωριζουν. Και η Αμοργος ειναι ωραιο νησι να πας με τους φίλους σου ή τις φίλες σου και να περασεις τέλεια..Αν και σε καταλαβαινω, ο γκομενος δεν ειναι απαραιτητος για να περασεις όμορφα.Ειναι βασικο συστατικο στη ζωη, ναι!Αλλλα όχι μονοδρομος.Παρε τους φίλους σου και δδρόμο για νησι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρώτα και μένα που πήγαινα μέχρι πέρυσι διακοπές με το γκόμενο...

    εγώ στο κάμπινγκ πήγα με ένα σακ βουαγιάζ, αυτός πήρε μέχρι την τοστιέρα. μα το θεό, πήρε την τοστιέρα να φτιάχνει τοστάκι κάθε πρωί!!!

    στο νησί, εγώ πήρα το αυτοκίνητο, αυτός πλήρωσε το ξενοδοχείο. εγώ απήλαυσα τη θάλασσα, αυτός το μπουφέ.

    εγώ διάβαζα στην παραλία, αυτός ίδρωνε στο ίντερνετ. εγώ γύρναγα ψοφια από το κολύμπι και έπεφτα για ύπνο τέζα, αυτός ήθελε χουζούρι στο φεγγαρόφωτο. εγώ γύρισα μαύρη, αυτός γύρισε με κόκκινο το ένα μάτι και μπλε το άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ' αρχήν πως ξέρεις πως θα εξελιχθεί το καλοκαίρι για να το περιλάβεις όλο στην επικεφαλίδα;
    Κατέβασε τη θηλυκότητά σου, τα καλοκαιρινά σου ρούχα και την καλοκαιρινή σου διάθεση από το ράφι και όταν τελειώσουν οι διακοπές με τη μαμά συνέχισε τις εξορμήσεις με γνωστούς και γνωστές και κάπου θα συμβεί και το αναμενόμενο!
    Συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω: οι ζευγαρωμένες διακοπές δεν είναι πάντα τόσο ωραίες όσο ακούγονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτό με τη ναθαναήλ είναι κάπως σπαραξικάρδιο Hitori. Καλύτερα ταιριάζει άλλη ταινία & άλλο τραγουδάκι στην περίσταση: http://www.youtube.com/watch?v=JAoAut9PfVc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ απόλυτος εισαι mahler Και δεν ειναι ολοι ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο. δεν είναι όλοι έτσι. είναι μερικοί και πολύ χειροτεροι!

      Διαγραφή
    2. Μου θύμισες τους θείους μου σε διακοπές δεκαετίας 80. Αυτός δεν είναι άντρας, Πασάς είναι!
      Υπάρχουν πάντως και πολύ καλύτεροι!

      Διαγραφή
  12. α ρε Χιτόρι μη στεναχωριέσαι ρε κοριτσάκι, σκέψου λίγο ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θα πάνε πουθενά, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν σάλιο να πάνε ούτε στη λούτσα με το κτελ και θα σε ζήλευαν που μπορείς να πας κάπου, έστω και με τη μητέρα σου. Αν έχεις τις καβάντζες σου πήγαινε ένα ταξιδάκι εξωτερικό με καμμια φίλη σου, κάνε κάτι διαφορετικό, μη πας σε ελληνικό νησί και μη κάνεις τα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές. Αν δεν εχεις παρέα, πάνε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και πήγαινε με γκρουπ, μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους στο ταξίδι
    Σε φιλώ και να θυμάσαι, αυτά τα δημόσια σάλια και οι μύξες των ζευγαριών, πολλές φορές δεν είναι αυτό που φαίνονται και το ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι