Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

H Έλλη σε καταλαβαίνει




Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, μου έχετε στείλει πάρα πολλές επιστολές όλο αυτό το διάστημα κάποιες  από τις οποίες θα απαντήσω σε επόμενα άρθρα μου. Τώρα όμως αισθάνομαι την βαριά ευθύνη να μοιραστώ μαζί σας τις πολύτιμες γνώσεις μου γύρω από τους άνδρες και το πώς να τους κατακτήσετε.  Όλα αυτά τα χρόνια ακούγοντας ιστορίες φίλων μου αλλά και άγνωστων γυναικών  κατέληξα στα παρακάτω είκοσι πολύτιμα κόλπα που θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να κάνει μια γυναίκα για να "τυλίξει" τον άνδρα των ονείρων της. 

             








Σήμερα γράφω τα 10 πρώτα κόλπα και σύντομα θα σας αποκαλύψω και τα  επόμενα…… 

1)      Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε φίλες μου είναι να τον ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Μην στεκόσαστε μόνο στην εμφάνιση. Δεν λέω παίζει και αυτή το ρόλο της όμως κυρίως επιλέξτε με βάση το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του διότι αυτά είναι που τελικά θα μείνουν. Σταματήστε να φλερτάρετε με δεκαπέντε άτομα ταυτόχρονα ελπίζοντας να σας κάτσει κάποιος και επικεντρωθείτε στον έναν και μοναδικό 
2)      Προσπαθήστε να τον προσεγγίσετε. Αν ήδη τον γνωρίζετε προσπαθήστε να του πιάσετε κουβέντα για κάποιο θέμα που γνωρίζετε ότι τον ενδιαφέρει και φροντίστε να βρίσκεστε «τυχαία» σε μέρη που συχνάζει. Αν δεν γνωρίζεστε, τότε σκηνοθετείστε μια γνωριμία. Αν έχετε κοινούς φίλους ή γνωστούς φροντίστε να σας συστήσουν διαφορετικά  μία τυχαία λιποθυμία που θα σας κάνει να πέσετε στην αγκαλιά του ενώ περνάτε δίπλα του, ένα αθώο παραπάτημα που «κατά λάθος θα λούσει ο καφές σας  το καινούργιο του τζιν»ίσως καταφέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
     3)      Φροντίστε το ντύσιμο – βάψιμο σας να σας κολακεύει αποφεύγοντας     υπερβολές και φροντίζοντας να αναδεικνύετε τα δυνατά σας σημεία. Το ντύσιμο σας πρέπει να ελαφριά σέξυ όμως σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΦΤΗΝΟ»
     4)      Χαμογελάστε! Είναι τόσο απλό όμως έχει και τόσο σίγουρο αποτέλεσμα! Ένα ζεστό χαμόγελο κάνει τον άλλο να σας προσεγγίσει  και σπάει το τοίχος ανάμεσα σας.
      5)      Ξεκινήστε ένα θέμα συζήτησης που πιστεύετε πως τον ενδιαφέρει. Ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο θέμα όλων μας? Μα φυσικά ο εαυτός μας. Ρωτήστε λοιπόν απλά πως ήταν η μέρα του, και σύντομα θα καταλήξετε να μιλάτε για κάποιο από τα θέματα που τον απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Δείξτε ενδιαφέρον για τις απαντήσεις του και προσπαθήστε να πιάσετε ένα θέμα συζήτησης που θα μπορούσε να  έχει συνέχεια και σε κάποια επόμενη συνάντηση σας. Γελάστε με τα αστεία του ακόμη και αν είναι κρύα , είναι πολύ σημαντικό και τονώνει το εγώ του.
      6)      Αφήστε τον να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, δίνοντας όμως το πράσινο φώς για παράδειγμα χαμογελώντας του από μακριά.
      7)      Χρησιμοποιείστε τη γλώσσα του σώματος και δώστε σημασία στα μηνύματα το σώμα του. Ένα τυχαίο άγγιγμα μπορεί να είναι ερωτικό κάλεσμα που πρέπει να το καταλάβετε. Μην σταυρώνετε τα χέρια σας όταν κάθεστε, μην γέρνετε τους ώμους προς τα μπροστά δείχνει άμυνα και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καθίστε άνετα χαλαρά, με τα χέρια ελαφριά σε σχήμα αγκαλιάς  δείχνοντας έτσι ότι πιστεύετε στον εαυτό σας και η αγκαλιά σας είναι ανοιχτή για αυτόν.
      8) Αφήστε τον αυτόν να προτείνει εκείνος το πρώτο ραντεβού. Μερικοί άντρες είναι πολύ ντροπαλοί και φοβούνται την απόρριψη οπότε σε αυτή την περίπτωση αφήστε να εννοηθεί ότι για παράδειγμα θα θέλατε να πάτε σε μια συναυλία, σε μια ταινία, σε ένα καφέ που μόλις άνοιξε ή σε μία έκθεση ζωγραφικής ( αν είναι φιλότεχνος). Αν και πάλι δεν εννοεί να πάρει μπρος προτείνετε το εσείς.
      9)   Στην περίπτωση που το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει γεύμα, προσέξτε τι θα παραγγείλετε.  Πείτε ότι και καλά προσέχετε τη διατροφή σας. Ξεχάστε τα παϊδάκια με τη σάλτσα barbeque που λιμπιστήκατε από τον κατάλογο και  παραγγείλτε μια σαλάτα ή τέλος πάντων κάτι εκλεπτυσμένο που μια chic γυναίκα θα παράγγελνε. Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να γουρουνιάσετε από το αγαπημένο σας deliveradiko και να φάτε ότι γλυκό έχει απομείνει στο ψυγείο από τα γιορτή της μάμας σας. Κατά την διάρκεια του dinner
      μη  μιλάτε πολύ, μη χαχανίζετε, προσέξτε μη λερωθείτε, και προς θεού ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ .

      Κοιτάτε τον στα μάτια με προσοχή, παρατηρείστε το σχήμα των ματιών του και καρφώστε το βλέμμα σας πάνω με τη σπιρτάδ μιας γυναίκας που ξέρει τι θέλει και πώς να το παίρνει. 
      ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

     
ΠΡΟΣΕΞΤΕ φίλες μου. Όλες οι επιλογές σας πρέπει να δείχνουν class. Πρέπει να δείχνετε ακριβές για κάποιον που θέλει να σας κατακτήσει και όχι το τσουλάκι με το βαμμένο νύχι και το πρόστυχο μίνι.

    10)  Ένα πετυχημένο ραντεβού επισφραγίζεται πάντα με ένα φιλί στο τέλος του. Αφήστε τον να κάνει αυτός την κίνηση. Αφήστε τα χείλη σας ανοιχτά ελάχιστα, και πάρτε ένα υγρό βλέμμα προσμονής. Αν δεν σας φιλήσει δεν σημαίνει κάτι αρνητικό απαραίτητα, αλλά καλό θα ήταν να συμβεί.
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΣΑΣ ΦΙΛΗΣΕΙ ΜΗ ΦΙΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΛΩΣΑ. ΦΙΛΗΘΕΙΤΕ ΠΕΤΑΧΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ
      Φεύγοντας πείτε του ότι χαρήκατε που τον γνωρίσατε και μη περιμένετε να καταλάβετε απαραίτητα από το βλέμμα του πως νιώθει για σας. Πολλές φορές δίνονται αντιφατικά μυνήματα για αυτό και δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.
Την επόμενη μέρα μη στείλετε μήνυμα εσείς, αλλά περιμένετε τον. Κάντε κάτι άλλο να ξεχαστείτε και μη μπείτε στο Facebook του ή οπουδήποτε αλλού που θα μπορούσατε να τον «συναντήσετε» ηλεκτρονικά.
Λογικά αν τον ενδιαφέρετε θα στείλει sms ή μπορεί να πάρει τηλέφωνο. Αν περάσει μια μέρα χωρίς να επικοινωνήσει μαζί σας επιδιώξτε να τον συναντήσετε τυχαία, ή επικοινωνήστε εσείς μαζί του στέλνοντας για παράδειγμα ένα ευγενικό sms αλλά κάπως διφορούμενο ώστε να μην φανεί τον ενδιαφέρον σας αμέσως.

Τα επόμενα δέκα κόλπα σύντομα….






2 σχόλια:

Ανέβηκαν το ράφι