Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στον αστερισμό του Γαμβρού (Μέρος Δεύτερο)

Και η σημερινή ανάρτηση είναι ξανά μανά για το ξεστράβωμά σας, ενόψει των εξορμήσεών μας στην ανεμελιά και την καρατσουλίαση των καλοκαιρινών διακοπών. Επειδή όμως τα καλοκαιρινά ρομάντζα κρατάνε λιγότερο κι από μια οικουμενική κυβέρνηση του ΓΑΠ, λίγα λόγια για τους υποψήφιους γαμβρούς που θα ξεχυθούν στις ακρογιαλιές.

Πώς να μετατρέψουμε τον γραφικό ορμίσκο σε έναν καλοϋφασμένο ιστό για τον γαμβρό που θα περνάει ανέμελα μπροστά από την αδηφάγα ματιά μας. Ποιούς να αποφύγουμε, ποιους να τυλίξουμε με το καλημέρα.




Κριός
Ο νταής γαμβρός.

Αρρενωπός, τριχωτός, βαρβάτος θα τον αναγνωρίσετε από τον καβγά που θα στήσει ενώ θα παίζει ρακέτες μόνος του ή από την διακριτική ευωδία των ιδρωμένων μασχάλων του. Αρσενικά που συνεπαίρνουν, θα σας βουτήξει στα ηλιοκαμμένα μπράτσα του και θα σας παρασύρει στο ράντζο του room-to-let μέσα στο πάθος, πλημμυριζωντάς σας με υγρά φιλιά, ενώ το κορμί σας θα φλέγεται. Και εκεί που θα είστε έτοιμη να ουρλιάξετε, εκεί που θα νομίζετε πως ήρθε η ώρα να μάθετε κι εσείς πως το φουσκώνουν το μπρατσάκι, πώς τη στήνουν την ομπρέλα, πως την απλώνουν τη φενιστίλ τα γνήσια αρσενικά...αυτό ήταν. Και εις άλλα με υγεία. Όχι αγάπη μου, αυτό που ένιωσες εκεί κάτω δεν είναι ενυδατικό αντιηλιακό που φύλαγε στην τσέπη της βερμούδας του. Γνωστοί και ως τα γρήγορα πιστόλια του ζωδιακού, ένας Κριός μπορεί να ολοκληρώσει, ενώ εσύ ακόμα κάνεις τον μπιντέ σου στο μπάνιο.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Μην τους μιλάτε Please! Είναι τρομακτικά βραδύνοες και νευριάζουν όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι. Απλά κουνηθείτε τους!

Ταύρος
Ο καλοπερασάκιας γαμβρός.

Γύρνα το βλέμμα σου καλή μου. Δεν θα συναντήσεις κανέναν Ταύρο στην παραλία ούτε στη θάλασσα. Πού θα τους βρείς? Κάθονται στα παραπλήσια ταβερνεία. Η ανάσα που χρειάζεται η τοπική οικονομία, γεμίζουν τα ουζερί, τα μαγειριά και τους μπουφέδες ξενοδοχείων. Δεν απομακρύνονται πενήντα μέτρα από το οίκημα τους, ενώ κυκλοφορούν συνήθως με ένα ανοιχτό πουκάμισο από το οποίο ξεχύνεται η  χειμερινή ευμάρεια, κολλητή βερμούδα που δεν προοριζόταν για κολάν και περιφέρουν τα κόκκινα σφύζοντα από υγεία μαγουλάκια τους από καντίνα σε αναψυκτήριο. Γνωστοί και ως ο lonely planet των κυκλαδίτικων χασαποταβέρνων, σπανίως θα αγγίξει το εντυπωσιακό κορμί τους λίγη θαλασσινή αρμύρα.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Ξεκουμπίσου από την παραλία, φόρα το αεράτο παρεό σου και ξεχύσου σε κάθε γνωστό και άγνωστο μαγειριό. Μάθε τις μυστικές γωνίες του νησιού όπου η τοπική γρια-Ευθαλεία φτιάχνει την εκάστοτε διάσημη σπεσιαλιτέ από μελιτζάνες και σκορδαλιά. Ετοιμάσου να φας καλά...

Δίδυμοι
Ο γαμβρός της Ζέτας Μακρυπούλια.

Τί να τον κάνεις καλή μου? Όλοι οι Δίδυμοι είναι γκέι.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Αν παρ'όλα αυτά πάσχεις από το σύνδρομο Ζέτα Μακρυπούλια και θέλεις οπωσδήποτε να βρεις την Αδερφή-ψυχή σου, βουρ για Μύκονο. Προσπέρνα τις λυγερόκορμες, αιθέριες υπάρξεις που χτυπιούνται ημιμεθυσμένες σε κάθε στενό, πίστεψέ με ο ιστός τους είναι πολύ πιο φανταζέ από τον δικό σου και δεν μπορείς να τις συναγωνιστείς ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Άσε που παίζουν στην έδρα τους, οπότε respect. Προσπάθησε να εντοπίσεις έναν κάπως ισχνό δικηγόρο-γιατρό-οτιδήποτε σε πρώην νερντ να κάθεται κάπου απόμερα με ένα ποτό στο χέρι και να προσποιείται ότι περνάει καλά και γελά με τους γύρω του, ενώ του έχουν βγεί τα μάτια. Βρήκες τον Δίδυμο σου. Προσπάθησε να μπεις στην ντουλάπα του και να τον πείσεις πως το σεξ είναι υπερκτιμημένο. Ποιός είπε ότι οι πεταλούδες δεν πιάνονται σε ιστούς? Τίγκα είναι....

Καρκίνος
Ο μυξιάρης γαμβρος

Η θάλασσα παρα είναι αλμυρή? Η άμμος παρα είναι καφτή? Η ξαπλώστρα παρα είναι σκληρή? Η ομπρέλα παρά είναι γυρτή? Το παγωτό παρα είναι παγωμένο? Βρήκες τον Καρκίνο σου! Ικανός να διαλύσει το νευρικό σύστημα κάθε λουόμενου στην πιο γραφική παραλία της Αμοργού, πιστεύει πως τα δελφίνια καθυστερούν την ταχύτητα του πλοίου, ενώ το ηλιοβασίλεμα στην Οία θολώνει τους φακούς του. Τίποτα εν τέλει δεν συγκρίνεται με το σπίτι του και την ζεστή φωλίτσα της μαμάς. Παραθερίζει συνήθως με μέλη της οικογένειάς του, αν έχει περάσει τα 35 με ξαδέρφους του που κουβαλάνε το ίδιο πειραγμένο dna, και δεν βλέπουν την ώρα να γυρίσουν στο Playstation.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Πες του ότι σκέφτεσαι να παρεις στεγαστικό, ότι θέλεις να παντρευτείς ή πως η μάνα του του χει μάθει να δένει πολύ ωραία τα κορδόνια του. Είναι το πιο εύκολο θύμα κορίτσια. Ετοιμαστείτε βέβαια να συναγωνιστείτε την πεθερά που δημιούργησε αυτό το 40χρονο γκρέμλιν και που θα επιμένει να του ισιώνει τα φρύδια με το σάλιο της και μετά το γάμο.

Λέων
Ο ρεζίλης γαμβρος.

Μην ανησυχείς. Δεν έσκασε στην παραλία ο Βασίλης Σαλέας με τα κλαρίνα του, απλά κάποιος από τους λουόμενους γύρω σου είναι Λέοντας και μόλις έκανε το πιο σούπερ μακροβούτι που έχει γίνει ποτέ. Δεν παίζει να μην τον αναγνωρίσεις, μέχρι να φύγει από την παραλία θα έχει μάθει όλος ο λαός, πού παραθέρισε τα τελευταία 15 χρόνια, γιατί ο τρόπος που κολυμπάει είναι καλύτερος από τον τρόπο που κολυμπάνε οι κολιοί, πόσα μπάνια έχει κάνει μέχρι τώρα και πόσα παγωτά έφαγε φέτος. Ξεφτιλισμένο ψώνιο από τα λίγα, ξεχωρίζει από τα γκλιτερ ψευτο χρυσαφικά που κουβαλά και από το καρναβάλι κραυγών που συνοδεύει κάθε βουτιά του.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Απλά θαυμασέ τον. Εκδήλωσε τον εντυπωσιασμό σου για τον μοναδικό τρόπο που φοράει τις σαγιονάρες του, για τη μοναδική χρυσοκίτρινη απόχρωση του κατουρλιού που αμολάει στη θάλασσα ή για οτιδήποτε καραγκιοζιλίκι συνοδεύει την φανταζέ μηδαμινότητά του. Και σε παρακαλώ, πάρτον και φύγετε από την παραλία...ενοχλείτε!

Παρθένος
Ο σπασαρχίδης γαμβρός.

Ανοίγει ομπρέλα μέσα στη σκηνή του, απλώνει αντιηλιακό κάθε 17 λεπτά, φοράει ειδικά παπούτσια για να μην του μπει κανας αχινός και είναι σχεδόν σίγουρος πως μετά την τελευταία βουτιά έπαθε ουρολοίμωξη. Μπορείς να τον δεις να ενυδατώνεται με τρία λίτρα νερό κάθε μισάωρο, ενώ παρακολουθεί από το ipad του το αφιέρωμα του "όλα για την υγεία" στα κωλοβακτηρίδια που παραμονεύουν στους κόκκους της άμμου και το πως μπορείς να πάθεις κολικό από το στρώμα θαλάσσης. Το κέφι της παρέας, vivere pericolosamente, μπορεί να σου απαριθμήσει τα πλησιέστερα υγειονομικά κέντρα σε ακτίνα πελάγους.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Ζήτα του μια ειδική προληπτική αλοιφή αμμωνίας για δερματικές αλλεργίες από σαγιονάρα και πιάστου κουβέντα για το πόσο επιπόλαιο βρίσκεις το κρυφό αγέρι του κυκλαδίτικου μεσημεριανού καύσωνα. Μέχρι να πεις μπεταντίν, θα έχεις τυλίξει στον ιστό σου το αρσενικό αντίστοιχο της χλωρίνης.

Ζυγός
Ο μετροσέξουαλ γαμβρός.

Έχεις κολλήσει εδώ και ώρα στον μπρατσαρά απέναντί σου. Το σώμα του είναι αποτριχωμένο με κερί, το τσαντάκι με το κινητό του θα το ζήλευε και η φανατικότερη 16χρονη θαυμάστρια της lady gaga, ενώ απλώνει την ειδική αντιηλιακή πούδρα του με πομπόν. Ηρέμησε, δεν είναι Δίδυμος. Είναι ένας απλός, καθημερινός, ναρκισσιστής, μετροσέξουαλ Ζυγός. You know, αυτοί οι άντρες που κυκλοφορούν με μεγαλύτερη τσάντα από τη δικιά σου, διαθέτουν πλήρη σειρά απολέπισης που θα σε έκανε να φας τα νύχια σου από τη ζήλεια και βγάζουν τα προφυλακτικά από ειδικό νεσεσέρ ασορτί χρώμα με το σανδάλι απογευματινού περιπάτου. Κοκότες από τις λίγες, η Νάνα Μούσχουρη του ζωδιακού κύκλου, είναι γνωστοί για τις κρέμες τους βαθέος καθαρισμού και την αμφιφυλοφιλία τους.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Ντύσου καλά και βάλε το κραγιόν σου. Πίστεψε με, μπορούν αμέσως να διακρίνουν πως το παρεό σου είναι από τον πάγκο του ζάρα και το πράντα τσαντάκι σου το πήρες έξω από την Ασοε στην Πατησίων. Μέχρι να πέσει, ξέχνα το αξύριστο πόδι και ξέθαψε την κρέμα νυκτός. Βρες του επίσης έναν Δίδυμο να παίζει, να μην απομακρύνεται πολύ από τον ιστό...


Σκορπιός
Ο γκόθικ γαμβρός.

Στενό μάυρο speedos, μαλλιά που έχουν κολλήσει από το αλάτι και ασφυκτιούν από την έλλειψη σαμπουάν, διεισδυτική ματιά και ακαταμάχητη ματαιοδοξία συνθέτουν τον καμβά του επικίνδυνου, διαταραγμένου λουόμενου, που γνωρίζει πώς να κατακτήσει, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πως να κατατροπώσει.  Καλοκάγαθοι βρωμύλοι στην πρώτη ματιά, μην γελιέστε...η κυκλοθυμία τους αγγίζει τα όρια της κοινής λογικής. Δεν θα διστάσουν να παίξουν κλείνοντας το στόμιο του αναπνευστήρα σας και να "ξεχάσουν" το αντιηλιακό, μόνο και μόνο για να ερεθιστούν από την ιδέα των εγκαυμάτων που θα προκληθούν στην πλάτη σας. Κακά τα ψέμματα, διακοπές με τους ψυχάκιδες αυτούς σημαίνει πως εντελώς τυχαία το κινητό σας θα πέσει στη θάλασσα, στο αγαπημένο σας παγωτό θα εκτιναχτεί τυχαία κριτσανιστή άμμος, ενώ αν κάνετε το λάθος και εκδηλώσετε την προτίμηση σας για κάποιο νησί θα βρεθείτε να παραθερίζετε από την μαγευτική Φολέγανδρο στο ακριτικό Σουφλί.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Καλά είστε τόσο ανωμαλάρες? Τί να πω... Αφού επιμένετε, μπορείτε να αλειφτείτε με λάδι μαυρίσματος και να ξαπλώσετε ένα τρίωρο κάτω από το μεσημεριανό κάμμα. Η θέα της κατακρεουργημένης κόκκινης επιδερμίδας σας θα τους αναστατώσει και δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν να σας οδηγήσουν πάραυτα στην πλησιέστερη άγονη ξερολιθιά και να εκτονώσουν τις σαδιστικές σεξουαλικές τους ορμές, ενώ η πλατούλα σας θα εκλιπαρεί για λίγη λανκόμ. Πάντως είστε πολύ ανώμαλες!

Τοξότης
Ο παρασάνταλος γαμβρός.

Αν δεν πεινάγατε τόσο, θα του λέγατε "τι λες βρε καραγκιόζη, βρε φληνάφημα της μπουρδολογίας;" Ας όψεται η λειψυδρία. Αυτό το ντοκτορά ηλιθιότητας, θα το βρείτε να αναλύει τις αμπελοφιλοσοφίες του, ενώ ο μισός κώλος του θα έχει βγει έξω από το ξεχειλωμένο σώβρακό του που υποτίθεται πως κάποτε ήταν μαγιo. Ατσούμπαλοι και ανισόρροποι, διαθέτουν  τη γοητεία ξεχειλωμένου φουσκωτού και περιφέρουν την οικτρή νοημοσύνη τους, ζαλίζοντας τα αρχίδια με τις ηθικολογίες τους τις οποίες ξεχνούν στο μισάωρο, αποδεικνύοντας περίτρανα τον αξιολύπητο καρναβαλισμό της γελοίας προσωπικότητάς τους.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Δώστε του δυο κουβαδάκια και ένα φτυαράκι να παίζει, μπας και το βουλώσει.

Αιγόκερως
Ο φθηνιάρης γαμβρός.

Θυμάστε τον κυρ Παντελή, τον αποστεωμένο διαχειριστή της πολυκατοικίας σας, που βγάζει όλο το καλοκαίρι με την ίδια λερωμένη φανέλα και κάθιδρος ανεβαίνει τα σκαλιά, για να μην χρεώσει το ασανσέρ, για να κανονίσει συνέλευση της πολυκατοικίας για το πετρέλαιο θέρμανσης αυγουστιάτικα? Ε, ο κυρ Παντελής είναι ένας συμπαθέστατος Αιγόκερως. Φυσικά δεν πάνε διακοπές, καθώς και φέτος ακρίβυνε το πετρέλαιο και ίσως του χρόνου, με κάποιες οικονομίες να τα καταφέρουν να πάνε μέχρι την Κινέτα για ένα σουκού. Βέβαια η πολυκατοικία τους ανήκει, αλλά anyway. Τις σπάνιες περιπτώσεις που θα δείτε Αιγόκερους να παραθερίζουν, επιλέγουν το πατρικό χωριό τους σε κάποιο κορφοβούνι του Κιλκίς ή στο τσακίρ κέφι ιαματικά λουτρά, με συνοδεία έτερων συμπασχόντων στη μιζέρια.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Μην πάτε διακοπές. Συναντήστε τους απογεύματα καύσωνα στις εισόδους πολυκατοικιών να καίγονται χωρίς ανεμιστήρα και πιάστε τους κουβέντα για το μεσοπρόθεσμο και τις επιπτώσεις του στα κοινόχρηστα. Μπλιαχ δηλαδη!

Υδροχόος
Ο αγανακτισμένος γαμβρός.

Μέχρι να αλείψετε τον αστράγαλο με λίγο body lotion, o υδροχόος γαμβρός έχει κάνει 3 βουτιές και έχει πεταχτεί στο Σύνταγμα να σιχτιρίσει. Οι επαναστάτες αυτού του καλοκαιριού, εκτονώνουν την ψυχική τους αστάθεια φασκελώνοντας τον καπιταλιστή καντινατζή της παραλίας και εκφωνίζοντας λογύδρια για την νεο-καπιταλιστική τάξη πραγμάτων. Ξερόλες και φλύαροι, αναλύουν, ενώ κολυμπάνε, την πραγματική λύση για την σωτηρία της χώρας, που μόνο αυτοί γνωρίζουν, με λογοδιάρροια το περιεχόμενο της οποίας είναι ισοδύναμο σημασιολογικά μιας πραγματικής επιπλέουσας διάρροιας διερχόμενου μπαρμπουνιού.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Εγγραφείτε στο επαναστατικό κάμπινγκ του μαρξιστικού-λενινιστικού γκρουπούσκουλου για την ανασυγκρότηση του ΚΚ Νεπάλ. Ο μουσάτος άλουστος μαλλιάς που κακοποιεί την κιθάρα παίζοντας Κατσιμιχαίους και επαναστατεί με το να μην καθαρίζει το κερί στα αφτιά του από το 1989, είναι ο άνθρωπός σας. Με τις υγείες σας, μουρλοκομεία!

Ιχθείς
Ο κακομοίρης γαμβρός

Κάθεται ανακούρκουδα και διαβάζει το βιβλιαράκι του, αναστενάζει κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα, διαλογίζεται τη ματαιότητα του ανθρώπινου χρόνου παρατηρώντας το αμέτρητο των κόκκων της άμμου, σκαλίζει ποιήματα στην ακρογιαλιά που θα σβήσει το κύμα όπως σβήνουν κάθε στιγμή τα πνευματικά δημιουργήματα της ασήμαντης φαντασίας μας, όπως τρεμοπαίζει η νυχτερινή σπίθα που μάταια προσπαθεί να συγκριθεί με την φλόγα του έναστρου ουρανού. Θα σας αγκαλιάσει τρυφερά, θα σας φιλήσει απαγγέλοντας κάτι για τη μοναδικότητα της στιγμής που αχνοχάνεται μέσα στο αέναο και απέραντο γαλάζιο συναπάντημα θάλασσας και ουρανού. Θα σας πει σ'αγαπώ 3 λεπτά μετά την πρώτη συνάντηση σας και θα ορκιστεί στο αιώνιο κάλλος της καλοκαιρινής φύσης την παντοτινή αφοσίωσή του. Θα δακρύσει αναλογιζόμενος πόσα χρόνια σας έψαχνε, πόσες στιγμές προσπέρασαν γοργά την αδιάφορη ζωή του μέχρι να αντικρύσει το τσιμπλιασμένο βλέμμα σας.
Επίσης, είναι παντρεμένος και κερατώνει την γυναίκα του με την κουνιάδα του.

Πώς να τον τυλίξω στον ιστό

Αν μετά από αυτά επιμένετε να τυλίξετε έναν τέτοιο γαμβρό, τί να σας πω. Νταβατζού στο μ..νί σας εγώ δεν θα γίνω. Ορμάτε στις παραλίες, είναι το στοιχείο τους. Τίγκα στους μαλάκες και φέτος οι ακρογιαλιές!

Καλό καλοκαίρι. :)

58 σχόλια:

  1. Επειδή ενδιαφέρομαι για Παρθένο, αν σκάσω μύτη αγκαζέ με πιεσόμετρο παίρνω extra bonus points ή να το απορρίψω σαν ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κοπέλα μου με Παρθένο? Το σκέφτηκες καλά?
    Τί να σου πω..έχω κατακαεί από Παρθένο, τα εγκαύματα ακόμα τσούζουν...

    Είναι ακαταμάχητοι όμως οι άτιμοι... Ή είμαστε πολύ ανώμαλες τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια πάνω σε Παρθένο πάω και πέφτω, δε ξέρω τι διάολο γίνεται με εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ να προσλάβω τη Βασιλειάδου για θεία μου και εκείνη κάτω από μια ομπρέλλα καθισμένη να βάζει τρικλοποδιά στους υποψήφιους γαμπρούς και να μου κάνει νόημα όταν βρεθεί ο κατάλληλος να κάνω ότι πνίγομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαθέτουμε καρκίνο τριανταπεντάρη!
    Δεν κάνει διακοπές με το σόι του από τα δέκα οχτώ!
    Το νευρικό σύστημα το διαλύει γενικώς!

    Στην οικογένεια οι καρκίνοι είμαστε τρεις...
    Μάνα- κόρη- γιος.. ο έτερος είναι δίδυμος τον αποκαταστήσαμε..νωρίς!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικός μου, δικός μου Γιαγιά. Πρόλαβα?
    Έναν καρκίνο ερωτεύκα και εγώ και δεν μου κάθεται. Ας πάρω τον δικό σου λοιπόν.
    Πες του ότι είμαι:
    Αιγόκερως, 38 με δύο έτοιμα στρωμένα παιδάκια. Φιλόδοξη αλλά άφραγκη. Καλή οδηγός, αν δεν τρομάζει εύκολα. Φτιάχνω θεική παστουρμαδόπιτα. Κάνω και άλλα, αλλά ας ανακαλύψει και τίποτα μόνος του...χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τύλιξε μου ένα Κριο παρακαλώ. Ο δίδυμος είναι ο γαμβρός αδερφή ντουλαπίστρια να υποθέσω??? Όσο για τους ζυγούς αποτρίχωση και στα μούτρα σου που θα μας πείς και μετροσέξουαλ μουχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχιρεπουστημου... Και είναι σκορπιός αυτός που ήθελα να σου προξενέψω. Λες γι αυτό να έμεινε στα αζήτητα ο τύπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως για τους ταύρους συμφωνώ και επαυξάνω. Άμα αναφέρω τη λέξη φαγητό σε οποιαδήποτε δραστηριότητα θα έρθει τρέχοντας το ταυράκι μου. Αν δεν υπάρχει φαγητό σε ακτίνα 15 μέτρων(και μακριά λέω) δεν κουνιέται ούτε για την πλάκα.
    υγ:ζυγοί rule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Mary Ka

    Κι αυτό γίνεται αγαπητή. Κι από το μπαλκόνι εκτοξεύοντας κανάτια επίσης. Είσαι τόσο μπας κλας όμως? Σύνελθε.

    @Γιαγιά Αντιγόνη

    Τρείς Καρκίνοι στο ίδιο σπίτι? Ε μα με συγχωρείς, αλλά το βρίσκω λογικό που έσπευσε να παντρευτεί ο Δίδυμος. Έλεος δηλαδή! 3?!!!!

    @νεφελο

    Κάτσε στα αυγά σου εσύ. Μην ακούσεις Καρκίνο τρέχεις. Θα τον πάρεις όλον τον παρορμητικό σταυρό μωρή? (Και οι Κριοί στους παρορμητικούς είναι)

    @μάλερ

    Όχι καλέ. Ποιός τα λέει αυτά για τους Διδύμους? Ο Άντώνης Πασχαλίδης Ρέμος είναι η επιτομή της ακομπλεξάριστης ετεροφυλοφιλίας. Και δεν είναι Δίδυμος.

    ΥΓ1 Τον Κριό να τον τυλίξω για σπίτι ή θα τον φάτε στο όρθιο?

    ΥΓ2 Αυτό πάλι που ήμουν σίγουρη πως είσαι Παρθένος. Μα δεν μου κολλάει το Ζυγός!

    @Αθηνά
    Μωρή! Σε Σκορπιό θα με έδινες? anyway, ο απελπισμένος μύλος όλα τα αλέθει. Ωροσκόπος?

    @menia

    Έτσι είναι. Τάιζε το, χαιδευέ του την κοιλίτσα και το κοιλιόδουλο γκομενίδιο θα σέρνεται πίσω σου.
    υγ:ζυγοί what? ας όψεται που θα αρχίσει το κράξιμο ο μάλερ αν το ανοίξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωροσκόπο δεν ξέρω. Δεν θυμάται και κανείς. Τέτοιο παιδί που βγήκε κανείς δεν θέλει να θυμάται τι ώρα γεννήθηκε! Ούτε η μάνα του! Α πα πα, τελικά δεν σε δίνω σ' αυτόν. Θα κοιτάξω για κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Aθηνά

    Α τέτοιο κελεπούρι θα μου δινες! Μωρή! Θες να λαλήσω εντελώς? Κοίτα για το καλοκαίρι θα θελα κανα χαζοαλητάκι στυλ Κριού. Για σχέση μάλλον κάτι σε εύσωμο Παρθένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τους αγαπημένους μου ζυγούς τους έσκισες με σπαθί hitori hanzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν μου δώκεις 2 Κριούς έναν για το όρθιο κι έναν για το σπίτι????

    όσο για το ότι δεν κολλάω με ζυγό, δεν με έχεις δεί να προσπαθώ να αποφασίσω για αυτό το λές χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @sewsome
    Καρκίνος με Ζυγό? Εμ τα θέλει ολονών ο κώλος σας!

    Λολ για το λογοπαίγνιο. Θα το χρησιμοποιήσω.

    @μάλερ

    Δεν σε βλέπω να δυσκολεύτηκες για τους Κριούς. Ούτε ταύρος μέσα σε γαλακτομπουρεκάδικο τέτοια αποφασιστικότητα.

    @Μαέβιους

    Χαίρομαι που γελάς με τα ρεζιλίκια σας. Εσύ τι σόι γαμβρός είσαι?

    @ελίτσα

    Welcome to the club, κούκλα. Η ερώτηση του Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, τα καλά,παλιά,δοκιμασμένα κόλπα τύπου "πνίγομαι,λιποθυμώ" έχουν διαχρονική αποτελεσματικότητα.
    Σε ενημερώνω ότι και η νυν κα Αγγελοπούλου (των γνωστών Ολυμπιακών) λιποθύμησε πάνω στον κο Αγγελόπουλο (της γνωστής οικογενείας)σε τραπέζι όπου είχαν γνωριστεί και η συνέχεια γνωστή.
    Οπότε όχι μπας κλας αλλά κλασσική με λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ουφ τωρα μιας και δεν μιλαει για γυναικες και τα χαλια μας μπορω να γελασω!χαχαχαχαχα απολαυστικη αναρτηση!! περιμενω αααααν σου ειναι ευκολο και αναρτηση με ποιος ταιριαζει με ποια και τετοια! φιλια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Hitori Tana

    Αχ καλέ, ο γιος μου είναι Κριός. Βρε λες;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό καλοκαίρι χρυσή μου! Είμαι τελικά δίδυμος, με ωροσκόπο καρκίνο, αλλά αν υπήρχε ζωδιακό σημείο βόδι, θα μου ταίριαζε καλύτερα. Τα μπέρδεψα τα μπούτια μου με το προηγούμενο ποστ. Βλήμα ολκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τωρα εγώ που είμαι Τοξοτίνα με Ιχθύς και ταλαιπωρούμε με έναν Ζυγό τι να κάνω;;;; Να πέσω στην θάλασσα και να πνιγώ; By the way ο δικός μου Ζυγός δεν είναι μετροσέξουαλ... Μην με ρωτήσεις για ωροσκόπο γιατί θα ισχύσει ότι είπε η φίλτατη Αθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. hitori perasa gia mia kalhspera sta grhgora,den prokanw mana mou,kalokairi gar.na pernas omorfa.h pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώστε ψυχάκηδες οι Σκορπιοί... μάλιστα μάλιστα... [πάντως, ομολογώ, ήταν απολαυστικό το ανάγνωσμα...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @maria

    Έρχεται το τρίτο και τελευταίο μέρος του αστρολογικού αφιερώματος με προβλέψεις για το καλοκαίρι. Αλλά νισάφι, μην το κάνω Άστρα κ Όραμα το γεροντοκορο μπλογκ.

    @Αθηνά

    Α αποκτάς άλλο ενδιαφέρον μέλλουσα πεθερούλα μου. Έχεις φάει από τους κολοκυθοκορφάδες μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Μαry Ka

    Η κα Αγγελοπούλου αγάπη μου είναι τόσο κλασική όσο το νέο άρωμα 0,99 ευρώ της σειράς Psekase Moi ενός ημιυπόγειου πατσουλομάγαζου στην Πλατεία Βάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @sewsome

    Δηλαδή διδυμοκαρκίνος που γουστάρει ζυγό? Κάπως το σώζεις το πράγμα. Αν και εγώ θα σου λεγα δεν παίρνεις κανα κομπολόι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @showgirl

    Κοίτα να σου πω. Έχω ταλαιπωρηθεί από Ζυγό. Σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν σε συμπονώ! Τουλάχιστον κατά πάσα πιθανότητα πέφτει στον 8 οίκο σου, οπότε καλοπερνάς στο κρεβάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @παντρεμένη

    Παντρεμένη μου καλή, παντρεμένη μου αγαπημένη. Σαν τα χιόνια. Σε φάγαν οι Μύκονοι και οι Ίμπιζες μωρή (ή όπως το λέμε στο da capo Ιμπίθες, ενίοτε και Ιμπίθεθ).

    Δεν πειράζει αγάπη μου, όσο περνάς καλά και διασκεδάζεις! Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @nimertis

    Μόνο το προφίλ σου που διάβασε καλέ μου, σκιάχτηκα το θηλυκό! Φυσικά και είστε ψυχάκιδες. Ακαταμάχητοι... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kalo mou hitori pws kai de synanththikame sto dacapo;,trww otan eimai sthn prwtevousa sto jackson kai kafe sto dacapo.tha eimai thn prwth deftera tou ioulh gia kafe to meshmeri,an se vgalei o dromos kai deis mia mourlh na pinei kafe monh ths,e afth thamai egw,ela kai mila mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @παντρεμένη

    Χαίρομαι καλή μου. Θα προσπαθήσω να περάσω. Μεσημεριάτικα Δευτέρα όμως πως θα γνωριστούμε? Τίγκα σε hitoritanes που πίνουν μόνες τους καφέ είναι το da capo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. hitori kserw to onoma sou,ellh swsta;,ksereis to diko mou e den eimaste kai sto feggari.tha sou grapsw ti wra peripou tha eimai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλέ η Έλλη είναι η φίλη μου που απαντά στις επιστολές στη στήλη της. Άσε που έχω τα μισά της χρόνια. Ελπίζω να μην διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. egw pantws tha se psaksw san ellh,pali rompa tha ginw,de variesai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. egw den exw mail,tha steilw sto diko sou to thlefwno mou,exoun oloi sthn oikogeneia ektos apo mena.kalhmera paw gia ypno,molis gyrisa de me vastan ta matia mou.h pantremenh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. E aυτό πάει πολύ. Όχι και τα μισά μου χρόνια.Σχεδόν συνομίληκες είμαστε. Και στην τελική εγώ μοιάζω κατά πολυ νεοέτερη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλώς, ο μόνος καλός γαμβρός είναι ο Οφιούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Κωνσταντίνος Καντακουζηνός

    Βασικά όλοι οι γαμπροί είναι σκάρτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ζώδιο παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ε, χμ, Κριός είμαι, αλλά για εμένα ισχύουν τα αντίθετα από αυτά που γράφετε.
    Μόνον τα ηλιοκαμμένα μπράτσα αληθεύουν, γιατί χθες πήγα για μπάνιον και άρπαξα ολίγον τι - α, και το αρρενωπός, φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το περίμενα πως και πως αυτό το ποστ, αγαπημένη γεροντοκόρη :p Γέλασα, δεν μπορώ γελάω ασταμάτητα για την ακρίβεια. Ο σκορπιός γιατί θεωρείται πάντα τόσο αιμοβόρος βρε παιδί μου; Πάντως είμαι πολύ ανώμαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κοριτσια μην πιστευεται σε ζωδια...Ειναι ψεματα.
    Η μονη αληθεια σ αυτον τον κοσμο,ειναι το κρεβατι του ΝετΜαν...
    Το φως το αληθινον επερχεται εις ολα τα ζωδια που γευουσι την γευση την μια και μοναδικη.Αυτη που σε κανει να ξεχνας ονομα μα και ημερομηνια γεννησης μιας και νομιζεις πως γεννηθηκες μολις εκεινη τη στιγμη.

    Ολα τ αλλα ειναι παραπληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Κωνσταντίνος Καντακουζηνός

    Και το γρήγορο πιστόλι? Μεταξύ μας...

    @Amelie

    Δυστυχώς είναι πολύ διαταραγμένοι οι Σκορπιοί. Αλλά αυτό που πρέπει να φοβόμαστε όλες, είναι όταν έχουν Σελήνη στο Σκορπιό. Σου παρουσιάζονται πχ σαν ένας αθώος ακίνδυνος Ταύρος και μέχρι να μάθεις πως η Σελήνη τους είναι στο Σκορπιό, έχεις ήδη καταναλώσει τον μισό Μπακάκο σε ζάναξ.

    @ΝΕΤ ΜΑΝ

    Σιγά καλέ γεύση μία και μοναδική! Ποιός είσαι? Το carnation?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...Λοιπον.Αν βρεις τον μηνα που γεννηθηκα,θα σου αφεθω ολοκληρωτικα και ετσι θα γινει πραγματικοτητα η φαντασιωση σου.
    Εχεις τρεις ευκαιριες.
    Ξεκινα μανα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3 ευκαιρίες: Αύγουστος, Αύγουστος, άντε τέλη Ιουλίου!

    Τέτοια ψωνάρα, μόνο Λέοντας θα μπορούσε. Άντε και κανάς χτυπημένος Υδροχόος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...Μονο μην παραλειψεις να περασεις απο την Νεφελω να σε ετοιμασει...Ξερει αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δηλαδή τώρα μου χεις αφεθεί ολοκληρωτικά και πρέπει να πανηγυρίζω? Όχι, τίποτα άλλο, αλλά μόλις ντερλίκωσα ένα τηγανόψωμο, μ'έχει πιάσει δυσπεψία και δεν μπορώ να αρχίσω να χοροπηδώ. Γιούπι και ρέψιμο θα'μαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αργεις χαρακτηριστικα και το πας φιρι φιρι να σε βαλω να βρεις και την ωρα γεννησης μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φιρί φιρί το πας να σε βγάλω ωροσκόπο Τοξότη να σε ευνουχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αφήστε τον αυτόν τον NET MAN και ελάτε μαζί μου, να σας πάρω στα στιβαρά μου μπράτσα, να σας πετάξω στο κρεβά-αα-ααα-

    Άκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Κωνσταντίνος Καντακουζηνός

    Χαχαχα.
    Τουλάχιστον εσύ αγόρι μου έχεις το γνωθι σαυτόν. Όχι σαν τους λεονταρισμούς του ΝΕΤ ΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!! =))=))=))=))
    ΕΓΩ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΧΘΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 8ee mou poso dikaio exei gia t toksoth....... ax ponaei t kefali m ap t polu gelio. pwwwwwwww

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανέβηκαν το ράφι